- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Mini PC
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Házimozi haladó szinten
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
dilajoska1 #769 üzenetére
Ezt így nem lehet kijelenteni. Akkor lehet, ha ugyanazt fényképezd mindkettővel és egymás mellé teszed.
Mikor csináltál re ilyen képet a Mi 10T Pro-val?
No meg a portré se piskóta.
De lehet másik szögből is?
Mikor csináltál észbontó makrókat a Mi 10T Pro-val?
Szóval, csak akkor veszed észre a különbséget, ha kezedben van mindkettő és összehasonlítod azokat a képeket, amik számodra fontosak.
Egyértelműen kijelenthető, hogy sokkal jobb a 13 pro, különben vissza küldemény, mert még mindig van egy napom a 14-ből.
Hidd el, brutális a 10T pro-hoz képest.
A kijelzőt nem is említem meg, mert nem lehet egy napon emlegetni őket, de a közelségérzékelést, a gyorsaságot, a hangzást, a rezgést, s képernyő kialakítást, a telefonálás tisztaságát, a Wi-Fi és mobilnet gyorsabb müködését, a rendelkezésre álló memóriát ( szinte minden benne marad) már nem is említem meg.
Összefoglalva, sokkal jobb, ezt így 12- napi használat után, kijelenthetem.
Itt van mellettem a Mi 10T pro is, de nem mondhatom rá, hogy maximálisan imádtam, a közelségérzékelése, elég sürün késztetett a földhöz vágáshoz. Illetve, amikor kellett volna a kijelzőt látnom, erős napsütésben, hogy gyorsan megörökítsem a pillanatot, csak nagy sötétség volt. Megszoktam a méretét, a használatát, de az idegesítő dolgait nem.
Mivel úgy látom, hogy a 13 pro-ból nem hoznak be tucatszám az országba, vagyis nincs készlethalmozás, nem garantált, hogy esni fog sokat az ára. Esetleg szürke importos kereskedőknél.
Szerk.
Letöltöttem az appot, azt a 10T pro-ra tegyem?
Csütörtökön tudom megcsinálni, hogy lefényképezem ugyanazt a kettővel.
Feltéve ha nem esik az eső, mert ugye a 10T pro, nem vízálló.
Nekem még a Huawei P7; P9; Nova 5T; Mi 10T pro is meg van, és müködik is mind.
Ugye a P7 és a P9-el, annak idején, csodákat müveltem a kamerájával és magával a telefonnal is. Viszont belefáradtam és már nem foglalkozom szoftverekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest