Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
Végigtoltam én is, második fokozat. Azért a vége szerintem elég nehéz volt, legalábbis az eddigiekhez képest. Minden tiszteletem azoké akik végig tudják tolni visszatöltés nélkül, nekem nem menne. Amikor jöttek az Avatarok, az első két körben mindig dupla csapatot kaptam extrába a nyakamba, megizzadtam. Ráadásul mind control is lejárt itt ami még sose történt velem. Utána is elég durva csapatok jöttek folyamatosan, szerencsére egy idő után már csak egy körönként. A végére így is olyan sokan lettek, hogy ki kellett vadásznom közülök az avatarokat és a végső csapás stílusosan egy lángszóróval történt
Ekkor használtam a játékban először 
A sztori részét szerintem is nyomhatták volna még egy picit, ez a rész kicsit összecsapott lett. Most egy darabig pihentetem, lehet előveszem majd még később. Az biztos, hogy ironmant sose játszok
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Synology NAS
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OpenWRT topic
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- iPhone 15 128GB ÚJ gyári független 2029.01.09 Jótállás
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó PS5 Pro + ajándék Garanciás 2028.12.11-ig
- Panel (PCB) szintű // Alsóforrasztású chippek (BGA) // Töltőelektronika javítása 13"+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre / Dell OptiPlex / Hp EliteDesk mini, micro PC - Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ekkor használtam a játékban először