Új hozzászólás Aktív témák
-
-
al_age
senior tag
cserélted már?
ha igen akkor megoldódott a probléma?
mert én is ha letekerem a ventiket villog.
de szerintem azért, mert alapból halk(keveset pörgő) ventiim vannak és lejjebb a panel szerint már túl kevés a fordulatszám
egyébként teszteltem őket és még 4,5 volton is simán elindulnak -
atosz
őstag
Sztem is teljesen normalis a jelenseg. A fordulatszamtol fugg, hogy mennyire vilagit, ioll vibral a led. Probald ki, szep lassan allits meg egy bizonyos ventit es kozbe nezd a ledet.
Gondolom az a gond, hogy az a 12-es venti alapbol eleg lassan forog, leszabalyozva meg plane.
Az en gondom amugy meg az, hogy az egyik csatornan a VGA hutese fut. Csakhogy az 2pines, igy egyaltalan nem vilagit a LED.Lehet atkene tennem a szelso kapcsolosra.
[Szerkesztve] -
csudri
őstag
Nálam is elhalványul a a led ha lejjebb tekerem és nálam is villog, ha min. van. Szerintem ez tök normális! Azért világít gyengébben, hogy tudd, hogy kb. mennyire van letekerve a venti.
Engem viszont más dolog zavar! Az egyik 8 centis venti, ami rákötöttem max-on valami vékony magas hangot ad! Amíg nem volt rákötve a panelra, addig nem csinálta! Ha viszont leveszem kb. 80%-ra akkor kussol! Mitől lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Fotó állvány eladó
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest