Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Befutott a foltozásra fókuszáló GeForce driver gyorsjavítása
- Az első hardvertalálka az idei évben
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
Shadowguard
üzenetére
Dark eventek ugy müködnek hogy supply drop után ad neked 3 dark event-et, ebből 2őt ismersz, a harmadikat intel-ért cserébe tudod meg. Ahogy telik az idő alkalom adódik ezek megakadályozására, de mindig választanod kell, mert a 3-ból csak egyet tudsz megakadályozni. Eleinte mindig az avatar projekt áttöréseket akadályoztam meg, amik növelik 1 vagy 2 kockával a számlálót, de igazából ez nem annyira vészes mert nem direktbe ugrik fel a számláló, hanem ha van nyitott black site küldetésed, valamelyik black sitenon keresztül adodik hozzá, és ez azért fontos, mert annak a black site-nak a kiiktatásával vissza tudod csökkenteni. Mondjuk major breakthrough ad +2 kockát az avatar meter-hez, és mutatni fogja neked hogy egyik blacksite alatt 1 kocka helyett 3 lesz, ez azt jelenti, hogy ha likvidálod azt a black site-ot, 3-at csökken az avatar meter.
Vagyis ezek mégse olyan vészes dark eventek mint amilyennek tünnek. A faceless dark eventeket kifejezetten érdemes bent hagyni az elején, hogy tudj épiteni mimic beaconből legalább 1-et.
Alap fegyvereket nyugodtan tuningold, nagyon sokat számitanak a bonuszok. A térképen érdemes szétnézni, mert a kontinensek bonuszokat adnak, pl Észak-Amerika összes területét elfoglalod és épitesz 2 tornyot rá, akkor kapsz egy bónuszt. Az egyik ilyen régiós bónusz hogy a fegyver modok és a personal combat simulation vagy mik újra felhasználhatóak, cserélgethetőek szabadon, a régi megmarad. Az alap modokat amúgy se kell félteni, van alap, advanced meg superior, az alapokért nem is kár, advancedet azért már inkább érdemes megtartani, mert nem biztos hogy fel fogod tudni szerelni a 6 fő embered mindenből advanced-el.
Fontos még szerintem hogy a fegyverek elnevezhetőek a modos ablakban, ez azért fontos mert igy pl egy sniper puska felfejlesztésére koncentrálsz, nem kell 2-3at fejlesztgetni mert vannak tartalék snipereid, hanem egy puska van a fő sniperednél, és ha ő lesérül, akkor loadout oldalon cseréled a fegyverét másra, a fő sniper fegyvered meg odaadod a csere snipernek akit viszel küldetésre.
Szóval nem kell az összes embered összes fegyverét fejleszteni, elég a 6-8 fő fegyvert amit használsz.
Intel nem csak bázison üléstől jön, egyes dark eventeknél is lehet Intel a jutalom (fontos megnézni a jutalmat, van hogy a jutalom alapján érdemes választani melyiket csinálod, és nem az esemény alapján. Sőt, inkább a jutalom alapján érdemes szvsz
), van random supply drop amire ráálsz pár napig és ad egy rakat intelt, council küldetés szintén adhat intelt.A raid küldetésekre érdemes rámenni, még akkor is ha bőven van alapanyagunk, mert az adott régiót elveszted ha nem csinálod meg a küldetést, a rádiótornyok pedig egyre drágábbak lesznek, minél többet épitettél már ( ha elveszted a régiót amin volt torony, nem lesz olcsóbb a következő torony épitése). Az elvesztett régiókkal később újra fel lehet venni a kapcsolatot, mint ha először tennénk, intelért cserébe.
Intelt nem érdemes elszórni. Terjeszkedni rádiótoronnyal célszerü mert akkor csak 30 intel az új terület foglalása. Ezen túl én intelt leginkább a black marketen a költeném el, a legfontosabb a fejlesztések gyorsitása, aztán a superior fegyvermodok meg a personal combat simulatorok. Superior personal combat simsből az agility-s 25-30 dodge-t ad, a HP-s az 4 HP-t, az aim-es az 15-20 aim-et, szóval elég jók. Snipereket kivéve én mindenre igyekeztem superior agilityt pakolni hogy ne csak tonna HP legyen, hanem legyen némi esélyük kitérni a lövések elől, sokszor be is szokott jönni
Wraith suit-os, superior agility-s rangereimet elég nehezen találják el.Modoknál érdemes taktikázni, hair trigger pl rangeren nagyon erős lehet, mert egyik skillből kap egy plusz kört mozgásra ha ölt a körében, ha bejön a hair trigger akkor kvázi egy teljes kört kapunk újra. Nagyon erös még ranger-en a laser sight meg talon rounds. Rangeren kivül mindenki másnak a fegyverére pakoltam superior scope-ot, +15% aim-et ad. Nem nagyon szoktak mellélőni az embereim
Szintén kapott mindenki superior auto-reload-t, baromi jo hogy fegyver újratöltés nem kerül akciópontba, főleg rangernél, snipernél meg heavy gunnernél (szóval szinte mindenkinél
Sniperrel ha töltesz akkor nem tudod használni a puskát, a rangernél folyamatosan mozogni kell, legalábbis én be szoktam menni velük ellenségek közé, ha az újratöltés akció pontba kerül akkor hamar szétkapnak, a heavy gunner meg sok töltényt használ és kicsi a tára, igy szintén igen hasznos az ingyen töltés hogy több érdemi dolgot tudjon tenni a harcokban). A superior repeater magától értetődően nagyon jó, bár nem sokszor adta be igy visszagondolva, de azért jó volt nézni az Executed-et
Az Advanced stock-ból is adtam egyet az orvosomnak, a garantált sebzés nagyon jól jön a low hp-s ellenfelek befejezésére akik elfutnak teljes fedezékbe, és nehéz lenne öket kiszedni, igy nem kell gránátokat pazarolni rájuk. Később mondjuk a psi ops-nak sokkal nagyobb garantált sebzö képessége lesz, de a Soulfire csak organikus ellenségre hat, viszont úgy vettem észre a null lance is garantált sebzés, bár nincs ez külön leirva a képességnél emlékeim szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- DVBViewer
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sorozatok
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), van random supply drop amire ráálsz pár napig és ad egy rakat intelt, council küldetés szintén adhat intelt.
Sniperrel ha töltesz akkor nem tudod használni a puskát, a rangernél folyamatosan mozogni kell, legalábbis én be szoktam menni velük ellenségek közé, ha az újratöltés akció pontba kerül akkor hamar szétkapnak, a heavy gunner meg sok töltényt használ és kicsi a tára, igy szintén igen hasznos az ingyen töltés hogy több érdemi dolgot tudjon tenni a harcokban). A superior repeater magától értetődően nagyon jó, bár nem sokszor adta be igy visszagondolva, de azért jó volt nézni az Executed-et