- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- ZIDOO médialejátszók
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
al_age
senior tag
hogy a panelen akkor is égjen a led, amikor a ventin nincs fordszám mérő kábel, úgy megoldhatod, hogy egy másik venti fordszám mérő kábelét rádugod arra a helyre is, ahol azt akarod, hogy világítson a led.
ha van panel akkor miért kell halk venti?
ezzel úgyis halkat csinálsz a kevésbé hangosból is -
atosz
őstag
Betettem, frankon muxik, vegre latom, hogy hova is fuj az oldallapi venti...hat nem a legjobb helyre, raadasul kicsit utjaban van a levegonek az IDE kabelek, na mind1, legalabb profitalnak a friss levegobol kicsit a vinyok es a RAMok is, meg tudom miert fokkal huvosebb a korabbi hazam, ott az oldallapi venti kicsit hatrebb es feljebb volt, igy kozvetlenul szallitotta a huvost a procinak es az eszaki hidnak.
Jahh kiprobaltam a neont 5Vrol is, es csak eppenhogy a cso eleje vilagitott egy kicsit. -
harry
veterán
Igaz, elnéztem, amikor egy papstot kötöttem rá, annak nem volt fordszám mérő része, így nem világított. Rákötöttem egy másikat, amin volt, ezzel már villogot (az elöbb elfelejtettem, h több papst is járt nálam, azért írtam, h nem az a hiba, bocs).
Tehát akkor a ventiknél van a gáz. Zalman prochűtő ventije minimumon 1400et pörög, nincs is gond a ledde. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest