Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ECHO2235
aktív tag
válasz
Bkv Videos #51398 üzenetére
és ezt mikor mondták? xD csak mert én ott dolgozok és eredetileg mára vártuk őket
-
Bkv Videos
csendes tag
Nekem az Aréna plázában azt mondták jövő hét elejére jön új Monster.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Monster infó: valamit nagyon elcsesztek, sehol nincs még kint a Tescoban (raktárat egyelőre nem tudok). Állítólag FB-os infók alapján legkésőbb szombatig kikerül.
-
szekra
Topikgazda
Coca Cola energiaital volt már?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Ezt pedig elfelejtettem mutatni: Coca-Cola Energy
-
ToBeY
nagyúr
Auchanban láttam Pitaya Rise NRG srong-ot 189huf-ért.Ennyiért számomra nem biznisz,főleg ha olyan az íze mint az igazi sárkánygyümölcsnek (ami eléggé semmilyen)
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Köszi srácok!
Mennyi elégedetlen fogyasztó, ezt látná a Tesco meg a Coca-Cola.
-
sensejke
aktív tag
Dél felé sem volt még a fogarasi úton, pedig csak ezért mentem oda......
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Talált valaki új Sírnyeteget?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
nagysandor79 #51369 üzenetére
Amíg lehetett kapni Cocaine-t addig az volt a best 250ml/koffein arányban
-
koshmar
addikt
válasz
Hell Strong, abban 38,4mg per dl. De egy dobozzal még úgy sem több, mint 100, egy Monster viszont 160 per doboz.
Szóval ha nagy ütést akarsz, megiszol zsinórban három Monstert, vagy valami USA-féle embertelen 300mg/dobozos Rockstart
-
SlayR
senior tag
válasz
Feljebb volt szó róla, hogy Ananász és Eper-Lime lesz a nyári Hell íz
-
nagysandor79
aktív tag
hazai kínálatban melyik az az e-drink amelyikbe a legtöbb koffein van?vagy melyik "üt" a legjobban?
Vajon a hell nyárra dob a piacra valami új ízt? -
SlayR
senior tag
Nem mango rebarbara lesz..
-
Jarod1
veterán
Nem nagyon láttam még 0.33 as monstert, de inmedioban az ultra nevü 2 db 450 ft.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Monster újdonságok, tudom, hogy már volt, de inkább többször, mint egyszer sem. Ott a 3 Dragon Tea
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
koshmar #51353 üzenetére
Figyelmesen olvasd amit írtam. Újság/akció szinten Hiper és Hiper között is van különbség, ha megnézed amit én linkeltem az nálunk egy kisvárosi "kicsi" Tescoja, Hipermarket, de még sincs benne szó a Monsterről és fele az oldalszám is a Tobey által linkelt "nagy" Hipermarket újságénak. Rajta vannak a városok az újságokon a "nagy" Hiper újságnál a hátoldalon, a "kis" Hipernél pedig egy belső oldal alján.
Na, de ez már nagyon OFF, várjuk ki a csütörtököt.
Szerk.: Találtam külön Szupermarket újságot mindössze 8 oldal...
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
koshmar #51349 üzenetére
A Tesco különbséget tesz Hipermarket és Szupermarket között, na meg ugye az Express, mint "kisbolt".
Hipermarketre 2 újság van a Tobey által linkelt az egyik és itt a csökkentett tartalmú, amiben szó sincs Monsterről sajnos. Ez a kisebb Hiperekben érvényes, az egyik oldalon ott a lista, melyekben.
-
ToBeY
nagyúr
Remélem expressben is lesz,mert olyat találtam a környéken.
-
rsanyi20
tag
Tesco szórólapban már benne van a két új Monster, csütörtöktől 299ft lesz ha két dobozzal veszel
-
koshmar
addikt
Tavaly mikor jelent meg LIDL-ben a szokásos nyári limitált íz?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
koshmar
addikt
Már az olaszoknál is, közelediiiiiiik
[link]
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Nem feltétlen mondanám, hogy különbözően látjuk. Az alap íz itt nem a lime ugye, ez mindig csak mutatóban van, és ad egy savanykás utóízt neki ezt én nem sajnálom.
És abban is egyetértek, hogy egy jó barack (kár, hogy a Bomba aszpartamos meg 15 mg-os), vagy Monster esetleg RR "koppintás" jobb lett volna, ellenben örülök, hogy, ha már nem ez lett, akkor egy finom ízt hoznak vissza esetleg. Bár ki tudja lehet, hogy köze sincs ahhoz az ízhez, ami 2 éve volt.
(Zárójelben jegyzem meg, hogy az üzleti életben nem feltétlen a megújulás jelenti a stabilitást, ha tudja, hogy 2 éve ezt vitték, mint a cukrot, lehet nem vállal be egy új ízt úgy, hogy azt meg lehet nem venné senki.)
-
ToBeY
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #51313 üzenetére
Fu nagyon különbözően látjuk a dolgokat,de talán így van jól.
Én azt gondolom,hogy nem a régebbi ízeket kéne visszahozni kicsit más arányba bekeverve,hanem új ízekkel kéne minden szezonra megújulni.( egy barack,kókusz jó lett volna pl)
Ha maguktól nem megy,akkor külföldről inspirálódni. -
DJ. Ru$y
nagyúr
FB:
"... két új Summer hell íz, .. ananászos a másik pedig eper-lime..."
Remélem a 2 éve nyáron futott Raspberry - lime (fehér alapon piros betű) Summer Coolt eltalálják az epressel, örülni fogok neki.
-
koshmar
addikt
-
ToBeY
nagyúr
Egyébként olvasgatva a kommenteket fb-on,nagyon sokan rá vannak a kattanva sárkánygyümölcsre,pedig annak aztán igazán semleges íze van,nem tudom milyen ital lenne belőle uborkás bomba 2.0
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkoholista nevelde
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Formula-1
- Milyen processzort vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mini-ITX
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest