Új hozzászólás Aktív témák
-
al_age
senior tag
hogy a panelen akkor is égjen a led, amikor a ventin nincs fordszám mérő kábel, úgy megoldhatod, hogy egy másik venti fordszám mérő kábelét rádugod arra a helyre is, ahol azt akarod, hogy világítson a led.
ha van panel akkor miért kell halk venti?
ezzel úgyis halkat csinálsz a kevésbé hangosból is
-
atosz
őstag
Betettem, frankon muxik, vegre latom, hogy hova is fuj az oldallapi venti...hat nem a legjobb helyre, raadasul kicsit utjaban van a levegonek az IDE kabelek, na mind1, legalabb profitalnak a friss levegobol kicsit a vinyok es a RAMok is, meg tudom miert fokkal huvosebb a korabbi hazam, ott az oldallapi venti kicsit hatrebb es feljebb volt, igy kozvetlenul szallitotta a huvost a procinak es az eszaki hidnak.

Jahh kiprobaltam a neont 5Vrol is, es csak eppenhogy a cso eleje vilagitott egy kicsit. -
harry
veterán
Igaz, elnéztem, amikor egy papstot kötöttem rá, annak nem volt fordszám mérő része, így nem világított. Rákötöttem egy másikat, amin volt, ezzel már villogot (az elöbb elfelejtettem, h több papst is járt nálam, azért írtam, h nem az a hiba, bocs).
Tehát akkor a ventiknél van a gáz. Zalman prochűtő ventije minimumon 1400et pörög, nincs is gond a ledde. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Spórolós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- Senki sem töröl ennél jobban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest