Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabaspecial
tag
Sziasztok! Xiaomi 13T Pro-m van. Lenne 2 kérdésem:
-kinek mikori a Play áruház frissítése? nekem májusi és újabbra sajnos nem tudok frissíteni.....
-vajon mikor kaphatjuk meg a 80 valahány Google hiba javítását?A válaszokat előre is köszi!
-
duvi
nagyúr
válasz
WhiteWalker #997 üzenetére
Hány google fiókot állítottál be? Ha többet, akkor ebből is lehet a duplikálás.
-
WhiteWalker
nagyúr
Az miért van , hogy valami a névjegyzékbe 2x szerepel , van aki csak 1x?
Pedig a nevjegy forrásnál a pipa a Google fiókra van állítva és mégis.Felraktam a TruePhone appot , ott meg csak 39 kontaktot mutat, ami jóval kevesebb a Google fiókba lévőnél.
Pedig ott is a pipa a Google fiókra van állítva.Érdekes EMUI alatt nem volt ilyen bajom ...
-
Joc24
tag
válasz
Ferenczi Áko #995 üzenetére
Van különbség... Minden állítgatás nélkül...
GCamSaját
-
ggeleven
őstag
válasz
Ferenczi Áko #991 üzenetére
Fura, hogy megy...oda van írva, hogy ez egy BigKaka.
-
stilo18
addikt
válasz
Érdekes, nálam működik most is... (Telekom)
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Köszi. Teljesen jól működik , melyik CFG fájlt érdemes letölteni hozzá?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
WhiteWalker #988 üzenetére
Próbáld ezt, működik, most teszteltem [link]
stilo18: valamiért amit Te küldtél, nekem sem megy..
-
stilo18
addikt
válasz
WhiteWalker #988 üzenetére
Android 13 van az enyémen is, semmit mókolás nincs nálam...
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok
Azt tapasztalom, hogy a Chrome lassabb mint az Mi böngésző. Ez másnál is így van vagy nálam van gond ? Illetve a Mi böngészőbe ha bejelentkezek xiaomi fiókba azzal a gmail-el amire a Chrome ment akkor a könyvjelzők stb szinkronizálását össze lehet hozni ? Hogy mind a kettő böngészőben ugyan azok legyen ott ? -
stilo18
addikt
válasz
WhiteWalker #981 üzenetére
Ez a verzió kb tökéletesen megy nálam.
-
duvi
nagyúr
válasz
WhiteWalker #981 üzenetére
Itt az oldala, de a 13T és Pro - egyelőre - nincs a támogatott listában.
-
M0RGI
őstag
Ma megint kipróbáltam. Írja, hogy kapcsolódás, majd egy kis idő után kilép.
Viszont kiválasztva, hogy vezeték nélküli eszközök keresése, úgy az android boxra rácsatlakozik és működik a tükrözés. Vezeték nélküli eszközként a tvt magát választva nem.
Viszont kipróbáltam, a Realme utóbbi esetben is csont nélkül kapcsolódik.
Lehet, hogy a 13t- t nem támogatja a tv-m, de azt azért kétlem. -
duvi
nagyúr
válasz
WhiteWalker #976 üzenetére
2024 Q1-ben kapjuk meg a HyperOS-t. Egyelőre nincs ennél pontosabb dátum.
-
osonte
őstag
válasz
WhiteWalker #972 üzenetére
Megnéztem ahol a romokat le lehet tölteni, ugyanannyi frissítés jött mindkét romra, esetleg volt köztük 1-2 hét különbség. Még a tajvani romra is már novemberi biztonsági szint és play frissítés van, pedig az talán ritkábban frissül (Xiaomi 13-ból kiindulva és visszanézve). Szóval szerintem hátrány nem ér semmilyen szempontból a Global rommal. Illetve ha valaki tud valamit, akkor nyugodtan írja. Alapvetően az EU rom azért született, hogy 100%-ban megfeleljen az EU-s jogszabályoknak, ezek apró jogi dolgok lehetnek, de nem vagyok jogász...
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Másnak volt már képernyő tükrözési gondja tv-re?
Kiválasztom a tvt, kiírja, hogy kapcsolódott a telefonhoz, de utána olyan mintha mégsem, marad minden ahogy volt, nem történik semmi.
Korábban a Realme telefon szó nélkül csatlakozott és átment a tartalom, nem kellett semmi extra beállítás. Itt kellhet? -
osonte
őstag
válasz
WhiteWalker #969 üzenetére
Neked MIUI naptárad van, akinek EU romja annak meg Google naptára. Biztos más is, de ennyi a látványos különbség.
-
WhiteWalker
nagyúr
Nekem Global rommal érkezett , mi a különbség az EU romhoz képest? Ma frissült 14.0.6 verzióra...
-
torok6
aktív tag
Nálatok is zene hallgatás közben rezeg a hátlap?
-
kóóó
aktív tag
Itt is megjött a zasszonynak a 13T.
Miket bloatwareket kell törölni róla ?
-
Pocak89
senior tag
Mai nappal végre én is csatlakozok a 13T tulajok közé. Megérkezett Gshopperről 12/256-os fekete verzió. 4 éves Xiaomi MI8-at váltott, úgyhogy a miui-val már ismerjük egymást. Jelenleg még a belakás/konfigurálás zajlik.
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok!
13T -nél vannak ajánlott beállítások amit érdemes bekapcsolni/beállítani, mert mondjuk úgy szebb gyorsabb jobb ilyesmi ?
Illetve netflix-et néz rajta valaki ? Hiába van fullos csomag akkor is csak fHd van. Ez most akár milyen telefonról néznem ennyit tudna vagy csak a telefon nem képes többre ?
És még a gyors elérési kártyákat ki lehet rakni egy kezdő lapra ?
Konkrétan erre gondolok hogy ebből lehet e lapot csinálni hogy ne keljen ezt mindig külön megnyitogatni.
-
AthlonXP
őstag
De igen, kissé, viszont így védve van a kamera és végre normálisan meg tudom fogni a telefont, mikor fel akarom venni az asztalról! A gyári szilikon tokról, sokszor lecsúszott az újjam. Ebben a tokban, végre normális fogás van a telefonon, masszívnak, strapabírónak tűnik a kezemben, mikor használom, ráadásul van saját kitámasztója is, filmezéskor, videózáskor jól jön!
Igen, nem túl nőies így, de nem érdekel, nekem ez így nagyon jó. A zsebemben meg elfér, a méreteit már régen megszoktam, hisz egy A70-et cseréltem le, ami szintén ekkora telefon. Nem is tudnék már kisebbet használni (ez abszolút szempont volt, mikor kiválasztottam megvételre ezt a telót). Anno azt is azért vettem, mert annak volt a legnagyobb kijelzője abban a kategóriában és árban. -
ztoldy
senior tag
válasz
misimagaki #953 üzenetére
Ez bármilyen eszköznél jelentkezhet. Pl. nálam volt laptopnál is ilyen még régen, amikor nem 5Ghz-es frekvenciát használtam WiFi-hez és a BT fülest nem volt képes kiszolgálni a gép a 2,4Ghz WiFi mellett. De korábbi mobilomnál is emlékszem ilyen esetre.
-
misimagaki
aktív tag
Igazad van, 2,4-es sávot használom, és a bt-vel akad össze, mert azt is kikapcsoltam már teszt jelleggel és akkor is megtáltosodott.
Itt a fórumban elhangzott már, hogy egy ideje ismert jelenség ez a Xiaomi telefonokon. :-(
Bekapcsolom majd a routerben azt az "intelligenciát", amikor az eszköz dönti el milyen sávon szolgálja ki a kéréseket. Meglátom segít-e... -
Füleske
addikt
Ha pontosan akarsz "emlékezni" arra, amit a másik fél mondott? Pl. felhív valaki, fáradt vagy, külső körülményekre figyelsz (pl. el ne üssön az autó, vagy vezetés közben el ne üss valakit stb.), a másik fél pedig fontos információkat közöl. Mondjuk a beszélgetésetek fél órás. Már utána sem emlékszel pontosan mindenre. Visszahívod, hogy figyelj, mit is mondtál? Egyszerűbb, ha visszahallgatod.
-
ztoldy
senior tag
válasz
misimagaki #948 üzenetére
2.4Ghz vagy 5Ghz-es sávot használod? A 2.4-es össze tud akadni BT fülessel az azonos sávszélesség miatt, bár erről nem írtál, hogy használsz-e ilyet.
-
misimagaki
aktív tag
A wifis probléma időnként elég bosszantó...
Áll, mint a cövek, kikapcsolom a wifi-t, és már el is indul a forgalom mobilneten. Eddig nem volt ilyen a korábbi telefonjaimon. :-(
Tehát nem a wifivel van a gond. -
osonte
őstag
Tajvani rom tökéletes, minden hívast automatikusan a gyári MIUI tárcsázóban vesz fel, frissül is rendesen, minden biztonsági szint november 1. Illetve a banki appok, Wallet is hibátlan. Kicsit több, mint egy appot feltenni, de cserébe tisztán hallatszik mindkét fél, nem mond be semmit (másik félnek) és bármikor gyári állapotra visszaállítható a telefon, ahogy lett vásárolva.
-
Pille99
tag
válasz
Ferenczi Áko #942 üzenetére
ez hülyeség, hogy itthon vásárolt telefonon a True Phone rögzíti a hívást.
Felejtsétek el. -
boneyard
tag
válasz
Ferenczi Áko #869 üzenetére
Milyen beállításokkal használjátok a True Phone-t hívásrögzítésre? Bekapcsoltam a Korlátozott beállítások engedélyezését, de csak az én hangomat rögzíti. A felvétel formátuma nálam AMR és a mintavételi ráta 16000 Hz.
-
Joc24
tag
Sziasztok,
Makró fotót, hogy csináltok vele?
Nem tudok rájönni 🫣 -
stilo18
addikt
Telekom, 13T Pro.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Maxell014 #932 üzenetére
Aliexpressen 1500 ft/db..
Bal szélsőt eladtam. A keret gumírozott, az átlátszó rész műanyag. Gyűjti az ujjlenyomatot, valamit ha fekete telefonod van, nem szerencsés ha alákerül a por, mert meg tudja karcolni a hátlapot. (hátlapi fóliával hordanám csak)
Középső: körbe a keret gumi, a hátulja/belseje műanyag, de matt/puhább fajta, kellemes a tapintása. én ezt tartottam meg.
A jobb szélsőnek a legjobb a tapintása, olyan mint a tok nélküli kék színűnek. Műanyag de olyan érzés mint ha bőr lenne
Belül kemény műanyag a tok anyaga, barázdákkal..
Mindegyik hibátlanul illeszkedik a telefonra, a bal szélsőnél a Leica feliratnak is ki van vágva a nyílás.. -
Joc24
tag
Sziasztok, beruháztam én is a pro verzióra.
Szerintem jövök majd a kérdéseimmel -
ztoldy
senior tag
Én kikapcsoltam egy ideje a miui optimalizációt, így mintha javult volna a BT lecsatlakozás is. Ezt az opciót elrejtették már az újabb rendszereken, a fejlesztői menüben kell megkeresni az automatikus kitöltés szekciót és az ott lévő alapértelmezett értékek visszaállítása opciót, ezen kell kb. 5-ször kattintani és előjön a miui optimalizáció opció és kikapcsolhatóvá válik. Lehet, hogy ez segít az AA szakadozáson is.
Fontos, hogy gyári launcher-nél mindent visszaállít elvileg alapértelmezettre a kezdőképernyő beállítások esetén. Én nova launchert használok és annyi történt, hogy az alkalmazásoknak újra meg kellett adnom az engedélyeket, beállítások, rendszerbeállítások megmaradtak.
Viszont még így is képes a rendszer kilőni a háttérből szolgáltatásokat pl. nova-nál újra kell engedélyezni időközönként a kisegítő lehetőséget, hogy működjön a dupla koppos alvás. -
M0RGI
őstag
válasz
Gabee176 #926 üzenetére
Furcsa. Mondjuk én csak egyszer próbáltam, de akkor sokkal jobban működött, mint korábban a Realme telefonnal. Egyből csatlakozott, nem dobálta el a kapcsolatot menet közben, nem dadogott. Persze még minden lehet, csak egy fél órás próbát csináltam.
Nem tudom mi lehet a gond nálad. Esetleg autó fejegység fw frissítést próbálj meg. -
Maxell014
senior tag
Sziasztok!
A sima 13T -hez milyen ajánlott védőtokok vannak amitől nem is lesz nagyon nagy a telefon jól néz ki véd is rendesen ? -
gorje
senior tag
Sziasztok!
Barátom szeretne vásárolni feleségének egy 13T pro-t. Mi a véleményetek a készülékről, jó döntés? Minden pozitív és negatív infó érdekelne. Kedvesének a kamera az egyik legfontosabb szempont.
-
Gabee176
lelkes újonc
Szia.
Szerencsés vagy. Nekem is egy suzuki sx4 scrossom van a xiaomi 13T prom nem akar működni az android autoval vagyis csatlakozik csak mintha be lenne lassulva vagy nem akarna reagálni pedig már kipróbáltam vagy 6 féle kábelt usb hub ból vagy 2 félét de ugyan az a jelenség legtöbbünknek sajnos nem működik. De nem csak xiaomi telefonok esetében hallottam már samsungokról is ami nem műkődik az android autoval. Az android 13 rendszerrel van valami gáz állítólag.
Vagy Te megtaláltad a megoldást? Nem lenne rossz szívok vele mióta megvan a teló
Előtte egy huawei mate 20 pro tökéletesen működött és működik is mai napig. -
M0RGI
őstag
Igazából én sem értem. De a Nillkin tokot sem. Szerintem a szilikon védi amennyire kell, ha valami történik és sérül, az mással is sérülne.
Kijelző védőüveg szintén semmire sem való. Nekem korábban a legkisebb rosszul esésre berepedtek. Leszedtem a 'csába, a telefon saját kijelzőjén egy karc nem volt évek alatt, pedig azért nem óvtam túlzottan. -
M0RGI
őstag
Android Auto témához. Én is kipróbáltam ma kábellel, tökéltesen működött minden. A Realme telefonom gyári kábelét használtam. Sokkal gyorsabban csatlakozott, mint a Realme telefonnal. Suzuki S-cross.
-
Sike
csendes tag
Az iPon-nál vett már vki telót? Azt írja a 13T Pro-ra, hogy 2 év gyári gari, közben az ára miatt 3 járna rá. Holnapután felhívom őket, de addig is hátha valakinek van már tapasztalata.
-
Füleske
addikt
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
13t telefonom van és szeretném kérdezni, hogy üzenetek küldésénél, mi ez a messages app, amit használ a teló, a régi hagyományos üzenetek opció már nincs?
Illetve, ami igazán érdekelne, hogy sms elküldésekor jelzi a telefon, hogy át fogja alakítani az üzenetet egyszerűbb formátumba (gyakorlatilag tiltja az ékezeteket), anélkül el sem küldi. Hol lehet ezt kikapcsolni, mert baromi idegesítő.
Azt írja, hogy a beállításokban, de hiába nyitom meg a hivatkozást amit mutat, ott nincs ilyen opció.
2 hete van meg ez a telefon, eddig nagyon tetszik, de majd 5 év A70 használat után, nagyon szokni kell ezt a miui-t, mert semmi sem úgy van, mint a Samsungon! -
ztoldy
senior tag
válasz
KamuMazsola #911 üzenetére
Ez kipróbáltam már a legelején, engem nem különösebben zavar, hogy rejtve van, mikor itt jelezték mások, akkor megnéztem megint, de nem segít rajta.
Egyébként simán kiférne még egy ikon a kameralyuk elé, de ezek szerint elég ennyi ikon is oda, nem kell neked annyi a gyártó szerint -
moma
őstag
Töltésről mit gondoltok, az, hogy ennyire gyorsan tölt nem gyilkolja az aksit? Lehet ezt, érdemes lejjebb venni? Nem talàltam rá settinget, de nekem az esetek 95 százalékában nem fontos, hogy ennyire gyors legyen.
-
ottesz
aktív tag
Sziasztok.Olyat kérdeznék hogy a vodafonos 13T telefon független?T-mobil menne bele....
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest