Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kszthly
senior tag
Nekem a tajvani HyperOS lett volna a cél.
-
Régen nekem is mindig a BL nyitás és a Xiaomi.eu ROM telepítése volt az első, ha megvettem egy Xiaomit.
Aztán az NFC-fizetés miatt leszoktam erről.
Meg mostanában a Xiaomi/Google is egyre jobban megnehezíti a romolást, de ettől még lehetnek olyanok, akik mókolnák a készüléket. -
dannyl
addikt
válasz
Viktor0610 #2794 üzenetére
Minek vesz ilyen telót, aki szabadulni akar a HyperOS-től? (mert a MIUI már ezeken nincs, vagy csak nagyon kis százalékon még). A hívásrögzítést értem, de le lett írva, hogy szarakodás nélkül nem megy.
-
válasz
George2077 #2793 üzenetére
Másik ROM telepítése miatt, ha pl. szeretnél hívásrögzítést vagy megszabadulnál a MIUI-tól.
-
George2077
csendes tag
válasz
Viktor0610 #2790 üzenetére
Igazából nekem ez kínai. Mi az és miért lenne jó nyitni?
-
kszthly
senior tag
válasz
Viktor0610 #2791 üzenetére
Hát igen, az jó lenne.
-
-
válasz
George2077 #2789 üzenetére
De. Nyugodtan.
Még akkor is, ha esetleg nyitni szeretnéd a bootloadert. Mert fórumtársnak ezzel volt baja.
Hátha neked nem lenne. -
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Létezik erre a telefonra valamiféle fitness app?(mint pl a Samsung-ra a Health?) -
ggeleven
őstag
Ez már tényleg a másik topicba tartozik, de szívesen segítünk.
19.20.33 most nálam a gyári telepített YT app, de a revanced manager a 19.11.43-at javasolja, szóval ez utóbbit patcheltem és tettem fel a gyári mellé. Neked azért ajánlhatta fel a revanced manager a 19.20.34-et, mert azt látja telepítve. A jobb alsóban viszont van storage gomb és akkor be tudod tallózni a letöltött 19.11.43-at. Bocs, céges gépről nem tudok linkelni. -
ToBeY
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #2777 üzenetére
Ja én csak rákerestem revanced és a 19.20.34 dobta fel,így hát azt is tettem fel.
Lehet ez gond? -
ggeleven
őstag
B opció a Brave böngésző. Beállítások/Média alatt bekapcsolod, hogy lejátszás a háttérben és megy is.
Egyébként meg igen, ReVanced és a ReVanced patch-ek topic. -
ToBeY
nagyúr
válasz
Viktor0610 #2770 üzenetére
Igen, ezért is volt fura nekem is mert a régi telefonom feltettem és ment a zenehallgatás a háttérben minden további nélkül.
Talán a Revanced verzíóval van valami gixer...Majd felteszek mindjárt egy másikat. -
Pocak89
senior tag
Hát ez fura, múltkor írtam, hogy hónapok óta nem jön értesítés az NFC-s vásárlásról. Vasárnap óta ismét működik
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Viktor0610 #2768 üzenetére
Most olyan infot találtam,hogy a legutóbbi márciusi OTA frissítéssel kikerült minden Xiaomi telefonból a lock screen play [link]
Ami jó nagy szívás számomra,mivel sok podcast-et hallgatok.
DE köszi az infot majd írok crock mester-nek logout oldalán,hátha ő tud valami okosságot rá -
Ha megfelelő helyről (sajnos, sok a kamu oldal), legfrissebb verziód van, amit a MIUI-/HyperOS-kanossza alapján beállítottál, akkor annak mennie kellene.
Nézz körül crok mester Logoutján, ő nagyon vágja a témát. A MIUI-, HyperOS-kanossza pedig a szokásos: autostart be, MIUI-akkukímélő ki, lelakatolni a háttérben futáshoz. -
ToBeY
nagyúr
Hello
Vettem egy ilyen telefont és azt szeretném tudni,hogy lock screen mellett hogyan tudom hallgatni a youtube-ot?
Az előző telefonomnál simán ment ha lezártam a kijelzőt. -
-
Szólista
senior tag
Én 10napja vettem a Lurdy házba és ahogy bekapcsoltam rögtön jelezte a frissitést.
Ez van nekem:
-
Nuada herceg
őstag
Köszi az infókat.
Hát akkor várok még aztán reménykedem hátha a következő verziót már én is megkapom. -
Wrathrash
csendes tag
válasz
Nuada herceg #2758 üzenetére
Itt ragadtam én is, Telekomos készülék, régió váltás, vagy beta tester státusz sem segít
-
válasz
Nuada herceg #2758 üzenetére
Érdekes.
Pedig majd' egy hónapja kint van: HyperOS OS1.0.7.0.UMLEUXM Stable Official Update for Xiaomi 13T Pro EEA (corot).
Lehet, akkor nálad is az van, mint nálam volt 13T-n az 1.0.6.0-val. Sehogy nem találta, letöltve sem engedte feltenni, aztán a következő verziót simán feldobta az első alkalommal, mikor rákerestem. -
Nuada herceg
őstag
Valaki van még, aki ezen a verzión "ragadt"?
Biztonsági frissítés február 1.
Próbáltam már nagyon sok régiót, főleg az itt emlegetetteket. De sehol nem talál újabbat. Nem azt mondom, hogy égető, vagy nagyon szükséges, csak azért mégis aránylag egy új telefonról van szó. Így könnyen tartják majd az 5 év ígért frissítést. Fél évente 1, akkor 10 biztonsági frissítést csak összehoznak valahogy.
-
novpet
friss újonc
Üdv!
Tegnap érkezett meg a 13T-m és szeretném HyperOS-re frissíteni, azonban nem ajánlja fel az opciót. Jelenleg MIUI 14 Global és Android 13 van rajta, nem talál új frissítést. Valakinek van valami ötlete arra, hogy mikor lesz elérhető az új rendszer? (Vagy ha már az, akkor nálam mi lehet a probléma?)
Előre is köszi! -
castiels
addikt
Teljesítmény módban kevésbé eszi az akksit, ez a tapasztalat.
-
Speeedfire
félisten
Nekem sehogyse akar menni. De akkor remélem csak átmeneti.
-
aminat
tag
válasz
Speeedfire #2747 üzenetére
Tegnap nekem is megakadt vagy háromszor de helyre jött. Most jó.
-
válasz
Speeedfire #2747 üzenetére
Nekem alapból nem aktív a Google Discover.
Most bekapcsoltam, nálam rendben betölt, frissíthető is.
Próbáld meg ko-bekapcsolni.
(Nyomj hossza a kezd képernyőn, fogaskerék, Továbbiak, Google Discover.) -
Speeedfire
félisten
Sziasztok
Ez a bal oldali menü csak homokorazik tegnap óta, nem tudom mi baja. Restart nem segített. Ötlet? -
melodie
tag
válasz
Viktor0610 #2743 üzenetére
-
-
melodie
tag
Használja valaki 2 Sim kártyával esetleg? Üzemidőt mennyire csökkenti? Nano-SIM:Yettel eSIM :Vodafone
-
castiels
addikt
válasz
George2077 #2740 üzenetére
13T-re értettem.
-
castiels
addikt
válasz
George2077 #2738 üzenetére
Itt sincs
-
George2077
csendes tag
Akármi is lesz a vége a beszélgetéseteknek, a 13T jobb képeket csinál, mint a S21 FE-m.
-
Carline
őstag
válasz
Ba cy lus #2733 üzenetére
Van egy telefonos fotós topik ott nézegettem anno mit tud a 13T és utána döntöttem, hogy ezt veszem. A gsmarena fotói a legelső romokkal készült képek. Azóta reszelhettek rajta mert amit a fűvel kapcsolatban írsz nem állja meg a helyét. Pl: [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]
A Note 13 Pro topikból is kell hozni képet és azzal érvelni ha ténylegesen jobb mint ez. -
Ba cy lus
addikt
Ha szerinted én a 200 mp-re alapozom, miért mondtam, hogy le kell méretezni 50-re? Méretezd nyugodtan le, aztán vesd össze, hogy a 13T elmossa festményszerűen a füvet, a Redmi Note 13 Pro 5G nem mossa el. Tudod, annyira nem értek hozzá, hogy egyébként rendes géppel fotózom, sőt 200 MP-es képeket is raktam már össze, és azok gyönyörűen kirajzolt 100-200 MP-es képek, szóval tudom, hogy kellene kinéznie. Azt is tudom, hogy egy telefon soha nem fog szépen kirajzolni még 50 MP-t sem.
-
Ba cy lus
addikt
válasz
George2077 #2729 üzenetére
Ugyanaz a kettőben a kamera, másban erősebb a Pro+. Viszont a videóban nem az igazi a Note 13 Pro: szinte mindig van frame drop.
-
Ba cy lus
addikt
válasz
Ba cy lus #2727 üzenetére
Hozzáteszem, hogy a Xiaomi a Redmi Note 13 Pro-nál is jobban járt volna, ha van 50 MP-es mód. Ez abból látszik, hogy 4x-es szenzorzoom esetén (vagyis mikor 200MP-nek csak a közepe kerül rögzítésre), gyakran láthatóan jobb az eredmény, a 200MP-es kép feldolgozása nem az igazi, viszont sok más telefon nagyfelbontású képével összevetve még mindig jobb szokott lenni a részletesség. Ám egy 50 MP-es fotó esetén ez még jobban ki tudna ütközni.
-
Ba cy lus
addikt
Ezt miből gondolod?
Lássuk a főkamera ügyében a valóságot:
[link] itt még döntetlen (tehát nem jobb a 13T sem), és rosszabb fényviszonyok között: [link] (itt a Redmi Note 13 Pro felülkerekedik, meg lehet nézni a térképen az apró betűket).
Akkor most a nagyfelbontású módra vessünk egy pillantást:
[link] vs [link] . Hogy jól összevethető legyen, ajánlott a 200MP-es Redmi Note 13 Pro képét 50 MP-re kicsinyíteni (Irfanview képnézővel a legegyszerűbb: CTRL+R). Nyugodtan meg lehet nézni: míg a Xiaomi 13T 100%-os nézetben festményszerűen elmossa a füvet, bokrot, a Redmi Note 13 Pro nem. -
-
castiels
addikt
válasz
Viktor0610 #2717 üzenetére
Nagy kár, ez nem igazán felhasználó barát így.
-
-
castiels
addikt
Fájlkezelőt megnyitva nem lehet úgy beállítani hogy egyből a "tárhelyet" dobja be ne a "legutóbbi"-t?
Huawei -ről jövök és kicsit fura így.
-
-
Thorio86
csendes tag
Köszi a válaszokat! Akkor ez eldőlt
-
Thorio86
csendes tag
Help! Melyik a jobb választás: ez vagy egy Redmi Note 13 Pro 5G?
-
pingwin92
aktív tag
válasz
castiels26 #2703 üzenetére
"Javaslom", hogy izzaszd meg még jobban, és ki fogja írni, hogy túlmelegedett.
Tudnak ilyet a telefonok, csak egy bizonyos szintig nem nyaggatnak, hogy melegük van, csak csöndben leszabályozzák a procit. -
anitanagy
újonc
Üdv. 13T független, HyperOS v1.0.7.0. OTA update után Goggle Play rendszerfrissítés február 1-én ragadt. Van valakinek ötlete, hogy hogyan tudom frisssíteni?
Biztonság és adatvédelem > Rendszer és frissítések > Google Play-rendszerfrissítés
Play áruház: v41.0.28
Play szolgáltatások: v24.17.18
thx. -
ggeleven
őstag
válasz
castiels26 #2701 üzenetére
Ezt évek óta csinálja bármelyik telefonom.
13T-nél még nem futottam bele, de kocsiban árkényos rekeszben van és nem szélvédőn. Az a tapasztalatom, hogy ha már a túlmelegedős duma megjelenik, akkor ki is kapcsolja magát a teló vagy legalábbis blokkol mindent, mint pl az almák.
Anno 2017ben jártunk így: kép kép
Na ez sem dobott hibaüznetet, hogy túlmelegedik (vagy nem láttuk)...Ágyra dobva volt töltőn és közben füstölt el, nagy szerencse, hogy nem lett nagyobb baj.
-
Pocak89
senior tag
válasz
castiels26 #2701 üzenetére
Nekem az ujjlenyomatolvasó szarakodik ha meleg a telefon.
-
castiels26
kezdő
Ha nagyon felmelegszik a készülék, pl autóban nektek nem szokott egy darabig laggolni? Tehát a menüre gondolok illetve az appokra. Utána ahogy hül kisimúl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- BMW topik
- EAFC 26
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Linux kezdőknek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest