Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
dilajoska1 #769 üzenetére
Ezt így nem lehet kijelenteni. Akkor lehet, ha ugyanazt fényképezd mindkettővel és egymás mellé teszed.
Mikor csináltál re ilyen képet a Mi 10T Pro-val?
No meg a portré se piskóta.
De lehet másik szögből is?
Mikor csináltál észbontó makrókat a Mi 10T Pro-val?
Szóval, csak akkor veszed észre a különbséget, ha kezedben van mindkettő és összehasonlítod azokat a képeket, amik számodra fontosak.
Egyértelműen kijelenthető, hogy sokkal jobb a 13 pro, különben vissza küldemény, mert még mindig van egy napom a 14-ből.
Hidd el, brutális a 10T pro-hoz képest.
A kijelzőt nem is említem meg, mert nem lehet egy napon emlegetni őket, de a közelségérzékelést, a gyorsaságot, a hangzást, a rezgést, s képernyő kialakítást, a telefonálás tisztaságát, a Wi-Fi és mobilnet gyorsabb müködését, a rendelkezésre álló memóriát ( szinte minden benne marad) már nem is említem meg.
Összefoglalva, sokkal jobb, ezt így 12- napi használat után, kijelenthetem.
Itt van mellettem a Mi 10T pro is, de nem mondhatom rá, hogy maximálisan imádtam, a közelségérzékelése, elég sürün késztetett a földhöz vágáshoz. Illetve, amikor kellett volna a kijelzőt látnom, erős napsütésben, hogy gyorsan megörökítsem a pillanatot, csak nagy sötétség volt. Megszoktam a méretét, a használatát, de az idegesítő dolgait nem.
Mivel úgy látom, hogy a 13 pro-ból nem hoznak be tucatszám az országba, vagyis nincs készlethalmozás, nem garantált, hogy esni fog sokat az ára. Esetleg szürke importos kereskedőknél.
Szerk.
Letöltöttem az appot, azt a 10T pro-ra tegyem?
Csütörtökön tudom megcsinálni, hogy lefényképezem ugyanazt a kettővel.
Feltéve ha nem esik az eső, mert ugye a 10T pro, nem vízálló.
Nekem még a Huawei P7; P9; Nova 5T; Mi 10T pro is meg van, és müködik is mind.
Ugye a P7 és a P9-el, annak idején, csodákat müveltem a kamerájával és magával a telefonnal is. Viszont belefáradtam és már nem foglalkozom szoftverekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged