Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Riasztó topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
A black site alatt látsz piros négyzeteket, azt azt jelzi, hogy hány kockát vet vissza az avatar projektből. Ha megcsinálsz egy 1 kockás black siteot a 30 napos számláló eltűnik, és a 12 kockából lemegy 1 db, így marad 11/12-ön az avatar projekt. Ha felmegy egy kockát akkor újraindul majd a 30 napos számlálo, de nem 30 naprol, hanem picit kevesebbről.
Dark eventeknél amúgy először a major/minor breaktgrought fókuszáltam hogy lassúljon az avatar projekt, de igazából felesleges azt megcsinálni, mert pl ha major breakthrough dark event végbe megy akkor 2 kocka megy az avatar projektbe, de valamelyik black sitehoz is. Magyarul ha megtalálod a blacksiteot ami kapta a 2 kockát, akkor ha azt megcsinálod, akkor mint ha mi sem történt volna. Leírtam nemrég itt hogy milyen stratégiával csinálom a legujjabb végigjátszásom, a 2. hónap végére már majdnem minden szektort elfoglaltam.
Az elfoglalt szektorokon pedig látod ha black siteokat.Skullmine / hackeléssel lehet szerezni facility leadet is, ha azt kikutatod akkor hozzáférsz egy olyan black sitehoz ami nem az elfoglalt szektoraidon van.
-
válasz
micafighter
üzenetére
tegyük fel hogy elindul ez a 30 napos számláló, majd megcsinálom ezt a blacksite questet, utána újraindul a számláló vagy nullázódik az avatar projekt vagy mi lesz?
-
micafighter
nagyúr
Blacksite küldetések sikeres teljesítésével. Ha végig ér a csik akkor sincs rögtön game over, akkor elindul egy 30 napos visszaszámlálo, ha az alatt se csinálsz blacksiteot akkor lesz game over. Én a legujjabb végigjátszásomban csak akkor megyek black sitera amikor elindul a 30 napos számlálo, így több időm van fejleszteni meg épitgetni, eddig bevált. De ez már nem az első végigjátszásom.
-
Hali! Tegnap kezdtem el a játékot, egyelőre nagyon tetszik. Kérdésem a következő: Hogy a picsbe állítsam meg az avatar program fejlődését? Az odáig oké, hogy ha végigmegy akkor game over, de nem tudom hogy lehetne visszafordítani, már vagy 5 kocka bepirosodott

Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 3
- Ford topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Honor Magic V3 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az elfoglalt szektorokon pedig látod ha black siteokat.