Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Hello. Szeretnek egy gepet epiteni es szemezgetek a neo i3-al, feher szinben, oldalso biztonsagi uveges verzioban. A kerdesem az lenne, hogy van e kilalakitas 360-as radit illetoen, vagy nincs? A masik, hogy elvileg max 160mm-es cpu huto fer csak el, nekem az alpenfohn blokk pedig 165-ot epit. Kerdes, hogy az a +5 mm vajon belefer e? Valamint, ha tudtok olyan boltot, ahol ez olcson megveheto, azt megkoszonnem. Ha ez a haz nem jo, akkor milyet ajanlotok helyette, azonos arban?
Koszonom.
-
Giton22
csendes tag
Sziasztok! Véletlen valakinek nincsen elfekvőben egy nem használt Zalman Z9 Neo méretű karton doboza Pesten? Azon belül is Csepel környékén. Nagyon hálás lennék.
-
Gyuffi
újonc
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy most vettem egy zalman i3 edge gépházat és azt szeretném kérdezni, hogy hogyan kell bekötni a ventillátorokat?
Válaszokat előre is köszönöm! -
xnx199204
újonc
Sziasztok! Zalman Z11 Plushoz keresek Power gombot valakinek van elfekvöben esetleg? Már rendeltem egy tuf gaming házat, de valahogy a nyomába se ér a zalmannak 30 k ért..
-
Dark KillerX
addikt
Sziasztok!
Tudtok abban segíteni, hogy egy Zalman R1 házhoz a következőket hol lehet beszerezni?
Bolt C-t és a HDD Guide-t
Köszönöm!
-
gabber01
addikt
Sziasztok!
Valaki nem tudja véletlenül, hogy Zalman Z9 Neo házban mekkora méretű alaplapi távtartó csavarok vannak?
-
Hibarin
tag
Sziasztok!
Tegnap építettem egy PC-t, Zalman M3 Plus házba. Minden működik 1 dolgot kikéve, ugyanis a ventiket és a ledet vezérlő gomb valamiért nem akarja az igazságot.
Valahogy nem tudok rájönni, hogy mi lehet a gond, nem tudom, hogy esetleg van-e valakinek tippje rá?Előre is köszi!
-
mcs
veterán
Ha egy adott komponens, mint például a videokártya gpu-ja 15-20 percig 72-73 fokon tartja magát játék közben, aztán az azt követő 5 percen belül váratlanul felkúszik 75re, arra utalhat, hogy a meleg levegő bennreked a Z9 U3 házamban?
-
gabeszquad
újonc
Sziasztok! Zalman Z3 mas házhoz tudnátok segíteni HDD beépítőkeretet szerezni vagy valami más megoldást amivel be tudom rakni a meghajtót? Köszi
-
Usul74
csendes tag
Sziasztok!
Z11 házban a tetőn lévő füles csatlakozó haldoklik. Ezt lehet normálisan cserélni? Vagy marad a kókányolás?
-
Bivaly26
tag
Sziasztok!CNPS10X Optima AM4 Mounting Kit-et keresek!Jó kis proci hűtő szeretném felszerelni a kövi alapra is!
-
Italos
újonc
Sziasztok. Zalman z3 plushoz led ledet lehet valahol szerezni?
-
rico_scox
csendes tag
Sziasztok!
Reménytelen, de hátha...
A világon nem találok sehol, de hátha valakinél bujkál egy Z11 bekapcsológombja.
Nem kifejezetten a mikrokapcsoló, hanem maga a gomb kellene, ha egybe van az még jobb.
Nem baj, ha kopott vagy törött.
Előre is köszönöm. -
Törzsúr
senior tag
válasz
Tomeee1989 #5111 üzenetére
Szerintem már sehol.
-
Tomeee1989
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlen hogy hol tudok Zalman H1-es házat venni?
Válaszokat köszönöm!
-
Törzsúr
senior tag
Mi van mostanában a Zalmannal, hogy semmi új hűtőt nem vonultatnak fel?
-
Dark KillerX
addikt
Sziasztok!
Most vettem egy Z9 midit, amihez tudnatok ajanlani egy jo SSD keretet. Koszi
-
batman.
senior tag
válasz
Cobrusz #5103 üzenetére
Szia!
Sikerült lefogató keretet találni? engem is érdekelne 1, de nem találokUgyan ez lenne a kérdésem, ZM-CS5A vagy ZM-CS5B kellene:
https://itcafe.hu/tema/zalman_tulajok_topicja/hsz_5089-5089.html
https://itcafe.hu/tema/zalman_tulajok_topicja/hsz_5094-5094.html
-
blackmacs
senior tag
Sziasztok!
AM4 lapon használ ilyet valaki?
[link]Mennyire befolyásolja a memória méretét,nagyobb ram-ok is elférnek mellette az első slot-ban?
-
cyberkecsi
csendes újonc
Zalman z11 Plus gépházban megoldható valahogy a ventilátorok szabályozása?
Csak a hátsó és a felső ventilátor dugható rá az alaplapra. Esetleg valamilyen külső hardver? -
BK87
senior tag
Sziasztok. Van egy Z9 neo házam, és érdeklődnék, hogy ehhez lehet-e valahol a Z9 neo plus üveg oldallapját megrendelni? Előre is köszönöm a segítséget.
-
Cobrusz
senior tag
Sziasztok.
Van egy CNPS 9700NT hűtőm lga775 szettel.
Létezik 1151-es lefogató hozzá?
Ahogy elnéztem minegyik zalmannak ugyan olyan a lefogató szett csomagja.
Hol tudnék venni 1151-es szettet?
Hátlap csavarok stb? -
biker
nagyúr
Üdv, sikeresen eltört a Reserator 3 vízpumpába menő 90 fokos csonk.
Hol kapok ilyet (mai nap) illetve ez szabvány méret, vagy megszívtam? -
kata73
csendes tag
Segitséget szeretnék kérni vettem egy zalman z9 plus házat de az öcsém összerakás közben elszakitotta a bekapcsoló gombot .hol lehet venni hozzá?Köszönöm
-
zolokas
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek van zalman z12-es háza? Van egy kis próbléma vele, és nem találok hozzá semmi leírást! Első probléma miért fordítv kapcsol be a gép a rest gomb a bekapcsolás power a reset! A másik mivel és hogyan tudom össze kötni a usb 3as részét ami felül van? Ami a házba van csatlakozo nem tudom sehová bekötni se alaplap e táp! a vinyokat is a kis gumis csavarokkal beraktam de csak 2 db elejét mert ha bele rakom nem tudom bele csusztatni! vannak bajok ezzel a házzal bőven! -
Visormail
addikt
Hello
ZM-MFC2 előlapi panelnél tapasztalom, hogy nem mindegyik ventit szereti. Valamelyiket stabilan azon a fordulatszámon tartja amit beállítok, valamelyiket pedig összevissza vezérli, folyamatosan le-fel tornáztatja +-több 100 rpm-el. Ugyanazon a csatlakozóján is jó másik ventivel. Természetesen olyan fordulatszámot állítok be amit tud az adott venti.
Másnál is volt már ilyen bármelyik vezérlővel? -
Akfocska
csendes tag
Sziasztok vettem egy gépet z9 es házzal egyetlen problémám h kikapcsolás után a 4 usb LED elől továbbra is világít. Ki lehet vlhogy kapcsolni?
-
emre
veterán
Üdv!
Lett az Z3 plus házikóm, de átbasztak, és nem kaptam hdd rögzítő sínt hozzá.
Valahol be lehet ezeket szerezni?
-
Törzsúr
senior tag
Hello!
Aki tud valakit vagy olyan helyet ahol meglévő Zalman termékhez lehet rendelni lefogatót kompletten csavarokkal az kérem jelentkezzen.
(CNPS9900 MAX-hoz kellene a hűtőn kívül minden.
)
-
SecRS
tag
Sziasztok!
Az teljesen normális ha a ház és a gép egyes elemei ráznak? A HDD beépítőkeret, a CPU-hűtő, a ház külső fém pereme. Zalman Z9 Neo-m van. Maga a rázás nem probléma számomra, kivéve, ha technikai hiba okozza, de azért egyszer-kétszer megcsípte a fülemet, mikor közelebb hajoltam hallgatózni.
A jelenség folyamatos.
-
gabber01
addikt
Emberek! Z9 Neo házban van csipogó? Mert sehol sem találom és most marhára kéne...
-
kovik1989
csendes tag
Sziasztok!
Zalman ZM-CS5B felfogató keretet keresek 1150-es alaplaphoz. Van régi gyári felfogatóm, de az sajnos csak 775-ös alaplaphoz jó. Bárkinek lenne ilyenje nagyon hálás lennék
Ha esetleg már használaton kívüli hűtője van valakinek amit tovább adna, és a felfogatója jó a 9700-ashoz és 1150-es alaplapra akkor azt is megvenném, csak hogy tudjam használni az enyémet.
Bárki jelentkezését nagyon megköszönöm!
Ha lehet PU-ben írjatok, azt biztos észre veszem aránylag gyorsan. -
cheatergs
senior tag
Halisztok!
Zalman Z600-hoz nincs vkinek gumi távtartója, amiket a proci felőli oldalon kell ráhúzni a 775-ös lefogató csavarjaira?
V sztetek meg lehet oldani filccel? Az vezető anyag? -
laskr99
addikt
Sziasztok!
Zalman Z9 Plus házba mekkora CPUhűtő fér? Én már olvastam 159 és 177 mm-ert is.
-
leviske
veterán
Sziasztok!
Tudtok olyan helyet, ahonnan lehet vásárolni Z11+ házhoz bekapcsoló gombot? Vagy olyat, aki megtudja forrasztani, ha leszakadt róla a vezeték?
A kiálló fémpöckök megvannak, de nem tudom melyik vezeték hova való.
-
FoLey-v
addikt
válasz
sszemtelen #5081 üzenetére
Meglehet.
-
sszemtelen
őstag
Sziasztok!
Z3 Plus-ban ugye van lehetőség megcserélni az első LED-es ventit a hátsóval, hogy inkább a gép belsejét világítsa meg, mintsem a szobát szórja tele feleslegesen?
Az okés, hogy mind a kettő 12-es venti, csak hogy van-e valami speckó, bonthatatlan kábelelvezetésük, vagy bármi..
Köszönöm!
-
mcs
veterán
Zalman Z9 U3hoz tudnék valahonnan power gombot szerezmi?
Az enyémnek idővel elszakadtak a kábelei sok-sok előlapleszedegetés után, és a forrasztási tehetségemnek hála használhatatlanra olvasztottam a kupakot, így most reset gombbal kapcsolom ki-be a rendszert. -
bebe159
aktív tag
Sziasztok! nem nagyon pörög a topik ahogy elnézem, de gondoltam egy próbát megér, hogy rákérdezek: A Zalman Z9 Plus háznak van ventiszabályzója, amire 2 venti csatlakoztatható a kérdésem, hogy venti elosztóval elbír több ventit is? Ha igen, mennyit maximum?
-
TomMusic
őstag
válasz
ReSeTer #5076 üzenetére
Szia!
Én azt tapasztaltam, hogy pár használat után már "kiszopósodnak", és nem érintkeznek rendesen a kontaktok. Ez okozza szerintem a problémát. Erre csak egy megoldás van, mégpedig ki kell cserélni azokat az USB csatikat valami minőségire. Ha majd lesz rá időm, megcsinálom.. -
TomMusic
őstag
válasz
TomMusic #5075 üzenetére
Na közben meglett a ház. Szóval felül a nyomógomb direktbe vezérel 2 ventit (azt a 2-t, amit ráköt az ember).
Egyébként az Samsung 850 Evo SSD alapból nem akart rendesen állni a kis tartón, úgyhogy kicsit "kalapálni" kellett rajta (mármint nem az SSD-n), de amúgy nagyon pöpec ház, tetszik. -
ReSeTer
senior tag
Helló!
Van egy pár hónapos zalmas z3 plus házam. Az előlapi 2.0ás usb kimenetek dobálják a kapcsolatot pl ha egy pendriveot dugok rá...már egyszer másolás közben dobta el, korrupt is lett az a fájl amit másoltam.Mi lehet a gond? Lehet javítani valahogy rajta?
-
TomMusic
őstag
Sziasztok!
Zalman Z3-nál a "Fan Controller" gomb direktbe vezérli a ventit (Low/High) ? Vagy ez valami alaplap-specifikus dolog?
Szerk.: majd csak ezután fogom megvenni.. -
Senkisenem?
-
Hi
Nemreg lett egy zalman cnps 9500 at cpuhutom. Egy xeon x5460 at fog huteni.meg nem volt alkalmam kiprobalni. Majd ha megjon a fizu ak lesz kesz a konfig.
Elegendo lesz szerintetek?
Msi p45 diamond a deszka.... -
Törzsúr
senior tag
Zalman H1-ről van valakinek valami tapasztalata?
Tetszik a megjelenése.
-
balazska92
senior tag
Sziasztok SOS help kellene. Ma lettem tulaja egy z11 plusnak, a regi gepembol atpakoltam minden cuccot ugy ahogy kell, de nem indul a gep. A bekapcsolo gomb vilagit, az alaplap kis led vilagit, a vgaban levo led vilagit, kapnak aramot. De ha megnyomom a bekapcsolo gombot semmi nem tortenik. Mi lehet rosszul osszedugva v mi lehet a baj?
-
MMIX
addikt
Árlistán nézve a ház ára 15 ezer a videokártya 292mm, meg 204 ezer?
Adjál egyet a háznak (290mm) egy kalapáccsal , ha 2mm hiányzik. (bocs csak vicceltem)Próbáld meg össze szerelni, aztán majd meglátod, hogy mit lehet alakítgatni, valahogy csak lehet 2mm-ert találni.
-
Crytek
nagyúr
A Zalman Z9-be ez a 980Ti mindenféle nehézség nélkül belemenne?
A honlaponroduct Size 292mm-ert írnak rá.
A háznak a tesztjénl pedig elvileg 295mm-es VGA is belefér azt írták.Atom tuti 100% hogy bele lehet rakni?
-
Dav123
tag
Sziasztok
Z3 Plus tulajok felé fordulnék s érdeklődnék a ventilátorok zúgását hogyan oldották meg? Két napja van meg a házikó s eléggé megdöbbentett hogy ekkora hangjuk van a ventilátoroknak. [link]
-
attiska81
újonc
Sziasztok!
Keresnék nagyon Egy ZM-CS5B lefogót.
Ha valakinek van, valami infója kérem, segítsen. Nem találok sehol. :-( -
Zsolt!!
aktív tag
Kérdés: vannak plusz ventik a házban? Mert ha igen arra gondolok, hogy a gep a ventik fordulatszámát a processzor hőmérséklete alapján szabályozza és ha kilépsz akkor visszavesszi a fordulatszámot es nem vissz ki annyi levegőt a videokartya meg valószinű meg nyomja a hőt rendesen.Szerintem
Nálam is elő szokott fordulni, de eleg magas értékeid vannak amugy.
-
munky
őstag
Sziasztok! Adott egy Zalman Z9 U3.
Arra lettem figyelmes, hogy az előlapi hőfokkijelző elkezdett kicsit furcsán működni.
A Windowsban pepecselve 26°C körül jár, GTA V alatt felmegy 29-re és onnan el sem mozdul, majd kilépést követően 32°C-ig kúszik fel mindössze néhány másodperc alatt és elég lassan megy vissza 30°C alá.
Az a fura, hogy pont a terhelés megszakításakor éri el a legmagasabb hőmérsékletet, ez eddig nem így volt.
Korábban sokkal dinamikusabban követte a gép terhelését, azaz játék indítást követően szinte azonnal emelkedni kezdett a hőmérséklet és mindig játék alatt érte el a maximumot, de aztán kilépés után már csak csökkenő értékeket mutatott.
Nyilván nem ordas nagy probléma, csak furcsállom, tapasztalt valaki hasonlót
-
steewcv65
őstag
válasz
Smithy1986 #5063 üzenetére
Rendben
Amúgy én is ettől féltem azért is nem rendeltem magamnak!!!!Gagyi az egész?
-
aftercooler
aktív tag
-
steewcv65
őstag
válasz
Smithy1986 #5058 üzenetére
Oksa!Türelmetlenül várom
-
gepid3
tag
Z9 U3 tulajoktól kérdezném, hogy nektek is ilyen az előlapi porszűrő? Én úgy tudom, hogy ennek cserélhetőnek kéne lennie, nem pedig ilyennek:
Nem rég vettem észre, hogy más mint ami néhány U3-as videóban van. A kitisztítása elég macerás így, mert le kell vennem a házról, aztán le kell szednem a ventilátort is róla, mert erre van rácsavarozva.
...és ilyennek kellene lennie:
https://www.youtube.com/watch?v=gPb5HU3DdWo -
steewcv65
őstag
válasz
Smithy1986 #5055 üzenetére
Oksa!Várom a válaszod!esetleg képeket is csinálhatnál róla!Stb!
Köszi
István
-
steewcv65
őstag
Sziasztok!
Érdekelne,hogy mi a véleményetek a Zalman R1 házról?Sokan írták,hogy gagyi a minősége stb!Akiknek van,vagy már találkoztak vele szívesen fogadnám a tapasztalataikat!
Üdv
-
gepid3
tag
válasz
trust007 #5051 üzenetére
Az a szabályozó pont a ventik fordulatszámának állítására van, ahogy növeled egyre erősebb lesz a LED is.
SSD tartók: igazából egyik sincs jó helyen, nekem is az optikai meghajtós részre van téve, de ott meg az alaplap, kábelek miatt nehéz a behelyezése. Majd tervezem hogy veszek 2 fekete tartót aztán be rakom őket HDD-s részre, kábelezés, mozgathatóság szempontjából is jobb lesz.
-
trust007
tag
Zalman Z9 U3 házat vásároltam nemrég. Az előlapi vezérlőpanelen van egy szabályzó ez csak a LED-ek fényét szabályozza, ez így okés? A szenzor csak monitorozásra alkalmas vagy magasabb hőmérsékleten gyorsulnak a ventik?
A tető venti kicsit hangos, mintha nem lenne a tengelyre illesztve rendesen. Lehet ezzel vmit kezdeni? Nem különösebben zavar de a többinek szinte hangja sincs. -
ivanyii
csendes tag
Na megrendeltem a Zalman Z11-et várjuk,hogy megjöjjön
Köszi mindenkinek aki válaszolt a feltett kérdéseimre
-
Tarisznyarak
tag
válasz
Zsiráfnyál #5048 üzenetére
Hali!
Nagy bajt szerintem nem csinálsz vele, megpróbálhatod valamivel be szorítani az usb-t. Az SSD pedig tápja válogatja hogy mennyi kábelt kell el vezetni hátul, moduláris tápnál simán oda is férne. -
Zsiráfnyál
aktív tag
Sziasztok,
Nemrég vettem alkatrészenként egy komplett gépet, Zalman Z9 plus házba raktam őket, nagyon elégedett is vagyok az egésszel, de a házam felső vezérlőpanelén a csatlakozós modul az egyik oldalán sajnos nincs megfelelően rögzítve, ezért ha abba az usb-be dugok valamit, bizony simán beljebb tolom, mozog az egész. A másik fele rendesen rögzítve van, azt használom is.
Emiatt visszaküldeni nem akarom, inkább vagy megjavítom, vagy azt az oldalát nem használom. Érdemes ezt 0-hoz közelítő tapasztalattal szétszednem, vagy csak nagyobb bajt csinálok vele ? Láttátok már ezt a panelt belülről ?
Ja, és még egy, de ez csak kíváncsiság : Az SSD-nek az alaplap mögött (az alaplapot tartó rész hátoldalán) alakítottak ki egy helyet, ti be tudtátok ide szerelni az SSD-teket ? Nekem nagyon hülyén jött volna ki a kábelezés, ezért inkább az optikai meghajtó helyére tettem kerettel. Én csináltam valamit rosszul, vagy tényleg nem szerencsés oda rakni az SSD-t ?
-
Tarisznyarak
tag
válasz
ivanyii #5045 üzenetére
Proci hűtő is elég nagy fér el benne nekem TX3 Evo van benne, és még van hely az oldala és a hűtő közt. A 2''5 pedig van egy kis tálca amit adnak hozzá amibe lehet rakni. Kábelmenedzsment is jó, nekem XFX 550 táp van benne aminek elég sok hosszú kábele van és szépen eltudtam vezetni őket. Gyárilag Zalman ventiket adnak, a plus hoz 4db 12 centiset 3 világít kéken.
-
ivanyii
csendes tag
válasz
wotankerhun #5043 üzenetére
Gyárilag milyen ventikkkel van szerelve?
Kábel management jól megoldott?
-
ivanyii
csendes tag
válasz
Tarisznyarak #5044 üzenetére
30 cm vgat tud maximum elnyelni ha jól olvastam.Proci hűttő mekkora fér bele maximum vajon?
2"5 winyókat bele lehet rani valahova? -
Tarisznyarak
tag
válasz
ivanyii #5042 üzenetére
Szia!
Nekem Z11 Plus házam van, nagyon jó masszív ház. Nem nyeklik nyaklik, lemez vastagsága pont jó szerintem, jól szerelhető, tágas, de a VGA hosszúságára oda kell figyelni. A gyári ventik kicsit hangosak, utólag érdemes cserélni őket ha zavar. Porszűrök amiket adnak a házhoz könnyen takaríthatóak. Jó vétel. -
ivanyii
csendes tag
Sziasztok!
Van itt valakinek köztünk ZALMAN Z11 -es háza?
Kelenne egy pár vélemyény róla,mert szeretnék venni.Tesztek alapján jónak,de kérdés,hogy tényleg megéri e az árát -
KFury
csendes tag
Zalman z9 u3 házat vettem és beletettem a 2 hdd-m: WD Caviar Blue 1 TB és egy Samsung F3 HD103SJ 1 TB
Namost az egyiken torrent fut, a másikon meg megy az OP. A házban a HDD rekeszbe gumibakon kell becsúsztatni a HDD-ket, tehát elvileg nem szabadna rezonálnia. Mégis ilyen ciklikusan búgó/rezonáló hang jön onnan, tapintásra és "fülelésre" mintha a WD rezonálna, a másik hdd nem annyira.
Találkozott már valaki ilyennel? Elvileg a Z9 házaknak nem szabadna rezonálniuk.
-
gerimpro
csendes tag
Sziasztok!
Egy Zalman Z11 Plus házat tervezek. Kép csatolva.
Kérdésem az lenne, hogy az optika alatti szabályzónak pontosan mi a neve, hogy tudok utána nézni, kapható külön a házhoz, vagy vele járó?köszi!
G -
tiempo
tag
Hello4
Vettem egy Zalman Z9 Plus-t és a frontpanelen lévő hőmérséklet kijelző mindig 18-19-20 celziuszfokot jelez, nem hinném, hogy ennyire jó a hűtés, valaki meg tudná nekem mondani, hogy mi lehet a probléma? elvileg minden jól be van dugva -
kecsesz
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi táp érdekelne Haswell oldalról, nem igazán tudom kivenni az oldalukról, hogy támogatja-e?!
/kis fogyastású, celeronos-filmezős géphez néztem ki/http://www.zalman.com/global/product/Product_Read.php?Idx=647
Köszi előre is!
-
Törzsúr
senior tag
Jól megállt ez a topic...
-
Törzsúr
senior tag
Sziasztok,
véleményetek szerint a Zalman FX100 típusú passzív processzorhűtő képes lenne lehűteni az i7 4790 jelzésű processzoromat?!
MÁS:
Valaki tud segíteni ez ügyben? -
Kutya_7
tag
Hali!
Érdeklődnék, hogy valakinek nincs-e 9500A-hoz való 1155-ös lefogatója, amitől meg is szeretne esetleg válni...
Ha van pls priviben.Előre is köszi
-
boomba335
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségm. Olyan problémám van, hogy van egy Zalman CNPS9700-as cpu hűtőm, amihez nincs meg a középső lefogató cucc, amivel a kerethez tudnám rögzíteni a hűtőt. Nincs valakinek ilyenje, aki nem használja!
Nagy segítség lenne, mert akkor nem kellene egy új hűtőt vennem, természetesen nem ingyen kell
-
weres78
senior tag
Üdv!
Bár halottnak tűnik a topic, azért egy próbát megérhet.
CNPS7700-Cu hűtőm van, még az AMD X2 3800+ időkből.
Kérdésem az, hogy ez a hűtő felszerelhető-e (amennyiben az akkori minden alkatrésze hiánytalanul megvan) 1150-es proci lapjára? illetve amennyiben nem, úgy tudok-e vásárolni, szerezni alkatrészt hozzá, amivel kompatibilissé tehetem?
Asus h87m plus lapra szeretném felbiggyeszteni.Köszönöm az esetleges válaszokat!
-
oldbone'76
tag
válasz
oldbone'76 #5024 üzenetére
Hahó! Élmég ez a topik?
-
oldbone'76
tag
Sziasztok!
Cnps 9000-hez keresek 775 alsó/felső darabot. Ha valakinek lenne, kérem keressen meg priviben.
Köszönettel: Laci
-
chester91
senior tag
CS5B kellene nekem
-
chester91
senior tag
CS5B kellene nekem
-
chester91
senior tag
Sziasztok! Van egy kis gondom. Vettem egy Zalman cnps9500 hűtőt. Először 775-ön használtam, de most újjítok, és öcsém gépének próbált aztán, nem megy rá 1155-ös lapra. Valakinek tanács, hol tudnék hozzá való keretet szerezni, esetleg eladója van valakinek?
-
garcia66
tag
Sziasztok.
Látom, kicsit kihalt a topik, de azért kérdezek
Egy Zalman Z9 plus házas gépe van a fiamnak. Aki összerakta, valószínűleg nem ismeri ezt a típust, mert valamiért a ventik sebességét nem lehet szabályozni - gondolom nincs valami összekötve.
Van valaki itt (vagy tudtok valamilyen fórumot ajánlani) aki fényképek alapján megtudja mondani, hogy mit, hogyan kell kötögetni? (mert akkor készítenék néhány fotót).
A választ előre is köszönöm.
Üdv. -
Matisz77
aktív tag
Hali Zalman CNPS 9500 hütöt szeretnék feltenni egy lga 1150 foglaltra létezik valamilyen lefogató?
-
JSHammer
tag
sziasztok!
nagy gondban avgyok
A helyzet az hogy vettem egy 80 mm-es zalman alcu hűtést, amit amd procin használtak!
a pánt ami a procin megy keresztül kettő csavarlyukat tartalmaz oldalanként!
a 775 átalakítóra rátettem , és egyszerűen lifeg rajta, , nem éri a proci tetejét!
mi kellene ahhoz hogy működjön?
a két alu valamit leszedtem persze
PLS help:
ui:ha alakinek van cuca hozzá akkor megveszem
üdv:Gyula -
Emppu85
tag
Hello.nekem az volna a kérdésem, hogy szeretnék venni egy thermaltake friock hütőt.befér ez a zalman z11 plus házba? nem tudja valaki?
Köszi -
degu
senior tag
A procin lévő hűtő fordulatszáma folyamatosan ingadozik./Nem csak az Everest mutatja,hanem a hangján is hallani/
Ez vajjon mechanikus,vagy elektronikai hiba lehet?
Vagy természetes? -
Emppu85
tag
Hali..szerintetek a z11 plus-ba be fog férni ez a kártya?
Kártya
van annyi hely ebbe a házba? egyenlőre nem akarom betenni,még nem lesz erősebb tápom,nehogy gond legyen,ezért kérdezem..Köszi -
Henker2
addikt
Üdv!
Van itt valakinek Zalman ZM-MFC2 -ese? Mert én vettem és tapasztalatokra, tippekre lenne szükségem, hogy mit/hogyan
Köszi
-
audittqp
csendes tag
Sziasztok!
ZM-CS5B típusú lefogatót keresek, LGA 1155-ös foglalathoz szeretném használni! Help PLZ!
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest