Új hozzászólás Aktív témák
-
apeelme
addikt
válasz
densoft #24242 üzenetére
Ez így van ahogy mondod. Egyértelműen mindenképp előrelépés Blade1-hez képest, bár ez szubjektív.
Az igaz hogy b1 abban az időben a wvga felbontással és a hozzátartozó árral tarolt, ami akkor nagyon nagy szó volt. Most b3-nak nincs ilyen kiemelkedő tulajdonsága, inkább csak úgy összességében természetesen az árát nagyon is figyelembe véve.
Kezdő telefonnak tökéletes választás.És természetesen akinek fontos a b1-nél is megismert PH-s support, annak mindenképp megéri beruházni rá, hiszen találkozhat többek között ux1-el, hjanos1-el, és nem utolsó sorban velem is.
-
Moleman
addikt
válasz
densoft #24242 üzenetére
A régi Blade anyaghasználata az oldalsó gagyi csíkokat és a nyöszörgő hangerőgombot leszámítva szerintem zseniális, a kopások alapján az előlap jó eséllyel fémből van, illesztési hézag mindenhol 0. Még a Defy-hoz képest is jóféle.
(Mondjuk 8 hónap Defy után biztos, hogy nem én vagyok a Blade 3 célközönsége.)
-
Kryczek
aktív tag
válasz
densoft #24240 üzenetére
remélem a minőséget nem az anyagfelhasználásra értetted, mert az itt olvasottakon felbuzdulva megnéztem a blade 3-at. Az valami rettenet hogy milyen silány minőségű ételes műanyagból van. Elképesztően szar minőségű. megdöbbentem mikor kézbe vettem. mintha egy dummy telefon lett volna. Pedig gondolkodtam egy ilyenen, de ez nagyon elrettentett...
-
Razor_alpha
tag
válasz
densoft #9323 üzenetére
A rom zipjében amit feltettél ugyancsak benne van, abból kimásolod valahogy a gépre juttatod installálod vagy az eredeti helyére másolod, jogosultságokat beállítod (többi filenak is jórészt azonos az system/app mappában,olvasási és írási joga legyen mind3 csoportnak (ha jól emlékszem rá))
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Eredeti játékok OFF topik
- Külpolitika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy ruhás topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 25
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest