Hirdetés
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Alakul ez, kapcsolat úgy néz ki nem lesz probléma, perpill lehetne belőle 11, csak a supply meg az idő a gond most már. Meg az Intel...

Akik már jóval előttem járnak (vagy be is fejezték) azokhoz pár kérdés:
- Ezek a dark eventek hogy működnek pontosan? Három volt, egyet megcsináltam, erre beadott egy másikat, pont ami nem kellett volna (dupla intel költség), pedig a hónap elején az a legutolsó volt. Egyet counterelek és egyet kapok random a másik kettőből?
- Megéri ellövöldözni az alap fegyverekre (kinek van pénze MAG cuccokra manapság?
) a lootot amit találok, mert úgyis lesz jobb, vagy őrizgessem, amíg lesz supply használhatóbb fegyverekre?
- Intel tényleg csak akkor jön, ha ülök a bázison és scannelgetek (azonfelül eddig egy küldetés volt, ami még adott egy keveset)? Kellene egy csomó, hála a dark eventnek és naponta ad hetet... Hatalmas üzlet. Ha tényleg ilyen lassan jön inkább visszatöltök egy régebbi mentést...
- Utolsó lehet kicsit spoileres...Azt olvastam valahol, hogy hs avatar projekt betelik akkor nincs vége a játéknak, hanem lesz egy számláló, amit blacksite küldetésekkel lehet resetelni. Ez ugyanaz a blacksite amivel a csíkot is vissza lehet szedegetni? És ha az, akkor a felderített gyárak ugyanazok lesznek, amik már most is megvannak? Mert ha igen, akkor azon gondolkozom meghagyom őket és inkább építgetem az ellenállást, legalább ott lesznek a küldetések kéznél és nyugodtan tudok haladni. Perpill van egy Ausztráliában, az még egy nap, hogy meg tudjam csinálni, a következő meg Európa másik oldalán, az alsó hangon hat nap lenne, mire kiépítem a kommunikációt... Meg plusz 20 az intel miatt
Köszönöm előre is a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- AM5-ös alaplapo
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 64GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- INTEL 1700-as alaplapok
- PS5 FAT lemezes CFI-1216A +2db kontroller +2TB Seagate HDD +dupla töltő +vertical stand +12db játék!
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) a lootot amit találok, mert úgyis lesz jobb, vagy őrizgessem, amíg lesz supply használhatóbb fegyverekre?