Új hozzászólás Aktív témák

• DJGABI

addikt

válasz ^Clown #18735 üzenetére

RC 6.5.3 - Hááát, hogy gyors-e... Az UI valóban, mint a villám, sokkal gyorsabb bármelyik 2.3-nál. DE alkalmazások váltásánál egyszerűen úgy be tud lassulni, hogy az valami hihetetlen. Csak a szokásos telepítgetést végzem, Market, screenshot (nincs benn alapból, vagy csak én nem találtam? vol- + power nem megy) progi twitter ment, tetű lassan váltott közöttük... Meg úgy általában az alkalmazásokon belül szeret elgondolkodni, azért látszik sok már a 4.0 szegény MSM7227-nek. Stock böngésző twitter.com-ra üres oldalt tölt be. Beállítások fele angol. Lehet hogy csak a megszokás, de itt mintha többet kellene nyomkodni a fizikai gombokat (ami ugye blédnél nem túl nagy élmény) pl.: launcher-nél (tudom, lecserélhető). Úgy általában meg: hülyeség volt megcserélni az igen/nem, enged/letilt nyomógombokat a rendszerben, meg a szám tekerentyű is pont fordítva működik, mint gondolná az ember... Egyelőre ennyi, még azért megnyomkodom. Viszont szerintem akkuidőben se lesz valami erős, holnap downgrade vissza 2.3-ra...

Új hozzászólás Aktív témák