Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjuti
tag
Én is rákérdeztem a supporton, hasonló választ kaptam, nincs ráhatásuk, nem tudnak belenyúlni stb.
Én gyakorlatilag egyetlen plusz rewardot sem kaptam BF kártyára, pedig volt jócskán tranzakció.
Ellenben ma az előtte használt pro kártyámra az első tranzakcióra azonnal dobott egy stone-t.
Erős a gyanúm hogy a BF kártyával valamit elkúrtak, nem kicsit, nagyon... -
mjuti
tag
válasz
zsola400
üzenetére
A legutóbbival javították, írtak előtte emailt és valóban jó lett.
Más: Akinek van Black Friday pro kártyája, kapott már a vásárlások után extra shardokat netán stone-okat?
Én úgy tapasztalom, hogy a korábban használt pro kártyámmal többször kaptam extra stone-t , ezzel a BF edition-nel a reklámmal ellentétben még nem kaptam stone-t pedig ugyan úgy vásárolok nagyságrendileg összegben és tranzakciószámban is, shardok meg ugye 3,x eurónként ennél is, semmi extrát nem tapasztalok, sőt.... -
mjuti
tag
válasz
zsola400
üzenetére
@Ittnemaz & @zsola400
Köszi a visszajelzéseket, chaten jeleztétek már az ügyfélszolgálatnak? Minél többen jelezzük annál hamarabb lehet megoldás. Én több napja jeleztem, napi szinten kérnek valamit, egy speciális háttércsoportra hivatkoznak mindig, hogy oda továbbítják az észrevételeim, várjak a visszajelzésükre. A legszomorúbb hogy amit ők állítanak be napi vásárlási limitet központilag, az sem látszódik és marad meg... hihetetlen hogy napok óta nem tudnak mit kezdeni ezzel a bosszantó hibával...
nekem is megjött a black friday kártyám még kedden csak nem vettem észre az emailt sem, annyira erre a problémára fókuszáltam
-
mjuti
tag
Légy szíves nézzétek már meg hogy nektek megy-e a napi vásárlási limit állítás a kártyáknál? Nekem pár napja hiába állítom bármire visszaugrik 0-ra, nem menti el az új limitet, ATM napi limit állítás viszont megy, de az meg egyúttal ugyan annyira állítja a vásárlási napi limitet is... már jeleztem, napok óta kivizsgálják és majd értesítenek....köszönöm 1.136.1 -en is változatlan
-
mjuti
tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Akkor ha megnyitom a zen appban a linket, és ott paypal fizetek, hiába a zen kártya, nem lesz cashback.
Így van. Régebben még ment, de már tavaly sem kaptam így cashbacket, megreklamáltam, és egyértelműen az volt a válasz, hogy Google Pay és társai kivételével semmilyen más fizetési szolgáltató ( pl. Paypal, Curve etc... ) mögé betett zen kártyával nem lesz cashback
-
mjuti
tag
Sziasztok!
Ha goldbol downgradelek free csomagra, akkor mi lesz a goldban ingyenes fizikai ( plasztik ) kartyaval ami ugye a freeben nincs?
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- 9. generációs Gamer félkonfig, Asrock B365, i5-9400, 16GB, 256GB
- HP EliteDesk 800 G3 TWR i5-7500, 8GB, 256GB
- Dell Optiplex 3070 TWR i5-9400, 8GB, 256GB, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest