- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- OLED monitor topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tudom en aztat, de csak az altaluk preferalt P4-es lapokhoz van kialakitva. Ugy gondoltam, hogy majd en egy kicsit modositok rajta kedvem (tudasom) szerint, de a procit akkor sem tudom lefektetni (mivel kartyas) es igy olyan magas, hogy nem biztos, hogy ossze lehetne csukni a hazat (szemben van a lapositott tap es a hdd-k). Talalomra beleprobalas nelkul meg eleg lutris lenne megvenni...
Sajna az az egy szem heat pipeos hdd huto is keves, venni kene meg kigeszito hutoket is (az meg egy csomo love a haz mellett, meg hol lehet nalunk kigeszitot venni barmihez is...). Raadasul a heatpipeos hdd hutobol max 3 teheto be es nekem minimum 4 van (+1 mobilrack).
Az aztan meg vegkepp humoros, hogy a gyari ismerteto azt irja, hogy javasolt a gep melle egy talpas szobaventillator allitasa es azzal fuvatni kivulrol... Akkor minek silent haz? Gratulalok -
törölt tag
TNN500A
Idokozben vegigturtam a netet. Van egy par furcsasaga ennek a haznak ami miatt megsem lesz nyero. (Egyebkent mar joval olcsobbert meg lehet venni ujonan.)
Szoval a hatuljan a vezetekek nem nagyon tudnak kijonni. Van ket bevagas a tapnak meg egernek. De a monitor mar eleg erdekes, es azon kivul meg van jo sok drotom (modem,nyomtato,picegeto,rakat usb,external tapok,halokartyak,stb). A belseje meg ugy van megcsinalva hogy feltetelezi azt, hogy nincs a procinak hutoje, csak egy kis fem tomb amibe a heat pipeok mennek. Na en ezt ugy terveztem, hogy elhagyom mert alaplapot nem fogok cserelni jo darabig (tobb okbol; van ket isa cuccom, es ez a konfig most teljesen okes es meg egy jo darabig eleg). Mivel a procim kartyas verzson ezert az a kepek alapjan nem fog bferni... Pedig nagyon megtetszett a cucc.
[Szerkesztve] -
-Jackson-
őstag
ééééés ott a pont
JensonX: ha nem értesz hozzá, nemkell beleszólni. melyik zalman a rossz?
nekem van mindenféle (cnps7000B-AlCu, 2*zm-f1, zm80D-hp+op1). procihűtő csendes üzemmódban 10 fokkal hidegebben tartja, mint a gyári. vga-hűtő eddig csak a régi karin volt rajta (asus fx5900), igaz csak pár fokkal hidegebb mint a gyári duplaventis fullréz hűtője, teljesen hangtalan! zm-f1-ekről meg ennyit:
mindemellett csak a csíftek tápot lehet hallani. de biztosan sz*r a zalman
[Szerkesztve] -
ballington
addikt
Venni akarok egy Zalmann ventil. Nem kell olyan nagy teljesítmény, ZM-F1-re v 2-re gondoltam. Melyikat ajánlanátok, ha a halkabb lenne nekem jó?
Hogyan lehet őket normal és noiseless tartományba kapcsolni?
[Szerkesztve] -
törölt tag
Probaltam keresgelni itt infot de nem leltem...
Szoval engem a Zalman TNN500A erdekelne. Az a helyzet hogy a zajcsokkentes nekem mar minden piztet megerne (mondjuk ez epp a felso hataron van). Van alternativa e mellett? (de vizet nem akarok) Nekem nagy proci hutesre nincs nagy igenyem (jelenleg is egy 1Ghz-es van tuningmentesen, szerverszeruen megy a gep) inkabb sok a es zajos vinyo van, de azok is a sok ventillatortol zajosak (jelenleg). Regota gondolkodom valami hasonlo hazi barkacs hazban de most talaltam ezt megvehetoen. A heat pipe meg csak krem az egeszen. Gondolom a maga 25kg-os tomege is sokat segit a ho eloszlatasaban. Szoval velemeny? -
trilobyte
tag
hali
nemtom volt e már tapasztalat ezzel vkinek, ecs k7s5a lapra rámegy-e a 7000b? a másik pedig hogy milyen 754-es gigabyte lapok vannak amikre rámegy? -
morzsa
aktív tag
Komolyan 45e egy 400w Zalman táp, vagy csak a Magicompban ilyen drága?
-
I_Am
veterán
Bővebben: link
parancsolj. -
flacika
tag
Hi All!
A kérdésem az lenne hogy mi a különbség a CNPS7000-Cu, CNPS7000A-Cu, és CNPS7000B-Cu között?
Thx! -
JansonX
csendes tag
Aszem semit nem ér a zalman, mert a havernak is ugyanugy megy a video, mint a Titan 8cm-es coolerel(Mi csak 1K)
-
RobiAti
csendes tag
Nekem a videokarira kéne zalman, de csak csupa szar hallottam rola
-
Suliro
senior tag
válasz
morfajet #421 üzenetére
Profi hűtőket nem igazán lehet kapni sulinetben. A cnps7000a cu rámegy a64-re is, ha az alaplap kompatibilis a hűtővel. X800-ra zalman zm80-hp d-t ajánlok op1-es ventivel. Ha az alaplapodon passzív hűtés van, akkor az elég, de ha aktív ,akkor az egy zajcsináló kis szar. Zm nb47-j.
-
morfajet
csendes tag
Hali mindenkinek!
Egy kérdésem volna,de több is lesz belőle...
Gépvásárláson töröm a fejem,s épp a ház ,táp,hűtés résznél tartok..
Procihűtő majdani amd 64-eshez a cnps7000al,vagy Al-Cu,vagy Cu (már ha van ilyen) ajánlanátok?
Ha esetleg egy aeroccol jetmaster lenne a házam,ami asszem elég jó hőleadási tulajdonságokkal bír,akkor ahhoz milyen 8 cm-es,vagy 12 cm-es ventit ajánlanátok,s ebben az esetben muszáj lenne e hűteni a grafkártyát,ami ha minden jól megy,akkor egy x800-as lesz..Az alaplap, ha egy márkás lapról van szó,mennyoire kell hűteni?Már csak azért kérdem,mert azt esetleg megspórolhatnám..
Ja és az általatok jónak vélt cuccok közül mit lehet kapni a sulinetben?
Válaszokat előre is köszönöm.. -
Teppik
csendes tag
Szép estét!
Sikerült ma szereznem egy 7000 Al-Cu-t 7000-ért
Rátettem a Prescott magos Celeron D 2,53-as procira.
Szép halk, de legalacsonyabb fordulaton tényleg nem nagyon kell mást csinálni, mint netezni, mert simán melszalad 60 fokra szegény, ám szó ne érje a ház elejét, ki is van húzva a honlapon a Prescott proci a kompatibilitásból ennél a verziónál...
Aztán ott a másik oldal: Csumára feltekerve is klasszisokkal halkabb, mint az Intel hűtő, és úgy 100% prosesszorteljesítmény mellett is szépen 50 fok alatt tartja a procit.
Hozzáteszem, a 100 %-ot csak arra alapozom, hogy egyszerre ment egy videó, meg egy víruskeresés, és így ingadozva 100% körül van a teljesítmény.
Kérdés: Mivel tudnám korrektül 100-on járatni a Celkát 10-15 percig? -
Suliro
senior tag
A zalman honlapján a következőt találtam : Power Supply must not interfere with the heatsink. Ezek szerint a te lapodra, ha kis problémával is de velmegy, nem inkompatibilis. Hűtés terén elég lesz a procidra, még ha tuningolva van is, bár akkor már inkább a tiszta réz példányt válaszd!
-
Wyktor
csendes tag
Hali!
Valaki már rakott fel Zalman CNPS7000B-AlCu hűtőt Chaintech 7NJL1 Apogee alaplapra? Simán fel lehet tenni? Mennyire hűtene la egy 3000+ os bartont -
Loretto
veterán
válasz
killahdrums #401 üzenetére
Nem hiszem hogy van valakinek ez a combo. Esetleg egy üzletet kellene megkérdezni.
[Szerkesztve] -
e.vid
senior tag
válasz
killahdrums #411 üzenetére
Nekem P4C800-E Deluxe lapra gond nélkül felment.
-
Toness
őstag
Ma végre kicseréltem az NF7-es lapon chipsethűtőjét egy ZM-NB32J-re és végre nem visít semmi a gépben
Csak azért nem a 47mm-est vettem, mert nem fér el a silent tower ventijétől
-
Suliro
senior tag
Megnézted a zalman kompatibilitási listáján? Biztos, hogy nem az amd-s leszorítót használtad? Bővebben: link
-
i350
csendes tag
Hali Suliro .
Ma végre megvettem álmaim hűtőjét egy Zalman 7000 Al-cu-t .
Nagyon csendes nagyon jó lenne ha nem mozogna a procin ami egy 2400-as cerka . Én tettem fel roszul ?
Lehet egyáltalán rosszul feltenni ?
Igy nem igazán lett jobb a procim hűtése .
Adj tanácsot légyszi
Köszi -
Suliro
senior tag
Én inkább a 7000cnps a cu-t ajánlom, az sokkal jobb hatásfokú. Bővebben: link
Ha nem vagytok nagyon lámák, akkor itt megtaláljátok a kompatibilitási listát. -
killahdrums
senior tag
Hi all!
Itt is megkérdem...
P4P800e Deluxe-ra rámegy szerintetek a 7700???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- NBA és kosárlabda topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest