Hirdetés
- SSD-től lopott funkciókat biztosít a Raspberry Pi USB-kulcsa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- ASUS notebook topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED monitor topic
- VR topik
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
Szerintem a kulcs amúgy a gyors foglalásokkal, tehát a gyors gazdasági építkezéssel kezdődik. Semmire nem érdemes költeni az elején, nem vettem egy szem katonát, mérnököt, tudóst sem egyelőre. Túl drágák az elején. Inkább le kell dobni mihamarabb egy Resistance Comm-ot, hogy lehessen tovább menni. Nagyon fontos, hogy rá kell röppenni az intelre.
Majd utána a magnetic weapon-ra kell rágyúrni, ha az már ilyen tizenpár nap alatt fejleszthető. Nagyon sokat dob a csatákon, addig meg túl kell élni.
Szerintem a rifle az gyenge, a shoti sokkal ütősebb a magas critical hitje miatt. Nem kell nekik aim, odamész az alien mellé és mivel flanked, szétlövi az alien seggét szépen egy 100 %-os találat mellett, jó esetben 50+ %-os crittel. 
Később, Proving ground építésével rá kell menni a Blue screen cuccra, utána az bármikor vehető 50 vagy mennyi supply-ért, ez mehet szinte mindenkire az AP lőszerig. Robotoknak, codex-eknek ezzel kb. végük, alapból ilyen 12-15-öket fognak rajtuk sebezni, crittel bőven 20+ 1 lövés.
És ami még fontos: tolni az Avanger-en a tisztítást. Ezen még némileg a Workshop is segít, mert pl. nekem az alatta lévő 30 napos ásást a 2 gremlin egyből lecsökkentette, majd egy 3. mérnökkel gyorsan megvoltak. Ezt nem szabad abbahagyni, mert gyorsan elfogynak a helyek, ha nincs rá figyelve.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Milyen NAS-t vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- SSD-től lopott funkciókat biztosít a Raspberry Pi USB-kulcsa
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ASUS VivoBook Go E1504F OLED Ryzen 5 7520U 16 GB DDR5 15.6 OLED
- Unihertz Titan 2, android 15 rendszerű, 2 kijelzős -fizikai billentyűzettel rendelkező telefon eladó
- Ryzen 5 2600 + gyári bontatlan hűtő
- Iphone 15 128Gb-7 hónapos-98% akku- Media Markt vásárlás
- Kingstone HyperX Predator RGB DDR4-3200Mhz-CL16 16GB (2x8GB)
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintem a rifle az gyenge, a shoti sokkal ütősebb a magas critical hitje miatt. Nem kell nekik aim, odamész az alien mellé és mivel flanked, szétlövi az alien seggét szépen egy 100 %-os találat mellett, jó esetben 50+ %-os crittel.