Hirdetés

Aktív témák

  • KIZS

    aktív tag

    Nem igazán értem mit kínlódtok a wifivel. Nekem fent van a blade fix (eddig minden rom-hoz kellett) és semmi más. Alvó telefonnál is faszán kapom a leveleket, sokszor gyorsabban mint ahogy az outlookomban megjelenik. Bekapcsoláskor dobja el a jelet és kell neki 4-5 másodperc amíg újból megleli. Ezt meg kibírom.

    más

    A proci nálam 650-ig van húzva, bár inkább csak a húzás kedvéért mintsem kényszerből. Olyan a profilom, hogy bekapcsolt telónál 600-650MHz, kikapcsoltnál pedig 250MHz legyen. 25%-os akksi alatt legyen 400MHz.
    Ezzel a beállítással (kikapcsolt 3G és folyton bekapcsolt wifi mellett) simán kibír két napot a telcsi. Ha keveset szórakozom vele akkor hármat, ha sokat akkor másfelet. Éjszaka amikor nem használom, akkor 1-3%-ot csökken az akksi. Ha bekapcsolom a 3G-t, akkor sokkal többet fogyaszt.
    Egyszer felraktam az ADB overclockot és tényleg gyorsabb lett a telefon picit a tesztek szerint, de rémületesen sokat fogyasztott. Gyakorlatilag 6 óra alatt merült 50%-ot és nem is használtam különösebben.

    Megjegyzem kb. 5-6 éve használok telefonos PDA.kat és a "töltsd minden nap" jelszó mindegyikre érvényes. Amelyik többet bír, azt nem használják.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák