- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezárt az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
x360elite #54711 üzenetére
Ha az, hogy beváltottam másik eszközön, böngészőben belépve az MS fiókomba a redeem code-ot, azt jelenti, hogy rosszul csináltam, akkor rosszul csináltam. Tekintve, hogy a konzolon megtekinthető üzenetben nem működött a redeem opció, illetve ott az IE-ben be sem lehet hozni a Marketplace honlapját.
Nincsen ott a Download History-ban. Ha megnézem az MS fiókomban böngészőről, akkor ott van a játékaim között - mint kizárólag Xbox One-ra elérhető tartalom: [kép]. Xbox 360-ra továbbra is meg akarja vetetni velem ugyanezen fióknál, ugyanezen böngészőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Slim Digital + Vertical Stand Garancia: 1,5 év
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MSI Claw Játékkonzol + Tok! Intel Core Ultra 7 155H / 1TB SSD / 16 GB! BeszámítOK
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Xbox Wireless Controller - Carbon Black
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged