-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezárt az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
eladogeppc #53109 üzenetére
A grafika sokat fejlődött. Youtubeon van néhány összhasonlító videó. 360-ra szerintem több olyan játék van, ami direkt single player. One-on inkább már a multi dominál. A jó hír az, hogy nagyon sok 360 játék elérhető one-ra is, van olyan, ami jobb grafikát is kapott. Szerintem ma már jobban megéri one-t venni, sokkal több extra funkciót kapsz hozzá. Pl. Oneon elég egy embernek a gold előfizetés, ott van az ea access, game pass, régi játékok támogatása, egyéb programok (pl kodi, plex). Az igaz, hogy jóval drágább, mint a 360.
-
szupermacs
veterán
válasz
eladogeppc #53109 üzenetére
Van pár játék aminek szebb a grafikája, mint pár One-os cím. Rengeteg játék van, sokkal több, mint One-re. Azt vettem észre az utóbbi időben, hogy a 360 előtt több időt töltök, mint a One X előtt. Pedig utóbbin szebb játékok vannak és gyorsabban is futnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Futás, futópályák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged