Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• emmm

őstag

Szerintem a kulcs amúgy a gyors foglalásokkal, tehát a gyors gazdasági építkezéssel kezdődik. Semmire nem érdemes költeni az elején, nem vettem egy szem katonát, mérnököt, tudóst sem egyelőre. Túl drágák az elején. Inkább le kell dobni mihamarabb egy Resistance Comm-ot, hogy lehessen tovább menni. Nagyon fontos, hogy rá kell röppenni az intelre.
    Majd utána a magnetic weapon-ra kell rágyúrni, ha az már ilyen tizenpár nap alatt fejleszthető. Nagyon sokat dob a csatákon, addig meg túl kell élni. :) Szerintem a rifle az gyenge, a shoti sokkal ütősebb a magas critical hitje miatt. Nem kell nekik aim, odamész az alien mellé és mivel flanked, szétlövi az alien seggét szépen egy 100 %-os találat mellett, jó esetben 50+ %-os crittel. :DDD

Később, Proving ground építésével rá kell menni a Blue screen cuccra, utána az bármikor vehető 50 vagy mennyi supply-ért, ez mehet szinte mindenkire az AP lőszerig. Robotoknak, codex-eknek ezzel kb. végük, alapból ilyen 12-15-öket fognak rajtuk sebezni, crittel bőven 20+ 1 lövés.

És ami még fontos: tolni az Avanger-en a tisztítást. Ezen még némileg a Workshop is segít, mert pl. nekem az alatta lévő 30 napos ásást a 2 gremlin egyből lecsökkentette, majd egy 3. mérnökkel gyorsan megvoltak. Ezt nem szabad abbahagyni, mert gyorsan elfogynak a helyek, ha nincs rá figyelve.

Új hozzászólás Aktív témák