- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bep
őstag
Én minimum cukor és sóval étkezem. Teát is cukor nélkül iszom, imádom kiérezni az ízét, a gyümölcsöt. A cukortól csak édes lesz. Kávénál is a legkisebb változást, fajtát is kiérzem így. Sütit sem szeretem édesen. Tegnap voltunk ismerősnél, gyerekek nem ették meg az egész főzött vanilíás pudingot. Mikor ettük felnőttek, aki csinálta, mondta, hogy tehetett volna bele több cukrot. Férjével összenéztünk, hogy pont jó így, tök jó íze volt a vaníliának benne.
Kávénál amúgy nekem úgy tizen valahány éves koromban volt, hogy a Szarvasiban le volt főzve, de nem fogyott el és megmaradt. Én meg akartam inni, de hideg volt. Ahhoz, hogy a cukor elolvadjon benne, legalább 20s kellett volna mikróban. Aztán a nagy fenét, inkább megittam hidegen, tisztán.
Ma már, ha olyan kávét kapok, hogy, ha véletlenül kerül bele cukor (tudják, hogy anélkül iszom), akkor nem keverem fel és úgy iszom meg.
Én azt is megértem aki teát, kávét stb. nem tudja cukor nélkül megenni/inni, mert azért hozzá kell szokni.
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Motoros topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- VR topik
- További aktív témák...
- Seasonic Focus GX 850 Gold tápegység (garis 2033-ig)
- Chieftec SMART SERIES GPS-500A8
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest