- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- SSD kibeszélő
- Epson nyomtatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
+1, süssél vele 🍕-t.
Azért én a zoom-ot is vinném tovább, hogy a szoftver mikor mossa el teljesen.Én tuti kikapcsolnám az AI-t. Igen, és pro módban beállitanám a megfelelő záridőt, fehéregyensúlyt színkód kártya alapján, illetve a fókusz méréssel is játszanék.Természetesen csak RAW képekkel.
Jelenleg, a előveszem és fényképezek tesztelése zajlik. AI, elég sokszor megtréfálja az embert.
A professzionális képek, majd kb, nyár körül várhatóak, amikor az emberek már megszokták, hogy egy brutális masina van a kezükbe, ami nem csak FB és társaira tud képeket gyártani minőségileg. Szerintem, szelfiből fogunk látni legkevésbé, de ez annyira nem is számit. Senkitől nem várja el senki, hogy ebben a kemény GDPR helyzetben, felfedje önmagát.
#Walle: Nyomjad csak és lökjed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest