Új hozzászólás Aktív témák
-
al_age
senior tag
hogy a panelen akkor is égjen a led, amikor a ventin nincs fordszám mérő kábel, úgy megoldhatod, hogy egy másik venti fordszám mérő kábelét rádugod arra a helyre is, ahol azt akarod, hogy világítson a led.
ha van panel akkor miért kell halk venti?
ezzel úgyis halkat csinálsz a kevésbé hangosból is
-
atosz
őstag
Betettem, frankon muxik, vegre latom, hogy hova is fuj az oldallapi venti...hat nem a legjobb helyre, raadasul kicsit utjaban van a levegonek az IDE kabelek, na mind1, legalabb profitalnak a friss levegobol kicsit a vinyok es a RAMok is, meg tudom miert fokkal huvosebb a korabbi hazam, ott az oldallapi venti kicsit hatrebb es feljebb volt, igy kozvetlenul szallitotta a huvost a procinak es az eszaki hidnak.

Jahh kiprobaltam a neont 5Vrol is, es csak eppenhogy a cso eleje vilagitott egy kicsit. -
harry
veterán
Igaz, elnéztem, amikor egy papstot kötöttem rá, annak nem volt fordszám mérő része, így nem világított. Rákötöttem egy másikat, amin volt, ezzel már villogot (az elöbb elfelejtettem, h több papst is járt nálam, azért írtam, h nem az a hiba, bocs).
Tehát akkor a ventiknél van a gáz. Zalman prochűtő ventije minimumon 1400et pörög, nincs is gond a ledde. -
Új hozzászólás Aktív témák
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS - Lian Li Galahad AIO SL Edition 360
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!LCD!! 360R (RGB)
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!LCD!! 360R (RGB) FEKETE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest