Hirdetés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
addikt
Erre a nyárra is jön valami limitált Watt, várós.
-
CoDWaW07
őstag
Ma találtam új, matt dobozú almás Hell Strongot.
Akkor ez azt jelenti, hogy végül mégsem vonják ki?
-
szekra
Topikgazda
Megelőzve a kérdést nem az én képem, és vélhetően először USA only.
-
koshmar
addikt
válasz
Vimi 90 #51278 üzenetére
Tavaly november felé elfogyott itt nálunk. Elvileg pár helyen még fellelhető lenne, de teljesen véletlenszerű, bárhol lehet az országban.
Én sajnálom a legjobban itt, szeritnem tőlem jobban senki se szerette, egyszerűen imádtam, szeritnem sose még egy fél literes, ami ennyire ízlett.
-
Vimi 90
tag
Sziasztok, tudja valaki hol lehet monser fury-t kapni?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Melack #51267 üzenetére
Mindenki az ananászon lovagol?
Én nem tudok semmit. (kacsint) Viszont FB-ra kiírták a minap, hogy az egyik Summer Cool ananászos lesz.
"Sziasztok,egy kis infó,ha esetleg valakit érdekel😀
Az egyik Hell summer íz ananászos lesz,a másikat elfelejtette a srác,de az valami vegyes íz lesz,jövőhéten majd megmondja biztosra!(de béna amúgy" -
ToBeY
nagyúr
Ez vótmá?
Mangó-ananász jól hangzik,kár hogy csak 15mg-os... -
james001
veterán
Pfúj ez az új gyömbéres Pepsi borzalmas
-
ToBeY
nagyúr
Helyi kis boltban láttam 0,33 bcaa itókát, valami 250-300 közötti áron,de nem mertem megvenni,mivel nem tudom mennyivel másabb egy közönséges energiástól.
-
nagysandor79
aktív tag
nem iszom kávét. de ma véletlenül belefutottam egy kávés coca colába- és vettem egyet. Íze nem rossz, számomra olyasmi mintha valami kávés cukrot szopogatnék.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
koshmar #51255 üzenetére
Ru$y marc 28 írt,szóval keresgélni lehet,de nem fogsz találni semmit szerintem.
Max ha raktárban keresgélsz picit.
-
koshmar
addikt
Ilyen tanyasi Tescóban érdemes ma keresnem az új Monstert, vagy egyelőre megpróbálni is kár?
-
-
rsanyi20
tag
válasz
DJ. Ru$y #51243 üzenetére
Én eddig sehol nem találtam, néha 1-1 dohányboltban volt, de ott is csak addig míg ki nem fogyott a készlet...
Igen, aláírom, 200-ért nem biztos hogy bestbuy, viszont akcióban betárazok, nekem teljesen korrekt. Bár Metro itt is van, ha ott olcsóbb lehet onnan gyűjtöm be -
rsanyi20
tag
Kecskeméti (és gondolom ezzel együtt az országban az összes többi) Auchanban van Rise energiaital, mind a 4 ízből, 200ft-ért. Örülök neki, nekem ízlik a tuttis Rise, másabb mint a többi. Ízesítettből a Bodzásat ittam, az is egész jó, van még kékáfonya meg pitahaya (legyen is az bármilyen
) majd őket is kiprobálom
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Egy gyors hírmorzsa FB-ról:
"Marcius 28 án indul a mango monster eloszor a teszkokba. Utana 2hetre ra a violet szinten teszko, aztan szeplassan mindenhol lesz"
-
oriic
HÁZIGAZDA
4. Kerulet Erdosor utcaban a CBA-ban talaltam meg Monster Assaultot.
-
shinku
csendes tag
MIG21 energy drink Asia Centerben (bal szárny, egyből balra) lenni occsó pénz, bár kinek mi az occsó. Kínainak lenni nagyon ócccsó 250Ft, de 200-ért is megtalálni. Máshol nem láttam még, és gondoltam megosztom, bár korábban láttam, h vki írt róla, de hátha kellene vkinek és azon átsiklott vagy bármi.
Képpel illusztrálnám, de nem tudom szépen berakni. Gondoltam megemlítem.
-
ToBeY
nagyúr
150huf-ért jó business Burn Zero?Nem voltam túl bátor csak kettőt vettem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mini-ITX
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Bestbuy játékok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Alkoholista nevelde
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest