Hirdetés
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- PLC programozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Wattot vajon hol gyárthatják? Régebben a buszesz gyártotta ha jól tudom, de azt a földel egyenlővé tették. Ledózerolták. Ki vette át a buszesz helyett?
-
Melack
veterán
SkyBaby-t hol lehet kapni? Az összes Spart megnéztem ami utamba esik, de nem jártam sikerrel. Gyömbéres Pepsit is vadászok, azt egyszer láttam Majka pizzázójában, de azóta se.
-
ECHO2235
aktív tag
így van, kb ahogy a készlet kopik úgy jönnek majd az újított dobozok.
mindemellett az idei summercool-okrol még nincs hír
ezek az infók egyébként Hellestől vannak -
DJ. Ru$y
nagyúr
Megújul a Hell összes doboza valószínűleg. Egyelőre a Classic kapott új matt(!) design frissítést. Beltartalom nem változik.
Lassan 1 hetes történet, de látom itt még nem osztotta meg senki.
-
Jarod1
veterán
folyton pesten botlok bele a mig-21 esekbe, vidéken még nem nagyon láttam
most a MIG-29 es akciós, legalábbis a honvédség el akarja adni a roncsokat pár milliárdért
-
james001
veterán
Február 25én jön az új Monszta Java,a Swiss Chocolate. Mármint USA-ba persze,de gondolom és remélem a Tejbolt mozgósítja majd magát és szerez
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Jarod1 #51165 üzenetére
Minden olyan ember aki nem iszik/szereti az energiaitalt annak érzi.
Engem már apum akart kidobni kocsiból mert ott nyitottam ki egy orig energy drinket (talán hellt) "Vagy kidobod azt a szart,vagy mész gyalog az esőben" ezek az opicók voltak. Én a 3, választottam,húzóra megittam majd kidobtam (egy kukakába az útszélén.) -
Jarod1
veterán
Ti nem érzitek cefre szagát amikor kinyittok egy edrinket? réges régen egy messzi messzi galaxisban mielőtt még nem ittam én is annak éreztem, de mostanában az öcsém érzi aki nem iszik ilyen nedűt..
-
koshmar
addikt
Nagy cimborám már a Penny, ha van pineberry Watt, az mindig 119
-
rsanyi20
tag
Annak aki várta a gyömbéres Coca Cola-t; Van már gyömbéres Pepsi, persze Zero, de egyébként nagyon finom, tegnap vettem, természetesen hivatalos magyar cimkés, úgyhogy nemsokára gondolom el fog terjedni ez is
De bocsi előre is ha “vótmá” -
törölt tag
válasz
szállitó #50882 üzenetére
Reálban most vettem annyiért.
A Cool kicsit olyan mintha valami Tisza ízű cola lenne az alapja.
Akkor már inkább a Hell Strong Cola ugyanannyiért.Ja, meg vettem egy blueberry-s Rockstar-t, na az jobban bejött.
-
törölt tag
válasz
callmeakos #51152 üzenetére
itt egy kicsit pont tultoljak. a kaliforniaiak izlese erosen el van tolva a tomeny iranyba. tipikusan edessegekbol es uditokbol annyira durva izu dolgokat szeretnek, egyik-masik szamomra meg mindig fogyaszthatatlan. pl a fankok, sutik, de az uditok egy resze is.
-
CoDWaW07
őstag
Srácok, Monster Khaos van még Romániában?
-
Laraxior
titán
válasz
callmeakos #51152 üzenetére
Én is a Five Guysban láttam ilyet
-
-
Fr0z3n
őstag
Amerikában február 25-én jelenik meg az Orange Vanilla Coke és az Orange Vanilla Coke Zero Sugar - fémdobozos és plasztik üveges kiszerelésben is.
Hátha jön hozzánk is.
-
koshmar
addikt
Tescóban pofátlan árak vannak, a Bomba ugyanúgy 199, mint bármelyik Hell, a Monster 399..
Watt meg semmilyen nincs már vagy egy éve, legalábbis itt. -
törölt tag
jaa, a 12-es oke, 250ml-es redbullbol olyat mar vettem, hosszukas hasab alaku kartonban van.
de megis, 500ml-esbol 24 darab, azert az megiscsak 12l eitalviszont sajat emberi gyengesegem, ha van itthon sok, akkor tobbet iszom, szoval nalam jobb, ha csak 1-2 van (volt) a hutoben.
tipikusan a redbull-t a 4 dobozos kicsi kartonnal vettem, amikor meg ittam -
ToBeY
nagyúr
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
koshmar #51128 üzenetére
A magyar is MIXXD Punch...
Monster oldala
-
Laraxior
titán
Nem ugy volt hogy a Mixxd Punch Monstert a Sparban lehet kapni? Mert az Intersparban egy darab se volt.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Most nyáron volt Sour Cherry Hell (piros Summer Cool), ha úgy csinálják, mint eddig, akkor az új Summer Coolok előtt még jó néhány helyen tudsz majd venni a Sour Cherryből, mert ki szokták szórni az előző év raktáron maradt termékeit is. Az idei ízekről pedig még semmi infó.
-
ToBeY
nagyúr
Egyébként frozen cherry miért nincs már sehol sem?
Ez is olyan mint zeroeper,hogy csak nekem bejövős és nem hoznak inkább a boltok mert nem fogy el? -
DJ. Ru$y
nagyúr
Pár infó nektek FB-ról:
"... érkezik a Monster mango loco magyarba viszont a ripper úgy néz ki megszűnik,viszont érkezik tavasszal az Ultra violet is és ez már biztos,viszont az Ultra red megszűnik! ..." -
ECHO2235
aktív tag
válasz
tipuka #51101 üzenetére
biztos vagy te abban?
Usacandy néven?
aréna plázában meg a Kálvinon van boltjuk.
múltkori beérkezés friss dobozos White Dragon Tea
Ultra Black, Pacific Punch, 710es sima és zero COD-os kiadás, meg még tuti volt valami
hamarosan jön a 4 fajta visszazàrhatós MTD Dew Game Fuel is hozzájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gitáros topic
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest