Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pocak89
senior tag
Így néznek ki az aktuális romok, csak hogy mindenkinek egyértelmű legyen:
-
George2077
csendes tag
válasz
danielgalaxy #3854 üzenetére
A 13T vagy a Pro?
-
pingwin92
aktív tag
válasz
Gaszton #3886 üzenetére
Hát, ez nem hangzik jól.
Amúgy a sík képernyős Xiaomikon asszem nincs palm rejection, bar lehet, hogy benne van a szoftverben valami szunnyadó maradványa, ahogy pl. A notification history-nak is.
De, ha ilyen touch tester progikkal bármikor reprodukálható, akkor valószínűbb, hogy hardveres, és akkor én visszavinném.Amúgy a "ghost touch"-ra többen is panaszkodtak 13T Pro esetében a nagy melegben... Most mondjuk mind kánikula, meg a te problémád más, de az látszik, hogy valami nincs rendben ennek a szériának a kijelzőjével. Vagy az összeszerelésével.
-
Lécci, figyeljétek, milyen típusra jelezték a többiek a frissítést!
Nyilván a 13T Pro tulajok azért nem kaptak most értesítét, mert a 13T-re, azon belül is az EUXM-verzióra dobja fel most az update-et!Amúgy is elég botrányos a Xiaomi frissítésekhez való hozzáállása, felesleges pluszban beírni, hogy nincs frissítés olyan modellre, amire most nem is várható.
-
Carline
őstag
válasz
Viktor0610 #3887 üzenetére
Tegnap végigmentem európán de nem adta fel, ma én is megpróbáltam a hollandot újra és feladta a frissítést. Ki érti a xiaomi logikát...
-
-
Gaszton
csendes tag
Kedves 13t és 13t pro tulajok, egy kis segítséget/véleményt szeretnék kérni:
nem rég vettem egy 13t pro-t (alzáról), minden szuper,
de feltűnt, hogy játék közben (zen pinball) sokszor nagyon nagy késéssel veszi be az alsó sarkokban az érintéseket (függőlegesen tartom a mobilt közben).Felraktam egy Touch Screen Test nevű appot, azzal is látszódik hogy nem oké.
Ha rábökök a képernyőre bárhol máshol, akkor instant megjelenik az érintést jelző célkereszt, de ha a bal vagy a jobb alsó sarokba nyomok akkor kb 1mp mire történik valami. A felső sarkoknál rendesen reagál.Kipróbáltam védőüveg nélkül is, nincs változás.
Lehetséges hogy ez valami szoftveres hülyeség a palm rejection-re, vagy küldjem vissza garanciában a telefont?
Mindennapi használatban nem veszem észre, de a játékot hazavágja teljesen hogy nem reagál egyből.
-
-
anitanagy
újonc
OS1.0.15.0.UMFEUXM
régió: Hollandia -
Joc24
tag
Sziasztok, nálatok működik a lassított felvétel?
Nálam csak a szuperlassított 1080.960fps megy, a többi nem. -
zsocy
őstag
Ma reggelre lefrissült a 13T (sima, nem pro) 1.0.14.0 UMFEUXM verzióra. Magyar régión vagyok.
-
FJC
senior tag
Régióknál az a lényeg, hogy az unió kötelezi a gyártót a hangerő maximalizálására -ez néha halk...
Én európai, de nem uniós régiókat ajánlanék pl: Andorra, Svájc -de nincs jelentősége, csak ha az idegen régión hagyod és romot frissítesz, akkor kaphatsz egy csomó idegen app -ot is... -
tom81042
tag
Én mondjuk nem tapasztaltam hangosabb hangerőt akárhogy váltogattam a régiot, ugyhogy inkabb ezt használtam, és most a Taiwan romon is ezt használom:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.goodev.volume.booster&hl=en_USNa ezzel tényleg hangosabb minden! (Igaz nincs ra szukseg csak nagyon ritkan)
-
-
sakkik
csendes újonc
Sziasztok!
Xiaomi 13T telefonom van. Mi miatt lehet , hogy ha rádugom a kábelén keresztül a laptopomra csak a töltés indul el, de nem érzékeli a telefont a laptop, nem tudok képeket átmásolni? -
-
FJC
senior tag
válasz
Ez nettó hülyeség...
Aptx (több féle), ACC, használom őket mindet jól viszi.
Andorra régióval hangosabb, ha szükséges... -
ToBeY
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #3855 üzenetére
Hmm tényleg jobb a hang bluetooth fülessel,ha magyar régióról átraktam indonéziára
-
perzeus
tag
Sziasztok
Az AOD miért kapcsol ki éjszaka, ha mindigre van állítva? Samsung nem csinált ilyet.
-
tom81042
tag
válasz
Nekem egy Soundcore Motion + hangszorom van (ami amugy KURVA JO!!) és a sima 13T telefonom Taiwan rommal ugyan de Aptx mode-ban csatlakozik hozza nem SBC-vel!! Es gyonyoruen hangosan is szol, regiovaltas nelkul is. (Amugy en az EU rom-on sem vettem eszre semmi kulonbseget hiaba valtogattam a regiot amikor még lehetett..)
A gatyibb Haylou bluetooth earbud-om mar csak SBC-ben csatlakozik, de az nem a telefon hanem az earbud miatt van mert csak azt a kodeket ismeri!
A legtobb olcso eszkoz csak azt ismeri.Mit ertesz az alatt hogy "Hi-Res eszközökre" ?
EU rom-on nekem annyi volt hogy felugrott egy figyelmeztetes hogy "Biztos hogy az ajanlott hangero fole akarsz menni?" Vagy valami ilyesmi, le OK-ztam es utana fel tudtam hangositani ugyanugy.
-
ggeleven
őstag
válasz
Nálam simán megy LDAC és teljesen rendben van módosítás nélküli EU romon.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Igen írtak többször is, hogy EU-n kívüli régióváltással jelentős hangzás javulás tapasztalható..
-
danielgalaxy
aktív tag
Remek telefon ez, egyetlen igazi hibáját látom mondjuk egy Samsunghoz képest, hogy a bluetooth-on keresztül jóval gyengébb minőségben szórja a zenét. Ez köszönhető annak is, hogy nálam nem képes, csak SBC codeccel csatlakozni a Hi-Res eszközökre is. A hangerő, a tér, a tisztaság, mind csorbát szenved.
Na most persze lehet kókányolni a szerviz menüben, hogy nyerjünk egy kis hangerőt (legalább azt), de nem túl elegáns, pláne, hogy az eu szabvány miatti hangerő lefojtást átugorva (vagy más miatt) akkorát ugrik a hangerő, hogy kiviszi az ember dobhártyáját.Ezen segíthet esetleg a régiócsere, próbálta már valaki? Mondjuk USA.
-
sniper112
aktív tag
nem tudom hogy ez mennyire működik ( még nem volt időm vele foglalkozni) de itt van gyári rom és azzal fel lehet rakni a legújabb romot.
[link] -
ToBeY
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #3850 üzenetére
Szóval kb lehetetlen ezt meglépni.Ok,akkor. Tcom jóindulatára vagyunk bízva továbbra is...
-
ToBeY
nagyúr
És mennyire bonyolult szabadulni a Telekomos Rom-tól?
-
perzeus
tag
Sziasztok
Ez van fent nekem. Van most újabb? Mert nem jelez, hogy lenne.
Köszönöm
-
interfész
tag
válasz
Viktor0610 #3825 üzenetére
Köszi. az be volt állítva de volt egy teljes képernyős engedély azt is benyomtam hátha...
-
zsocy
őstag
válasz
jokerone #3830 üzenetére
Ha esetleg onnan közelíted meg hogy kell-e neked a pro vagy elég a sima 13T is, akkor igazad van hogy ha nem videózol akkor a sima 13T is egy jó telefon. Szerintem még akkor is ha videózol vele, ha ügyes vagy akkor nagyon jó képek és videok jönnek ki abból is.
Software támogatás mindkettőre hosszú, az más kérdés hogy milyen, de be van igérve.
Szóval sima 13T vagy 13T Pro, mindkettő vehető, jó telefonok.
A 14T árai biztos leviszik majd ezt is, amikor kijön lesz majd sok eladó gondolom itt PH-n is. De senki sem lát a jövőbe. Bolti ár nem biztos hogy csökken, ott inkább a kivezetés szokott megtörténni ha jön az új.
-
jokerone
tag
válasz
Viktor0610 #3829 üzenetére
Köszi a választ. Kérdezni valóban nem kérdeztem, de pár hozzászólást visszaolvasva úgy láttam, hogy inkább azoknak ajálott a 13t pro, akik kihasználják a videós képességeit és ebből gondoltam (habár az összehasonlító oldalak alapján nem így gondoltam, de jobbnak láttam rákérdezni azoktól, akik használják is a telót).
varmi2, FJC Köszi a választ Tőletek is!
Illetve még annyi, hogy Szerintetek érdemes lehet-e megvárni a 14t-k megjelenését, befolyásolni fogja-e rövid távon a 13T-k árait? (akár használtan, akár az újét).
Üdv:
Laci -
-
jokerone
tag
Sziasztok!
Akkor sem ajánlott szerintetek a 13t pro, ha hosszabb távra tervezek? 3-4 évente veszek új telót. Játszani is szoktam, még ha nem is ez a legfontosabb.
Redmi note 9-et cserélnék most le, ennél pl már pár hónap után jelentkezett, hogy fotózásnál volt egy kis hatásszünet, az appok nem nyíltak normálisan, stb. Szeretném ezt elkerülni a köv telómnál.Üdv:
Laci -
-
interfész
tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek!!!
Olyan problémám lenne a telefonnal (Xiaomi 13T) hogy fent van a Truephone alkamlmazás és ha hívnak akkor csak simán sötöt a kijelző... meg kell nyomjam a bekapcsoló gombot hogy lássam ki keres...
Erre esetleg van megoldás?
Köszi előre is...
-
válasz
Ferenczi Áko #3821 üzenetére
Ja, így értem.
-
válasz
Ferenczi Áko #3819 üzenetére
Nem a processzor miatt, hanem az EU szabályozás miatt. Taiwani rommal működik...
-
perzeus
tag
Sziasztok!
Jól olvastam visszamenőleg, hogy gyári állapotban (Telekom vásárlás) mókolás nélkül nincs hívásrögzítés?
True valami alkalmazás sem működik akkor...?Köszi
-
Carline
őstag
válasz
castiels #3816 üzenetére
Akkor az nem gyári visszaállítás lenne. Az pedig gyalul mindent.
Utána ha Googlebe bejelentkezel felajánlja hogy mentésből visszaállít, de azok csak a programok lesznek azok adatai és beállításai nélkül. Játékoknál már a normálisabbak felhőbe mentenek és visszaállítás után ugyanonnan mehet minden tovább.
Szóval gyári visszaállítás előtt mindenképp mentés (képek, hangok, sms-ek, hívásnapló, stb.) -
castiels
addikt
Tudok csinálni úgy gyári visszaállítást úgy, hogy minden megmaradjon? Tehat appok, jegyzetek, számok stb.
Néha feloldas után ilyen vöröses a kijelzőm vagy nagyon sötét, lezáras feloldás utan jó megint.
-
-
nofera
csendes tag
AOD Kijelzőn az órán kívül a többi megjelenés pl. Dátum, akkumulátor százalékra nézve el van mosodva. Ez miért lehet illetve van valami megoldás erre?
-
judek
tag
Sziasztok,
Érdeklődnék, hogy a Xiaomi 13 T mennyivel jobb/rosszabb a Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G -től? Főrészt a kamerája érdekel meg esetleg a hardver gyorsasága.
Köszi -
csaba17
senior tag
válasz
George2077 #3808 üzenetére
Rendben, köszi az infót, akkor nem csak nálam fordul elő, bár nemigazán szoktam kikapcsolni, újraindítani.
Még abban sem vagyok biztos, hogy egy frissítés utáni kötelező restart utáni következő restart a közös az ilyen problémákban. -
zsocy
őstag
Nini, egy szép Steinhart, nekem is ilyenem van
Régi kép, nem ezzel a telóval készült.
Amióta a Garmin megvan egy fiókban pihen. Szerintem nem is teszek ezzel jót, havonta átmozgatom, de félek így is tönkremegy a mechanika az állásban. El kellene adni már, de mégis csak svájci mechanikus, kötődöm hozzá -
Én úgy tudom, a telefotó kamera használható makrók készítésére, szóval nem meglepő, ha azzal jóban sikerülnek az ilyen képek.
-
ToBeY
nagyúr
Csináltam ma reggel én is egy közelit az órámról (amit eleve nem könnyű befotózni jól mivel fém és csillog),de szerintem rendben van a kép egy ilyen kategóriás telefontól
[kép]
-
válasz
George2077 #3799 üzenetére
Semmi értelme lecserélni 13T-t a Prora. Én a 120w töltés miatt vettem a Pro-t de a 67w is jó lett volna. Az erősebb prociból hétköznapi felhasználás mellett az ég világon semmit se éreznél és gyanítom, hogy a pro gyorsabban merül és jobban melegszik pont a proci miatt. Ja meg a 4k 60fps videó az tényleg szuper de én kb évente 1x fotozok vagy videózok nyaralás alatt aztán ennyi a kamera használatom.
-
válasz
danielgalaxy #3797 üzenetére
Az nem annyi. Éjféltől éjfélig számolja, nem töltéstől töltésig sajnos. Úgy tudod lemérni ha éjfél után már nem használod és mondjuk reggel 6-kor teljesen feltöltve kapcsolod be a telót, majd amikor már majdnem lemerült este akkor nézed meg a digitális asszisztenst.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- BMW topik
- EAFC 26
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Linux kezdőknek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest