Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Timer

    veterán

    válasz Chumlee #104459 üzenetére

    Ahhoz, hogy konkrétan, számszerűsítve érveljek, az állításnak is illett volna kitérnie arra, mit tekint néhány polccal erősebb címnek. De legyen, nézzünk egy grafikuskártyát, amely elvisz minden mai címet 4K-ban, és a 60 FPS-t hagyjuk, mert az még a jövő zenéje, mint tudjuk, az XO sem visz mindent FHD-ban, ahogy ígérték, szóval engedtessék meg nekem a kételkedés luxusa.

    Visszatérve a kártyára: GTX1070, 140 ezer forint körül lehet már kapni. Ennél részletesebb minőségi beállításokkal szerintem XOX-on sem fog futni semmi, ha meg tartani akarják a 60 FPS-t, még talán ez is túlzás. A 1080-nal meg körülbelül azonos árban lesz, ott már biztosan nincs gond a 4K 60 FPS-sel sem, "olyan" minőségi beállítások mellett, mint ami az XOX-nál várhatóan elérhető lesz.

    Félreértés ne essen: nem azt mondom, hogy a XOX túl van árazva, vagy hogy csak a pééécééé, semmi más. De ne írjon már senki baromságokat, mert egy 1070-nel (ha kompromisszumokkal is), de elérhető a 4K játék.

    És valóban, hiába a gúnyos megjegyzés, az előző videokártya eladható, a játékok pedig sokkal olcsóbbak a megjelenés napján PC-re, mint bármelyik konzolra. Ezen kár vitatkozni, csak meg kell nézni egy árlistát.

    Zolee83: mutasd már meg, hol beszéltem komplett PC-ről. Az állítás, amire kiakadtam, azt állította, hogy az XOX árából csak a grafikuskártya jön ki egy PC-be. Ja, meg mellé egy Ryzen R1500X, de mindegy, ezt most hagyjuk is. Azt pedig külön kikérem magamnak, hogy a "pécések" csak torrenteznek. Nagy sz@rt, tele vagyok steam játékokkal, amiből mondjuk egy Assetto Corsa-t megvettem 7.000 forintért, a megjelenése napján. Mennyi is ugyanez XO-ra? Hát nem ennyi, ugyanis XO tulajként gondoltam, beruházok rá, és meg kellett lepődnöm, de erősen...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák