Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Fooler89
őstag
válasz
kelzsoca #24174 üzenetére
Szóval az én nyelvemen ez azt jelenti, hogy a programok az sdre vannak téve viszont a cache amit használnak a progik működés közben az a telefon memóriáján maradnak azaz így a program betöltődése a sd kártya sebességétől is függhet míg a működéséhez szükséges adatok nem függnek a sd kártyától mivel az a gyorsabb telefon memóriáján találhatóak.
Widgetek és a hasonló dolgok viszont maradnak a telefon memóriáján?
Vagy azokat a telefonra menti?Ha ezek igazak akkor a nagy kérdésem, a gyakorlati haszna egy gyors sd kártyának igazából nem sok?
Hányas Class osztályban nézegessek microsd kártyát?Hol tudom megnézni az ext2-es partíció tartalmát?
bunnyhu: Fat16? Szerintem jobban jársz ha az Fat32re formázod.
Talán az is lehet a nem láthatóságnak egyik okozója.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest