- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
al_age
senior tag
hogy a panelen akkor is égjen a led, amikor a ventin nincs fordszám mérő kábel, úgy megoldhatod, hogy egy másik venti fordszám mérő kábelét rádugod arra a helyre is, ahol azt akarod, hogy világítson a led.
ha van panel akkor miért kell halk venti?
ezzel úgyis halkat csinálsz a kevésbé hangosból is -
atosz
őstag
Betettem, frankon muxik, vegre latom, hogy hova is fuj az oldallapi venti...hat nem a legjobb helyre, raadasul kicsit utjaban van a levegonek az IDE kabelek, na mind1, legalabb profitalnak a friss levegobol kicsit a vinyok es a RAMok is, meg tudom miert fokkal huvosebb a korabbi hazam, ott az oldallapi venti kicsit hatrebb es feljebb volt, igy kozvetlenul szallitotta a huvost a procinak es az eszaki hidnak.
Jahh kiprobaltam a neont 5Vrol is, es csak eppenhogy a cso eleje vilagitott egy kicsit. -
harry
veterán
Igaz, elnéztem, amikor egy papstot kötöttem rá, annak nem volt fordszám mérő része, így nem világított. Rákötöttem egy másikat, amin volt, ezzel már villogot (az elöbb elfelejtettem, h több papst is járt nálam, azért írtam, h nem az a hiba, bocs).
Tehát akkor a ventiknél van a gáz. Zalman prochűtő ventije minimumon 1400et pörög, nincs is gond a ledde. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest