Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Sinkapeter #3694 üzenetére
Nem. Ahogy írják sajnos nincs benne, tényleg.
(#3696) dlaj
Igen én is így vagyok vele. Nem értem miért kellett kiszedni belőle. Pl én yt musicot sokat hallgatok, meg zenét alkalmazással.A másik felületen csak lesöpörtem egyet és ott volt a futó alkalmazás. Most ez nincsen, hanem még oldalra is kell egyet seperni, hogy az értesítések eléréséhez is. Nem tudom rendesen beállítani ahogy szeretem az ikonokat mert van ami adott és nem helyezhető át (pl wifi, mobilnet kapcsoló, stb). Lehet sokaknak ez apróság de én olyan jól megszoktam és testre szabtam azt a felületet itt meg nem lehet. Egyébként a teló szuper, villámgyors, aksija is jónak tűnik, 12T-hez képest kamerája egy teljesen másik liga de ez az "apróság" nagyon zavar. -
dannyl
addikt
válasz
Bele kell törődni, hogy NINCS
-
dlaj
őstag
válasz
Sehogy nem jön elő. A 13T Pro-ban nincs benne. Pedig én is úgy használnám mint a kolléga. HyperOs 2.0-ban bízom, hátha abba visszarakják.
-
válasz
Viktor0610 #3693 üzenetére
Egyértelműen igazad van, mondjuk kicsit spéci az eset és egy melóhelyen csak nincs a mobilok életkora között túl nagy különbség(ha meg saját mobil, akkor...).
Pár éven belüli mobiloknál, főleg saját teló esetén, túl nagy jelentősége nincs a verziónak, persze vannak, akik extreme sokáig használnak egy mobilt, de ők már úgysem kapnak semmilyen frissítést. ((túl régi androidnál már vannak sensitive appok is, amik nem fognak működni nyilván ez gond)
Én imént arra gondoltam, mikor két teló közül azt mondják jobbnak, ami még 2-3 főverziót is kap, persze a kérdező leírja, hogy kb 23 évre venné a telót. Ennyi időre akár egy főverzió plusszal is túl lehet élni nagy nehezen.
Félre ne értsétek, én amúgy megértelek benneteket, hogy sokan morogtok, amiért nem jön meg a frissítés, holott már rég kinn van két újabb verzió is, meg régiókat kell váltogatni sokaknak, amúgy meg tök jó a teló, szinte mindenki meg van vele elégedve. Szóval szurkolok nektek!
Ma benéztem az apróra, úgy látom 130eft az átlagára a T-nek, nem lenne rossz, csak amikor olvasom, hogy nagyon megbízható HA-s eladótól vettem, aki Vodától hozta ki részletre, meg írják, hogy letiltás kizárva....de a kedvencem minden hirdetésben az, amikor a garancia rajtam keresztül....
Hogy mi van??? Totál hülyének nézik a vevőt/madarat!
-
válasz
ubyegon2 #3692 üzenetére
A melóhelyemen a minimum Android verzió, hogy elérjük a céges dolgokat, jelenleg a 12-es.
Ha egy telefon nem frissül addig, míg a másik, akkor nyilván az a jobb (ebből a szempontból), amelyik tovább kap frissítéseket.
Nyilván ez csak egy szempont, nem "váltja ki", ha mondjuk, a kevesebb update-et kapó modell jobb kamerával rendelkezik, és/vagy gyorsabb stb... -
válasz
beyruth82 #3691 üzenetére
Szerintem is bőven elég lenne a security update pár évig, az alaprendszer az maradhatna, amivel kijön, de sajna a userek mégis arra vágynak. Minap olvastam a Milyen telót vegyek topikban, hogy két mobil közül azért jobb az egyik, mert az még Android 16-ot is kap! Mi a nyamvad búbánatnak amúgy? Miért nem jó a 14, ha amúgy meg jó? Nekem a 12X-en még Android 13 alapú HyperOS van, de ha ezt nem tudom, akkor hűdefasza, ha meg tudom, akkor eret vágok emiatt magamon?
Akkor is fura, hogy ez a hiányzó opció miért maradt ki pont a Pro változatból...nekem is első dolgom volt verziófrissítás után visszakapcsolni a régit.
-
válasz
ubyegon2 #3690 üzenetére
Engem nem érdekel a frissítes. Anno 12T-n is nehezen akartam átállni miuiról hyper os-re mert általában a frissítések mindig akku teljesítmény gyengülést hoznak (így is volt). Viszont ezt az opciót igazán visszatehetnék 13T Próba és ezt csakis egy frissítéssel lehet megtenni.
-
Sebaj...az viszont totál elképzelhetetlen, hogy a Pro HyperOS-ből hiányzik ez az opcióváltás, én most a 12X-en fotóztam le, de mindben ott kéne lennie!
No de mindegy, ennél a két telónál úgyis lefoglalja a usert az össznépi jujholvanmárafrissítés!? Neked van, nekem miért nincs, már mióta kinn van, reggel még megvót....holafrissítéééééés???
-
Igen ez az. 13T Pron nincsen. Sajnos hozzá kell szoknom ehhez. Az a baj, hogy 3 xiaomi telefon óta nem sikerült pedig többször próbáltam. Egész egyszerűen a másik felület sokkal praktikusabb, könnyebben kezelhető, kevesebb érintést, simitást igényel a kezelése. Ez van. Biztos megszokom majd.
-
ToBeY
nagyúr
szoftver frissítésnél beyruth82 fürumtársra gondoltam...csak elfelejtettem betagelni
-
dannyl
addikt
Ja, és soha nem próbáltam még szoftvert frissíteni
-
-
válasz
Ferenczi Áko #3679 üzenetére
Igen, ezt keresem de ez nincsen az én telefonomon...
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Sinkapeter #3677 üzenetére
Asszem az csak sima 13T-n van..
-
válasz
Sinkapeter #3677 üzenetére
Sajnos itt nincs olyan opció de még miui 14-en van a teló. Frissítek hyper os-re hátha utána megjelenik amit írsz.
-
-
tom81042
tag
Sikerült unlock-olni a telefont végre ennél a nyomorult xiaom-nál, de nem volt egyszerű. Egy másik account-ról lehetett csak és át kellett lépni a telefonban is abba. Tényleg jobb ez a Taiwan ROM amúgy! Én mondjuk csak kizárólag azért használom a hívás rögzítést mert EU -ban nem lehet,amúgy simán el tudnám engedni. De elvből már csak azért is használom!
-
EngineerBoy
tag
Ma sikerült megnyomkodnom a telefont és meglepően tapasztaltam h milyen frankó fogása van és milyen szép képeket tud csinálni. Samsung képalkotása a fasorban sincs hozzá képest.
-
-
HB1977
csendes tag
Jól látod az offos ami a 13T sztem sok mindent nem kell rajta jelezni és mind ilyen nem csak ez ezért is raktam fel példának a másodiknál semmit nem toltam fel ennyivel jobb alap beállításokkal mindkettő amúgy azzal volt készítve.Ha mondasz egy beállítást a 13 T-re amivel éles lesz megköszönöm a fókuszt nyilván rábököm oda ahová szeretném de nem sokat segít :-)
-
ToBeY
nagyúr
Azt valahol meg lehet nézni,hogy a frissítéssel milyen változások történtek,miket javítottak?
-
Cyberboy42
senior tag
-
Ferenczi Áko
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek
-
varmi2
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #3656 üzenetére
Tényleg.
Az enyém:3.4.3-ma1-alpha -
válasz
Ferenczi Áko #3652 üzenetére
Nálam: MiWallpaper Verzió: 3.4.3-ma1-ALPHA-07171943
Van benne Hold. -
Pocak89
senior tag
Nektek a kamera appot feldobta frissítésként vagy manuálisan frissítettétek? Most hogy olvastam, hogy 5.3-as az aktuális megnéztem és nálam 5.1 volt. APK-ból felfrissítettem, de gyanítom ennek a rendszeralkalmazás frissítésnél kéne jönnie nem?
-
varmi2
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #3652 üzenetére
Nekem nincs is ilyen app a telón. Super wallperer a holdas, én is azt használom.
-
Ferenczi Áko
addikt
Akinek 13T telefonja van, le tudná írni nekem, hogy melyik MiWallpaper verzió van a telefonján, amiben már benne van a Hold is?
-
-
-
ToBeY
nagyúr
Vajon most sem engedi manuálisan feltenni az 1.0.8.0 az 1.0.7.0-re
-
cyber86
őstag
Nekem is beadta ahogy rányomtam a keresésre 13 t pro telekomos
-
Nuada herceg
őstag
Ha már ennyi embernek megjött a frissítés, én is rányomtam, és nekem is beadta. Hihetetlen, fél éve nem láttam ilyen képet.
Na hátha most már sűrűbben jön. -
RECE
csendes tag
Köszi, de mint már írtam - "Csak mert a Névjegyek-Beállítások-Névjegyekhez társított csengőhangok módszerrel nem működik, csak pittyeg." Se saját mp3-mal, se gyári hangokkal nem működik. Mikor kicseng, nem az alap beállított csengőhang, és nem az egyénileg beállított szól, hanem csak valami plimm-plimm. A sima 13T-nél nincs ilyen gond.
-
HB1977
csendes tag
válasz
stilo18 #3638 üzenetére
Bár ez a tömörített Google fotók verzió mindkettőből de szerintem itt is látszik a különbség ha ránagyítotok.A kisöreg fogánál még a fogkövet is látni(Note 10) amivel szenvedünk mert a szíve miatt nem lehet szegénykét altatni úgyhogy marad a fogmosás dörzsölgetés :-)Azt még nem is írtam hogy a videó felvételnél is van gond akadozik és nem csak a 4 k-nál olyan mintha a proci nem lenne jól optimalizálva a fotó videózáshoz...(Mint laikus mondom)
-
HB1977
csendes tag
Persze tiszta semmi karc kezdettől fogva ilyen már az elején feltűnt hogy sokkal jobb volt a fotó amit a Note 10 készített ez kicsit elmosódott nem igazán fókuszált. Általában a kutyusaim fényképezem most megint elővettem ugyanazok a fényviszonyok és sokkal élesebb a régi telóval a szőrszálak simán látszódnak míg ezzel kb semmi hasonló.
-
HB1977
csendes tag
Sziasztok!Lassan fél éve használom a telót (13T) a sebességgel az ujjlenyomatolvasóval stb. nincs gond de azt tapasztaltam hogy a régi Xiaomi Mi Note 10-esem sokkal világosabb, élesebb képeket csinál egyszerűen sokkal részletgazdagabbak a fotói holott ez ugye a Leica kameratelefon illetve van vagy 5 év a két teló között.
Próbáltam a Google kamera alkalmazást de azzal is ugyan a helyzet.Persze tudom hogy a Note 10 több mint kétszer annyi megapixel de most ugye azt tolják hogy nem a megapixel a lényeg illetve arra hogy sokkal sötétebb fotókat készít talán nem magyarázat.
Valakinek valami ötlet hasonló tapasztalat?
Vagy nyugodjak le a pibe ez ennyit tud ;-) -
RECE
csendes tag
Lens megoldódott. Chrome frissítések eltávolítása megoldotta a problémát.
A hívószámhoz társított mizéria a rendszerfrissítés után is fent áll. Nem csak saját mp3-mal nem működik, de a gyári hangokkal sem. Csak a plimm-plimm jön. -
RECE
csendes tag
Ha lefut a frissítés, újra rápróbálok. Hátha a rendszerrel van-volt baj.
Ha nem műkszik, akkor légyszi, írd már meg lépésről lépésre, hogy hogyan lehet beállítani hívószámhoz saját mp3 csengőhangot. Csak mert a Névjegyek-Beállítások-Névjegyekhez társított csengőhangok módszerrel nem működik, csak pittyeg. Persze párom 13t-jénél ez így simán megy.
Persze a pro másik érdekessége még mindíg megvan, hogy a chrome-ban nem működik beágyazottan a lens. Nem dobja fel opciónak, ha rábökök egy képre.
Valaki tud valami jó tárcsázót, ami személyreszabhatóbb ennél a gyárinál? Hiányzik a Mi mixnél megszokott csoportok létrehozása opció. -
ToBeY
nagyúr
Na,magyar régión beadta a 1.0.7.0 updatet 13t pro-n.Milyen kedves amikor már kint van 1.0.10.0 azt hiszem...
-
Pisti 1969
csendes tag
Üdv mindenkinek! Szeretnék beújítani ebbe a készülékbe, véleményeket szeretnék hallani, mennyire éri meg. Elsősorban a térerő és a hálózati kapcsolat minősége érdekel. Samsung Exynos után csak jobb lehet. Válaszokat előre is köszönöm.
-
RECE
csendes tag
válasz
Ferenczi Áko #3619 üzenetére
Saját csengőhangot lehet beállítani, azzal nincs gond.
A gond a névjegyhez társított csengőhanggal van. (Névjegyek-Beállítások-Névjegyekhez társított csengőhangok) Ha valakinek beállítok egyéni csengőhangot, akkor se nem az alap csengőhang szólal meg, se nem a beállított, hanem valami "plimm-plimm" szól nem túl erélyesen. -
RECE
csendes tag
-
Joc24
tag
válasz
EngineerBoy #3596 üzenetére
Volt szerencsém a napokban kipróbálni az S23-at.
Fotózgattunk mindenféle beállítások nélkül ahogy éppen a telefon akarja 😅
Mindkettőnk véleménye az volt, hogy a 13T pro sokkal jobb képeket csinál, főleg félhomályban és éjszaka. -
RECE
csendes tag
Sziasztok! Nemrég váltottunk Mi mix 2S-ről a feleségemmel 13T, és 13T pro-ra. Szuper teló volt, de sajna eljárt felette az idő. Az ő 13T-jénél sima volt az átköltözés, a 13T pro-nál voltak - vannak érdekességek. A 13T Hyperos 1.0.7.0 -re frissült alapból, míg a 13T pro-n csak 1.0.4.0 van, és nem frissít. Holott már elvileg a kilences verziók futnak. Furcsa alapból, hogy a gyári tárcsázónál nem tudok csoportokat beállítani, mint a régi telón, viszont hogy az egyedi csengőhag beállítás sem működik, az már kicsit bosszant. Csak valami pittyegés szól, a beállított csengőhang, és az alap beállított helyett. Apróság, de megint csak bosszantó dolog amit tegnap vettem észre, hogy ami eddig működött a chrome-ban, az most nem. Konkrétan, ha rábökök egy képre, nem adja ki a lens opcióját. A 13T-nél nincsennek ilyen gondok.
Valaki találkozott hasonlókkal, tud megoldást esetleg? -
-
Nuada herceg
őstag
válasz
castiels #3605 üzenetére
Nekem régóta így van már.
A legerősebb mag 3000 MHz helyett 3350-re ugrik fel, a másik három teljesítmény mag pedig 2700 helyett 3000 mhz-re. A takarékos magokat nem figyeltem.
Talán mintha egy picit méggyorsabb, fluidabb lenne a rendszer. Aztán lehet csak placebo.
Merülésben nem vettem észre nagy különbséget. -
castiels
addikt
válasz
Viktor0610 #3604 üzenetére
Mivel tud többet?
-
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610 #3600 üzenetére
Nekem is teljesítmény módban van de nem jelzi ki.
-
dlaj
őstag
válasz
EngineerBoy #3601 üzenetére
És a mi itt nem látható, hogy a Samsung nem tud éles képet készíteni, ha egy kicsit mozdul a téma. A Xiaomi 13T Pro pedig kimondottan ebben jó.
-
EngineerBoy
tag
válasz
Viktor0610 #3597 üzenetére
Kevés fénybe a samsung elég zajos ahogy nézem.
Nappaliba meg a 13t pro a nyero szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest