Hirdetés
- 128 GB-os, kétcsatornás G.Skill memóriakészlet, 8000 MHz-cel
- Tárgyal az egyesülésről a GlobalFoundries és a UMC?
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Több Copilot+ szolgáltatást kaptak AMD és az Intel AI platformjai
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Alapból 6db SD kép free, ha veszel kb 7-900 forintért HD képcsomagot akkor 12db HD képet tölthetsz fel.
edit.: a HD csomag addig él amíg a hirdetésed, azt hiszem ez 2 hónapot jelent.
edit2.: igen, 60 napig él a HD csomag, amíg a hirdetés is.Pár hete adtuk el a Jazzt, pont meg volt az emailes visszaigazolása még a csomagnak.
-
ρσгτσ
addikt
Megérkezett a 6 db szőnyeg. Ennyiért tökre megérte.
Egy valamit elfelejtettem múltkor. Ha valaki szintén szeretne ilyet venni, akkor nézze meg, hogy milyen az alja. Nem mindegyik csúszásgátlós...
Én is majdnem vettem egy csúszásgátló nélkülit. Amikor a kosarat átnéztem, akkor vettem észre.
-
ρσгτσ
addikt
Kicsit átalakult a lista a csomagtartók mérete miatt. 300 alá nem szeretnék menni. 2 típus maradt:
- Grand Modus 305 liter
- Sandero 320 literEzek kb. 4 méter körül vannak, ami szerintem még mindig nem nagy.
Ha van valakinek megjegyzése, tapasztalata, vagy bármi más, akkor ne tartsa magában. Megbízhatóság, alacsony fenntartás, kis szervizigény, és kisebb méret mentén. 1 millió környékére beragadva.
-
ρσгτσ
addikt
Jah meg voltunk a kisebbik gyerekkel oltáson, aztán visszafelé bementünk a PlusMarket -be. Ott meg 2 rongyért vettünk neki egy ilyet.
Kb. 25 centi hosszú, lendkerekes. Nem ezért mentünk, de imádja a tűzoltó-, mentő- és rendőrautókat is.
Nem járok oda, így nem is tudtam, hogy vannak náluk játékok. Érdemes körülnézni, ha valaki arra jár. Szerintem tök jól néz ki.
-
Micsurin
nagyúr
...CAN miatt nem opció. Akkor bukom a boardcomputer vezérelhetőségét ami a gyári fejegységről megy.
Ami meg van kínai típus specifikus androidos fej annak talán ha 15-20W-os végfokai vannak. Macskát dobálni kiváló.Megörültem mikor megláttam nálad aztán gyorsan le is konyult a mosoly.
Lehet az lesz a B verzió megveszem ezt GPS-nek és marad a régi kis Ipod 5 zenelejátszónak....
-
Tegnap este 3x játszottuk le (4:8, 2:9, 4:11)
Emiatt töltöttem le az EA FC24-et, jó mulatság volt (PS5), nyilván én szívtam az első 2-ben, aztán a fiatalabb verte meg a nagyobbat. Mindekettő megy meccsnéző buliba, én itthon leszek a csajokkal, megpróbálom őket a Challengers-re rávenni, abban van egy kis tenisz. azt hiszem. Meg Zendaya. Pedig Nole is este játszik RG-n, azt hiszem. Most megyünk babgulyást főzni esőben, meg qrv@ sok palacsintát enni, muhaha. -
icemad
nagyúr
Próbáltam már mindenhogy, több vpn-nel is. Sehogy nem elérhető. Telefon fold 5, flip 5, s24 ultra, legújabb szoftverrel. Tv-t azt passzolom milyen firmware, automatikus frissítés bekapcsolva. LG c9, LG 70UP77006LB, meg két Sony van Android tv rendszerrel.
Mindenhol azt írja, hogy nem elérhető. Közben annyit találtam, hogy Hollandiában június 11-én indul. Csak azt nem értem, hogy addig miért kapcsolták le az hbo maxot. -
ρσгτσ
addikt
Múltkor anyuméknál a dél budai régióban iszonyatosan esett az eső. Sőt, jégeső is volt, az sem gyenge verzió. Aztán mire ideért a dél pesti részre, egy szimpla eső lett belőle. Jégeső nélkül. Ráadásul nem is tartott sokáig.
Amikor beértem a cégbe másnap, látom, hogy ott meg fákat csavart ki a szél. Pestnek egy még délebbi része. Nálunk szél is alig-alig volt. Vagy mondhatni szinte semmi.
Ilyen általános időjárás tájékoztatással pont semmire nem mész, mert lehet pár kilométer múlva egészen máshogy néz ki a vihar. Vagy úgy egyáltalán az időjárás.
Szóval én úgy gondolom kell a helymeghatározás, és hogy nagyjából aktuális állapotot nézz. Ne nagyon menj előre az időben. Sokszor még az 1 napos is necces.
-
RandomName
senior tag
Megane/Laguna esetén előfordulnak olyan motorok, amiknél senki nem mondta anno a tulajoknak, hogy ugyanaz az olajkör intézi a motor, és a turbó hűtést is, és belefutottak abba, hogy pályázás után simán leállították a meleg turbót további kenés nélkül. Emiatt egyes talán DCI(?) motorok igen érintettek emiatt a turbó alapú kb gazdasági totálkárban úgy, hogy még mennek...
-
csuvicsuva
addikt
Ez 20+ éve is így volt, a Disneynek kellett rábólintania a külföldi szinkronhangokra.
Mondjuk én egy darab Hugh Jackman filmet nem láttam szinkronizálva, de valahogy el sem tudom képzelni a párosítást. Mondjuk Józsa Imrének is teljesen más hangja volt, mint Nicolas Cage-nek, valamiért mégis működött.
Amikor Szabó Sipos Barnabás visszavonult egy időre, akkor emlékeim szerint Mihályi Győző szinkronizálta Clooneyt, na abba sem mertem belehallgatni.
-
negyven2
veterán
Viszont ahogy megnéztem, ebben a témában valahogy kimarad az a dolog, hogy akkor ezek szerint rengeteg számológép elég sok ideig (sőt lehet, hogy még ma), elviekben "hibás" eredményt adott (mert akkor ugye minden hasonló zárójel elött lévő számos műveletet rosszul csináltak.
-
homerhamm
addikt
Nem szégyellem bevallani, hogy ezeket is a wikipédiáról nézem.
Meccseket is kb. egy éve nézek, de nem mindent inkább olvasok csak róluk. Jó, mondjuk az EB-t nézni fogom, főleg a magyarokat, meg az érdekesebb meccseket. Persze a régi nagy focistákat ismerem, de Thierry Henry kimaradt az életemből, őt is a Fifából ismertem meg.
-
icemad
nagyúr
Közben megjött nekem is a távirányító, amit írtam. Na ilyet ne vegyél! Láttam már sok szemetet, de ilyet még nem. Ha bevan kapcsolva a tv, akkor tökéletesen működik. Egy ideig. De pl bekapcsolni nem lehet vele a tévét. Ha bekapcsolod valahogy, akkor működik. De akkor úgy, mint az álom, mint pl az LG magic remote. Pöcc-röff megy minden. De, ha elindítasz egy filmet, nézed tíz percig, utána már csak villog és nem csinál semmit. Ezt sokkal hamarabb akartam falhoz vágni, mint a gyári távirányítót, pedig az is egy ritka szar valami...
-
icemad
nagyúr
Nekem meg a futár lejelentette hétfő este, hogy bedobta a postaládába. Csomag meg sehol. Ma fogom megreklamálni. Ilyen még soha nem történt velem itt. Nem egy nagy összeg, de nem hagyom, hogy rászokjanak. Pl tegnap meg minden gond nélkül megjött fiamnak a Flip 5 telefon, bár az meg kb ingyen volt.
Asszonykám flip 3-asa megnyekkent a belső kijelzőn, visszaküldtem. Jött az email, hogy nem tudják megcsinálni, adnak helyette vadonatúj flip 5-öt. Mi meg két nappal korábban vettünk neki egyet.Szóval az egyik ment a fiamnak.
-
homerhamm
addikt
Vettem egy ilyet is kemény 2000 forintért. Eredetileg egy amerikai rendszámtáblát akartam venni, de szerintem nem fért volna be a táskámba.
Egyébként ez nem tudom mennyire eredeti Nascar autó, mert az aljára Made in Csájná volt írva, mondjuk a többi ilyen autónak megvolt a doboza, de én direkt nem dobozosat vettem, mert azt nem lett volba szívem kibontani.
-
homerhamm
addikt
Mostanában játszok vele, ez is kezd unfairkedni. Egyre több a kamules és kamubüntető. A lapok állásával is megbarátkozok. Ez még az a szint, amit elvisel az idegrendszerem.
Amúgy tök jók lennének a reklámok játék közben is, mondjuk online EAFC meccs közepén egy beugró reklám. Verném is szét a konzolt.
-
icemad
nagyúr
De neked nem számít fel költséget a szállításra? Mert ez a 3 meg 4 euró tényleg jól hangzik. De szállítással együtt már nem sokkal olcsóbb, mintha itt veszem meg.
Más téma : kinek van tapasztalata az ilyen handheld pc cuccokkal? Sógorom születésnapjára Asus ROG ally-t nézett ki. Ezekből melyik a legjobb olyannak, aki kb soha nem használt PC-t? Szerintem a Steam Deck egyszerűbb lenne neki. Meg ott van a Lenovo gépe is. (go talán?)
-
icemad
nagyúr
Én meg sokszor dolgozok olyan helyen, hogy oda/vissza 250 km. Akkor talán még pont belefér a hatótávolság is, üresen. Szóval mondtam a főnöknek, hogy én szívesen megállok az autópályán 40 percre tölteni, de egyrészt drága lesz, másrészt fizessék ki túlórában, harmadrészt az egyéb költségeket is fizesse ki a cég, pl wc használat, kaja, ital, cigi, gyufa stb. Másrészt a házam előtt én a saját kocsimmal fogok megállni, mert azt féltem és arra lát rá a kamera is. A cégessel meg tőlem azt csinálnak, amit akarnak. Tiszta röhej az egész. Én már megmondtam nekik, hogy dugják fel maguknak az elektromos szarjukat...
-
icemad
nagyúr
Az mondjuk elég vicces méret.
Nálunk a cégnél is vakarják a fejüket most, mert a cég erőlteti az elektromos autókat és Vito szerű elektromos minibuszokat. És mindenki húzza a száját. Egyrészt a hatótávolság miatt. Másrészt, aki rábólint egy ilyen kocsira, ott a cég kiépíti a töltőállomást is. Mármint az otthonukban, a saját házuk előtt. De itt csak a céges autót lehetne tölteni. Ugye kellene a 3 fázis is, ami szintén kérdőjel. Meglehet csinálni, csak senki nem tudja, hogy ezt a cég vagy a melós fizeti. Meg ilyen Vito szintű autóknál írnak 200-300 km hatótávolságot. Ami kb vicc. Szóval van baj a sötétzöldekkel is rendesen... -
-
homerhamm
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Eredeti játékok OFF topik
- Ukrajnai háború
- Nintendo Switch 2
- Engwe L20 Boost - ha kell egy kis energia
- Synology NAS
- További aktív témák...
- GPU szerver bérlés - 2xRTX 4070, AMD Epyc 7252 8C, 512GB RAM
- MSI 5070 Ti 16GB GDDR7 VENTUS 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Szép Acer 15.6" ,Intel core i3(4X2,0Ghz)8GB RAM,SSD,jó akku
- GIGABYTE 5070 Ti 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest