- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dredjudge84
őstag
Irigyellek. Nekem tegnap óta ellenőrzés alatt van. Lehet hogy le kellett volna írni a hajam meg a bajuszomat úgy ahogy a személyin van.
-
ÁrPi2
senior tag
Téma: " van-e felár hétvégén a váltáson? "
Ha tényleg nincs az jó lenne ( ,jobb mint a Revolut).
De mit jelent az " individual pricing" pdf-ben 3.oldalán hogy:
" Currency exchange - markup outside foreign exchange market hours -- 0.4 percent " ??Más, regisztráció:
Nekem olyan 8-10 próbálkozás után fogadta el a videó szelfimet;
A manuális ellenőrzése 5percje az viszont 3 perc körül -
nort_on
senior tag
válasz
dredjudge84 #96 üzenetére
Ja, bocs, igaz...
Ide írj nekik: hello@zen.com -
nort_on
senior tag
válasz
dredjudge84 #94 üzenetére
Bal fent beállítások, aztán ZEN support. Általában gyorsan válaszolnak (1-2 perc), de screen-eld le, mert eltűnik...
-
dredjudge84
őstag
Fel nap után még mindig ellenőrzés. Van valami chat féle itt ahol lehet érdeklődni?
-
nort_on
senior tag
válasz
dredjudge84 #91 üzenetére
Szerintem egyszerűen csak nem frissíti. Ha bezárod és megnyitod, akkor valószínűleg már el lesz fogadva.
-
dredjudge84
őstag
Na annyit tudtam haladni hogy már elfogadta a szelfi képet de most már körülbelül két órája az pörög a kijelzőn hogy manuálisan kell ellenőrizni
Ez körülbelül 5 perc de valóságban nem történik semmi. Ilyenkor ez meddig szokott tartani? -
nort_on
senior tag
válasz
dredjudge84 #89 üzenetére
Szívás az a része...
Azt próbáld meg, hogy minden hozzáférést megadsz az alkalmazásnak, kamera, tárhely, stb, mivel ilyen videós szelfi van. Van hogy 20-30 próbálkozására sikerül.
-
zsola400
aktív tag
válasz
dredjudge84 #86 üzenetére
Nincs.
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Van most valami promóció regisztráláshoz?
-
Somatom
veterán
Havi 1 Eurós csomag. Forintot szeretnék utalni az Erste Forint számlámra. Egy ilyet már utaltam ebben a hónapban. Akkor ez még ingyenes, vagy már feláras? Az app nem mutatja a csomag ficsőröknél. Nekem havi két ingyenes utalás rémlik.
-
Gabás
addikt
USD-t próbált valaki már utalni?
Ha igen, volt levelezőbanknak költsége? Mennyi időbe telt? -
Fifi
őstag
Zen elhajtott, hogy forduljak a bankomhoz.
Az MCC-t viszont elárulták: 4829.Ez Money Orders – Wire Transfer. Lehet ezt a BB készpénz felvételként kezeli, de a készpénzfelvételi limit érthető okokból 1,-Ft-ra van levéve hitelkártyám esetén.
Mindegy, Revolutot közbeiktatva működik, csak jó lett volna ez a plusz lépést kihagyni.
-
pictigjis
őstag
oké, nagy összeget próbáltam feltölteni, de "account top-up failed" nekem is
-
Fifi
őstag
Nálam Curve mögé van téve, tehát a Zen csak a Curve kártyámmal van kapcsolatban. Mit írjak nekik? Ők a mögöttes kártyát nem látják.
1. Curve mögött BB-ről topup Zen-re nem megy.
2. Curve mögött BB-ről topup Revolutra megy.
3. Curve mögött Revolutról topup Zen-re megy.Ezért a kívánt 1. lépés helyett a 2. és 3. lépesre is szükségem van.
-
Fifi
őstag
Feltöltésről jut eszembe:
Nálam Curve mögé tett BB hitelkártyáról nem megy Zen-re való feltöltés.Ezt a hibaüzenetet kapom a Zen alkalmazásban:
A Curve-ben és a BB-nél nyoma sincs a tranzakciónak. Mi lehet a gond? Zen milyen MCC-t küldhet?
Ha erről a kártyáról akarok feltölteni, mindig közbe kell iktatnom a Revolutot, mert oda nincs gond a feltöltéssel. Már tartok tőle, hogy az ilyen átfolyó pénzek egyszer kiverik a biztosítékot Revolutnál.
-
Gabás
addikt
Mostanra megjavult (ügyfélszolgálat nem szólt).
Euró utalása (magyar devizaszámlára) vajon mennyi idő ér alatt célba? -
nort_on
senior tag
Anyámnál ugyanez volt egy hete, bár neki friss regisztrációval... Már az OTP-t is hívtuk, hogy hátha ott van gáz, de nem.
Support-nak írtam, próbáljam meg 24 óra múlva. Próbáltam, semmi. Ezt eljátszották 3-szor. Aztán írtam, hogy már napok óta megy a szarakodás, csináljanak már valamit. Továbbították a technikusoknak és egy nap alatt megoldották, e-mailben jelentkeztek. Azóta hibátlan, ugyanazokkal a beállításokkal + kártyával.
-
Peetey91
senior tag
Találkozott valaki olyannal, hogy sehogy sem működik a HUF feltöltés? Próbáltam Apple pay-jel, credit carddal, Curve mögé betett credit carddal, 100.000 forint alatt, 10.000 forint alatt, semmi. Mindig “elutasítva” üzenetet kapok. Pár hete gond nélkül felment Apple pay-jel nagyobb összeg is.
Revolutra gond nélkül működik. -
anadroid
senior tag
8-ról 6,5%-ra csökkent a Banggood visszatérítése.
-
pictigjis
őstag
válasz
szabi__memo #53 üzenetére
felfuggesztes/szuneteltetes, mindegy, minek hivod
amugy mi mas lehetne, ha az egy euro havi diju csomag alatt nincs masik? vagy 1 euro/ho, vagy semmi
-
pictigjis
őstag
válasz
szabi__memo #51 üzenetére
nem tudom, hogy a kartya amugy mukodik-e, de ha felfuggeszted/szunetelteted a fiokod, nem tudsz belepni az appba, onnan kezdene ujra, mintha meg nem ellenorizted volna a szemelyazonossagodat
-
nort_on
senior tag
válasz
szabi__memo #48 üzenetére
Lemondani az app-ból beállítások, pricing plan, "Unsubscribe".
-
pictigjis
őstag
válasz
szabi__memo #46 üzenetére
lehet szuneteltetni, de utana irni kell a supportnak, ha ujra akarod aktivalni a fiokot
a havi dij levonasa rapszodikus
-
szabi__memo
nagyúr
Sziasztok!
Lehet a szolgáltatást szüneteltetni valahogy? -
-
borbar
tag
Szervusztok!
Curve mögött nem működik a cachback, de GooglePay-jel fizetve? Van erről valakinek tapasztalata már?
Be lehet azt valahol állítani, hogy - hasonlóan a Revoluthoz - automatiksan váltson, ha az adott fülön nincs elegendő összeg?
köszönöm, borbar -
batagy
őstag
Mennyi most az Aliexpress cashback a ZEN-en?
-
Somatom
veterán
A Zen -nél is van hétvégi felár a váltáson?
-
-
pictigjis
őstag
helló, gondolom, volt aki már utalt forintot magyar bankszámlára, mennyi idő alatt érkezett meg? délelőtt 10-kor küldtem el, és még semmi
-
VÁMpír
aktív tag
a wise-hoz hasonlóan a ZEN is tud adni GBP accountot, angol számlaszámmal, sort code-dal, amit elfogadnak az angolok belföldi számlának? Vagy litván IBAN-os a font számla is?
-
zsola400
aktív tag
Nálam is megérkezett
-
pictigjis
őstag
valakinek megérkezett már a 15 font? tudom, holnap a határidő, de akkor jól ki lesz centizve...
-
Fifi
őstag
Szerintem ne foglalkozz vele, elég rapszodikusan működik:
- nálam minden hónap 11 és 26 között elvitték
- van akinek rendszertelenül
- és van akinek egyben utólag -
kgyurma
csendes tag
Sziasztok, nov elején regeltem a zen.com-ra, akkor indult az első ingyenes hónap. Ki is írja az app, hogy következő fizetés dec 8, ami viszont már jó rég elmúlt, de nem vonta le, se forintban, se euróban, pedig vanrajta pénz. Talán valahogy nekem kell kezdeményeznem a díjfizetést?
-
Fifi
őstag
Arra azért figyelj, hogy a kondíciók alapján csak havi 2db SEPA és 1db SWIFT van ingyen.
-
Somatom
veterán
Sziasztok! Friss reg. Hogy lehet innen free utalni Erste Ft számlára? Nem kaptam Magyar számlaszámot.
-
pictigjis
őstag
az ingyenpenznek vege, 2000 userre volt korlatozva
Our Special Mission ended up being a huge success
It ended successfully 3.12 2021 on 4:55 PM (CET).
Thank you for being a part of this success. We have already reached the limit of possible participants. We are glad to see so many of you wanted to give it a try and confirm that ZEN indeed has the best exchange rates on market. We certainly hope that you will be able to share such amazing opportunities with us for much longer.
Congratulations to all of you, who managed to coplete the task successfully. You will receive a 15 GBP bonus to your ZEN account by December 15, 2021 11:59 PM (CET).
-
pictigjis
őstag
mivel a ZEN már elég sok helyen előkerült, induljon külön topik. már csak azért is, mert most van is miért: ingyenpénzt osztogatnak
We say: ZEN exchanges currencies at the lowest rates.
You say: Check.
And you get a £15 bonus. Simple as that.Collect a bank transfer in GBP (pounds sterling) - minimum 1 GBP.
Exchange GBP into any currency and compare our exchange rates against our competition.
Now you know where to exchange currencies at the best rates. Mission accomplished. You have until the 12th of December 2021 23:59 (CET) to complete the task.All participants who complete the challenge successfully will receive a £15 bonus to their ZEN account until December 15, 2021 23:59 (CET).
The mission is open to both existing and new users, so feel free to let your friends know about it.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Autós topik
- Automata kávégépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged