- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hardverkemping június végén
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Elvileg a potikról le lehet venni azt a 'króm' színű gombot amivel tekergeted. Egyszerűen le kell húzni, csak ragasztva van (legalábbis az enyém lejött ahogy rángattam, igaz nem ez volt a cél
) Ezután kicsit lefűrészelsz a potiból és a tekerő gombból és máris rövidebb. Ezesetben a billenő kapcsólókból is le kell vágni valamennyit.
[Szerkesztve] -
harry
veterán
Igaz, elnéztem, amikor egy papstot kötöttem rá, annak nem volt fordszám mérő része, így nem világított. Rákötöttem egy másikat, amin volt, ezzel már villogot (az elöbb elfelejtettem, h több papst is járt nálam, azért írtam, h nem az a hiba, bocs).
Tehát akkor a ventiknél van a gáz. Zalman prochűtő ventije minimumon 1400et pörög, nincs is gond a ledde. -
harry
veterán
-
-
harry
veterán
UP. Mint már régebben is írtam, valami gáz van a penellal, ami azóta sem változott, vagyis bizonyos ventiknél nem világít rendesen a led, egy Papst ventinél pedig egyáltalán nem világított. Másnál is csinált már ilyet?
A kérésem az lenne, h egy kedves tulaj át tudná hozni esetleg az ő panelját, h azon is kipróbálhatnám a ventieimet? Cserébe adnék egy tábla csokit/üdítőt -
harry
veterán
Ez mellesleg egy 12cm venti... Ezt a ventit bekötöttem a többi csatornára is, de mindenütt ezt csinálja (led alig világít min fordulaton
). Van egy másik ventim, 8cmes, itt világít a led, csak kicsit vibrál. Poénból bekötöttem egy ~6cm es ventit (régi pII hűtő), itt nem volt semmi baj. Világított SZÉPEN, még alacson ford. on is. Azon gondolkodom, h 12cmes sokat eszik... De elvileg 6wig terhelhető. Nem tom venti fogyasztása mennyire befolyásolja a a ledeket
-
harry
veterán
na up
Nem tom nálatok is így van-e, de ha a ventit nagyon letekerem, akkor annyira elhalványul a led, h gyakorlatilag alig világít ( csak az egyik csatornán, a másikon, másik ventivel ok) (ledtől függetlenül venti megy). Ha feljebb tekerem, akkor meg vibrál (nem villog, vibrál, mint a 60Hzre beállított monitor
) Ha feljebb tekerem, akkor világít szépen, de akkor a venti hangja zavar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Steam Deck
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged