Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Dark Archon
üzenetére
hanagolhatóak, de én nem tenném, nekem itt is nagy kedvenceim, bár tény, hogy messze vannak attól az OP szinttől, mint az elődben, ott tényleg vicc volt néha, hogy mire képesek. archangel armor, in the zone, meg a többi finomság, 4-5 kill akár egy körben. én ebben a részben használtam a sniper és a pisztolyos verziót is, attól függően, hogy milyen küldetésre mentem, AP golyókkal a gunslinger még egy gatekeepert is meg tud ölni, ha bemákol pár criticalt. szerintem pont az a jó ebben a részben, hogy sokféle csapat összetétel működik, volt, aki pl. psi operative nélkül vitte végig.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Posta, csomagküldés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Energiaital topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- A Ubisoft lerántja a leplet az Assassin’s Creed IV: Black Flag remake-ről
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest