Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
osonte
őstag
válasz
N.YCityBoy #497 üzenetére
Beállítások -> További beállítások -> Régió -> Indonézia.
Konkrétan max hangerőn kiviszi a fülem...
-
Másnál is nagyon halk hívásnál a "kicsöngés"? Gyakorlatilag utcán ha hívok valakit nem hallom, hogy kicsöng csak azt már, hogy ha felvette! A beszéd hangerővel nincs baj, ezt valahol lehet állítani, hogy hangosabb legyen, vagy ez direkt ilyen?🤔
-
Gabee176
lelkes újonc
Sziasztok. 13T pro nál nincs lehetőség beállítani a két sim kártyának külön csengőhangot csak a Theme alkalmazáson keresztúl ? ott is csak a theme csengő hangoknál?
Vagy van erre más megoldás? -
kóóó
aktív tag
Na este berendeltem a zasszonynak egy 12/256-os Globál 13T-t. Gshopperren 153 ezerre jött ki.
A kérdésem az lenne, hogy van valami jó tanács miket állítsak be ha megjön, miket töröljek.
Illetve van elérhető Gcam?
-
nfsu17
veterán
Használ vki accubattery programot?
Ha igen, akkor kérhetek valami statisztikát, hogy játék nélkül (YT, böngészés, email, stb), szóval semmi videóvágás, még talán kamerázás sem kell, csak tök lightosan, mennyi az akkuidő?
Mutatja, hogy szerinte mennyi a SoT 100% akkufeltöltést nézve, mennyit merül óránként, mennyit merül idle, meg ilyenek.
Pár nap használat után érdemes ezt kitenni, mert most felteszed a progit, három óra múlva kiteszed a statot, az még azért nem lesz tök reális.
Köszönöm. -
osonte
őstag
válasz
Ferenczi Áko #488 üzenetére
Beállítások -> Alkalmazások -> Alkalmazáskezelés -> kiválasztod az alkalmazást és az alsó beállítást kell engedélyezni.
Már nem látom, mert pont az előbb engedélyeztem és így eltűnt az opció.
Itt van: [kép] .
-
budaize
csendes tag
válasz
Ferenczi Áko #488 üzenetére
Nem leszek nagy segítség de pár napja én is ezzel játszottam , és a végén sikerült , most kerestem hogy hol és mit kapcsoltam de nem találtam nem emlékszem
de megoldható csak szépen el van "rejtve"
-
Ferenczi Áko
addikt
Erre valaki tud megoldást? Tudom, hogy az Android 13 óta van ez a korlátozás, Oneplus, Pixel 6 Pro stb esetében be is tudtam állítani az Alkalmazások/Huawei Egészség/ jobb felső sarokban 3 pötty, és engedélyeztem.. De itt a Xiaominál egyszerűen nem találom..
-
Mbenyo97
aktív tag
Hali!
csaladban lett egy ilyen 13T, az elozo huawei telefonban 2 sim kartya volt hasznalva vodafone a hivasokra a yettel mobilnetre. Az van hogy a xiaomi fel ismeri a kartyat de nincsen internet. A yettel kartyan biztos van net mert mar masik 2 telefonba kilett probalva csak a 13T-n nem akar mukodni.
Valami nincs jol beallitva ? Tudna valaki ebben segiteni. -
dannyl
addikt
válasz
Ferenczi Áko #481 üzenetére
Nekem megy. Igaz, most azt írja, hogy 19 órája szinkronizált, és hiába nyomok rá, nem frissül az idő. De legalább megy.
-
Ferenczi Áko
addikt
Tudja valaki, hogy a Microsoft Swiftkey billentyűzet fiók miért nem szinkronizál az appon belül? Törlés, újratelepítés, másik eszközből kijelentkezés meg volt már.. Huawei/Samsung/Oneplus/Nothing phone telefonokkal simán ment..
-
-
ztoldy
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #471 üzenetére
-
zsolt501
nagyúr
Sziasztok
Itt senki nem használ hívásrögzítőt ezen a telefonon? -
Ferenczi Áko
addikt
Olyan alkamazasokat mint pl a Chrome,Meet, Google tv lehet valahogy törölni? Nem használom őket soha, és nem szeretném, hogy fussanak a háttérben..
-
kóóó
aktív tag
Poco F5 és 13T közt vacilalok, asszonynak lenne meghalt a mi note 10 lite-ja.
Abba szerette a hosszú üzemidőt és a szép kijelzőt. Kamera is fontos lenne egy hónap múlva szülni fog, gondolom nyomni fogja a képeket világba.
De nem ért hozzá előveszi, kattint ennyit tud😃Megéri a felárat a 13T?
Gshopperren most elég jó árban lenne mindkét teló.
-
duvi
nagyúr
13T-re is megjött a 14.0.11.0 OTA frissítés (Telekomos).
-
NandiKAA
csendes tag
válasz
N.YCityBoy #451 üzenetére
épp ezt mondom, hogy az L túl nagy az S túl kicsi
-
floratm
senior tag
válasz
N.YCityBoy #461 üzenetére
Küldtem már vissza Kínába hibás tabletet (b osztályu), de a visszaküldésben sincs semmi misztikus.
Nem samsung ez hogy rettegni kéne a hibáktol. Már annyit spóroltam a kinábol rendeléssel hogy kijön egy telefon ára, és az Mi bandem meg azt mutatja reggelenként hogy jobban aludtam mint a felhasználók......xy86%- a -
Igen, mindaddig amíg nem fogsz ki egyszer egy gyári hibàsat, és gariztatni kell velük, na majd akkor mond a felfújva dolgot, amikor nem lesz több hónapig se telefonod se pénzed...
Én itthon vettem Media Markt 3 év garanciával a 13TPromat kéz alól, 240-ben állt meg, azért így nyugodtabban alszom, nekem megér plusz 40K-t ez, de többet is🤔 -
floratm
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #459 üzenetére
Ugyan.... már az Mi4 et is onnan vettem 😎 ez a hivatalos bolt fétis kicsit föl van fujva
-
floratm
senior tag
Most 11.11 akcioban alirol 155 ezerért behuzható lesz a 13 T és kicsit elgondolkoztam asszonynak talán jo lenne 9t helyett.
Nekem 11t van és igazábol azt terveztem hogy pixel 8 lesz neki nyáron vagy 8a, de nemtudom most mit kéne...vagy 22o ért egy sima 13
-
dannyl
addikt
válasz
Ferenczi Áko #455 üzenetére
Ja, hát én is törölném, ha nem ezen menne minden beszélgetésem... Futós csoportomtól kezdve tényleg minden. Nekem FB alkalmazás sincs.
Ami a legjobb, hogy mikor "elromlik", akkor pl. fektetve fotózva nem küldi el a képet, csak állítva. -
Ferenczi Áko
addikt
Mert egy hulladék a messenger.
A kamera részét egyenesen imádom, hogy valami foshulladék szofverrel fotóz, videóz, ami olyan minőségű, ami 10 éve is szégyen lett volna.. A messenger lite ezerszer jobb volt, stabilabb, a telefon saját kamera szoftverét használta fotózáskor stb..
-
dannyl
addikt
A Oneplus 7T Pro is ugyan ezt csinálta. Szóval nem teló specifikus.
Töröltem már adatot, töröltem az appot (ez esetben újratelepítésnél jó egy darabig), letiltottam a frissítést, de még így is "átalakult".
Annyi, hogy OP-nál egy idő után úgy maradt, hogy jó volt. De október 4 óta ezen nem akar megjavulni. -
dannyl
addikt
Még mindig [EZ] szívat. Senkinél nem jön elő, csak nálam?
Szerk.: Simán play-ből rakom fel, az elején mindig jó. Aztán amikor úgy gondolja, átváltozik, és akkor már teljesen nyomorultul néz ki minden. Egy fekete négyzetben lesz benne a chat-fej, illetve a chat ablak is kisebb. Nagyon idegesítő. -
-
zsolt501
nagyúr
Sziasztok
Érdeklődnék hogy gyári hívásrögzítővel rendelkező típus van e a MI13T és a PRO esetén, mert jelenleg egy MI 9T készülékem esetén van benne gyárilag hívásrögzítő, és készülék cserénél nem szívesen mondanék le erről a funkcióról.
Válaszokat előre is köszönöm. -
NandiKAA
csendes tag
Sziasztok, 2 napja van nálam egy 13T Pro, egy Honor 50-et váltott, és ég és föld a különbség... Számomra nagy csalódás volt a Honor, silány rendszer update support, Wi-fi és NFC problémák, le kellett cserélnem, mert szinte használhatatlan volt már, bő 1 év használat után...annak ellenére, hogy régen nagyon szerettem a márkát. (Honor 9-em volt régen, imádtam.)
De most ez a Xiaomi egyenlőre nagyon tuti, jó választás volt, bár nyilván nem egy árkategória.Kérdés:
A betűméret miért csak Large vagy Small lehet?
A Large túl nagy, a Small, pedig túl kicsi... van valami alternatív megoldás az aranyközépútra? Third party témát, vagy betűtípust nem igazán szeretnék.
Jelenleg small-ra van állítva, de néha olvashatatlanul kicsi. (ez a gyári beállítás pedig) -
Ferenczi Áko
addikt
Még a Huawei Mate 20 Pro időszakban volt egy olyan, hogy valaki ujjlenyomatzárat rakott a telefonra a Media marktban, fel sem lehetett oldani.. Kikapcsolni viszont ki lehetett. Oké, telefon kikapcs, aztán a boot menüből nyomtam neki egy factory resetet és utána már meg tudtam nézegetni a telefont 😅😅
-
ztoldy
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #444 üzenetére
múltkor az egyik MM-ban hozzá volt adva egy személyes google profil a telefonhoz... szóval lehet találni érdekességeket
-
stilo18
addikt
válasz
Ferenczi Áko #442 üzenetére
A fullos nős selfie videót is megosztottam volna a közösséggel azért
-
Füleske
addikt
válasz
Ferenczi Áko #442 üzenetére
Pedig pont úgy néz ki, mint a profilképed. Levágattad a hajad?
-
kox2
csendes tag
Üdv!
Kérdésem lenne a Budapest Go használókhoz illetve akik tudják a választ 😀.
Nfc-s jegy érvényesítésénél mindig megkérdezi a Miui, hogy meg akarom e nyitni az appot. És csak leokézás után jön elő a bkk-s animáció.
Van e rá mód, hogy kérdés nélkül tegye a dolgát?
Összes engedély megadva az app-nak. Előző P30 Pro-m kérdés nélkül nyitotta az appot.
Köszi -
Dr. Maci
tag
válasz
N.YCityBoy #435 üzenetére
Köszönöm, a tanácsokat is köszi a választáshoz.
-
-
Dr. Maci
tag
Én is csatlakoztam egy 13T pro-val, fekete változatban. Végül nem tudtam kihagyni a MM ajánlatát. Erős érvek voltak még az 5 éves szoftveres támogatás meg a 120W-os töltés. Meg persze az is, hogy itt eddig csupa jó tapasztalatokat írtatok.
-
BK87
senior tag
Sziasztok. Egy Exynos-os S20 FE-ről váltott valaki ilyen készülékre? Mi a véleménye róla, megéri váltani? Köszönöm szépen előre is
-
ztoldy
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #430 üzenetére
Sima 13T, nincs akadás ezidáig. Minden gördülékeny gyárilag is.
Nekem egyetlen negatívum a selfie kamera, nálam elég sötét a képe, ezt videóhívásoknál szoktam figyelni, néha olyan vagyok vele, mint egy panda a szemem környékén.Nem tudom más mit tapasztalt ezzel kapcsolatban.
@Gabee176: igen, az ahhoz tartozót meg kell, hogy érkezzen folyamatosan.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Ferenczi Áko #426 üzenetére
Egy Snapdragon 865-től felfelé már röccenésről kár beszélni.
Ez meg bőven többet tud már annál is.
-
válasz
Ferenczi Áko #426 üzenetére
Szia
Nekem mondjuk pro van, de egyik barátomnak sima, és teljesen gördülékeny az is, szerintem simán vállalható, akkora különbség nincs szerintem amiért érdemes kiadni a Pro-ért 100K-val többet 👍 Én is kizárólag azért választottam ezt, mert a sima 13T árban jutottam hozzá 😅 -
ferrari1
őstag
válasz
KamuMazsola #410 üzenetére
Köszönöm
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Piszkálja a fantáziámat egy ilyen telefon.. Kérdés: A 13T-nél érezhető a gyengébb hardver, vagy nem röccen meg a telefon? Játszani nem szoktam, csak a szokásos dolgok: Fotózás, böngészés, netbank, Facebook, messenger..
-
ztoldy
senior tag
válasz
Gabee176 #421 üzenetére
A Xiaomi eu romoknál fel szokták tüntetni, hogy kell-e a nyitott bootloader, jellemzően kell.
Requirements: Your device's bootloader must be unlocked. (nem is látom, hogy lenne xiaomi eu-n 13T/13T Pro-hoz rom)
Ha az EEA rom-ra gondolsz, ott is zárt BL kell.
A Mi Flash tool-ban (ha azzal teszed fel), akkor lehet választani, hogy flasheléskor maradjon-e nyitva a BL vagy zárja vissza.
Visszazárás esetén újra várni kell, ha nyitni akarod. -
Gabee176
lelkes újonc
Sziasztok lenne pár kérdésem 13T prom van bootloadert ma nyitottam ki. Globál helyett Erdedeti xiaomi de eus romot szeretnék felrakni. Kérdések:
1, Ha eredeti xiaomi de eus romot rakok fel bezárhatom a bootloadert?
2, Csak flasheléssel rom telepítéssel lehet zárni bootloadert?
3, Ha esetleg mégis kell ujra ki lehet nyitni és ujra egy hetet várni kell rá?
Köszönöm a válaszokat. -
dannyl
addikt
De most érted: Honnan tudnánk a preferenciáidat? Mi kell, mi nem? Mire kell a teló leginkább stb... Ha most azt kérdezem, hogy egy Skoda Octaviát megéri-e lecserélni egy Ferrari 458 Italia-ra, akkor mi a jó válasz? Ha van 3 gyerek babakocsival, akkor b@szhatod a Ferraridat
Ha most azt mondom, hogy vedd meg, persze, te meg azt mondod, hogy miért vetettem meg veled, hát ennek használhatatlanul nagy a kijelzője a p20 pro-hoz képest, neked ez nem kell stb...
-
-
misimagaki
aktív tag
Megérkezett a PCX-es Xiaomi ZMI audió adapter Type-C - 3,5 mm jack aljzat FEHÉR
Ez volt a csomagolásán az eszközön nincs semmi. Eddig jól viselkedik. Kb. 15 perce hallgatom.. :-) -
Bazsi81
tag
Sziasztok!
Huawei p20 pro-ról megéri váltani T13 pro-ra? -
ztoldy
senior tag
Nem jó hír a romolgatóknak, ha jön a HyperOS: [link]
De minket talán nem fog annyira szigorúan érinteni. -
KamuMazsola
őstag
válasz
ferrari1 #398 üzenetére
Szia!
Én szoktam telefonálni bt testhangszóróval. A másik fél tisztán érthető zajos környezetben is, sőt nem is kell a teljes hangerő. A másik fél engem tisztán hall, nagyon ritkán előfordult, hogy ingadozott a hangom, de ez a folyamatos helyváltoztatásomból adódik. A bt kapcsolat stabil. Folyamatosan be van kapcsolva és egy mi band kapcsolódik hozzá, valamint itthon egy füles, vagy egy bt transmitter, illetve az autómmal is tökéletes a bt kapcsolat. Ezeket az eszközöket rendesen felismeri és kapcsolódik hozzájuk. Ja a teló 13t pro. -
osonte
őstag
Nem gyenge a belső tárhely sebessége, közel 4000 MB/s olvasás és 3000 MB/s feletti írás: [kép] .
-
ztoldy
senior tag
13T-nél én is tapasztalok random bt szakadást. Teljesen random helyen, körülmények esetén és időközönként fordul elő, van olyan, hogy egyáltalán nem. Ezt onnan tudom, hogy a Garmin órám lecsatlakozik és jelzi. Volt olyan zárt tér is, ahol a zsebemben 5 percenként megszakadt és visszacsatlakozott. Remélem ezt javítják később, ha szoftveres hiba. Ez 5Ghz WiFi és 4G kapcsolat mellett fordul elő.
-
-
yorka
tag
Telekomnál beváltottam a kedvezményeimet, így bagóért vettem egy 13T-t a fiamnak. A52 5G-t fog váltani. Szerintem jól jár vele. S23 FE volt még képben, de egyrészt ennél drágább, és hardveresen gyengébb, illetve még nem is lehet kapni.
Tudtok javasolni rá tokot? Ne legyen bumszli, de jól védjen. Spiegen még nincs hozzá, ahogy néztem. -
gyebi00
csendes tag
Sziasztok,
Én olyat tapasztaltam, hogy kocsiban a bluetooth kapcsolat megszakad egy pillantra, majd visszajön. 13T pro
Valakinek csinál ilyet?
Köszi -
fogselyem
senior tag
válasz
misimagaki #399 üzenetére
Ez a 11T szerianal is igy van, hogy bekapcsolt bluetoothtal a 2,4 GHzes WiFi sebessege drasztikusan belassult.
Vki vhol a WiFi bluetooth antenna sporolasarol irt, hogy a ket eszkoz hasznalja? ugyan azt az antennat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- AliExpress tapasztalatok
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Filmvilág
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!