- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
Aktív témák
-
heihachi
addikt
Nah, végig toltam a Splinter Cell Convictiont. Kövezzetek meg érte, de nekem tetszik. A régieket nem igazán szerettem, mert azokban nekem sok volt a lopakodás, sunnyogás, ahhoz nekem nem volt türelmem soha, hogy 5 percig figyeljem, hogy mozog valaki, hogy utána elosonhasssak mögötte. Legtöbbször nekiálltam ott is rambózni, de annak mindig csúnya vége let. Nah, itt lehet rambózni végre. De emellett lehet lopakodni is, sikerült is úgy megoldani feladatokat, hogy egy lövés sem dördült, pedig elsőre azt hittem, mindenkit le fogok lőni ott
Szóval szerintem igen jó az egyensúly a lopakodás vs rambó üzemmód között. Mondjuk a vége felé kétlem, hogy lehetne lopakodni, de ki tudja.
Sokan panaszkodtak, hogy nem lehet elcipelni a hullákat, de szerintem jó ez így, így kétszer is meg kell gondolni, hogy kit, hol lövök le, mert általában igen hamar megtalálják a kis barátai, és akkor kész a baj. Szóval nem lehet bárkit bárhol lepuffantani ha csendben akarjuk megoldani a küldetést, de ha "mindenkit megölök" üzemmódban nyomom, akkor úgyis mindegy, hol lövöm le. Szóval nekem nem hiányzott.
Néha beszívtam, hogy sok mindent az A gombbal csinál a karakterünk, és amikor szerettem volna átugrani egy ládán, akkor felvette az előtte fekvő hulla fegyverét, vagy nem kinyitotta az ablakot, hanem átugrott rajta üvegestűl
A grafikája jó, de nem hibátlan. Pl ott a tükröződő, gyönyörűen megrajzolt tócsa a földön, de ha belelépek, még csak nem is látszik meg rajta, mintha nem is víz, hanem tükör lenne.
Tetszett, hogy filmszerűen próbálták vezetni a történetet, amit a zenék is kurvára jól segítenek.
Megértem, ha a rajongók egy hardcore splinter cellt vártak, és most csalódottak, de számomra ez így ebben a formában közel tökéletes lett
Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- PlayStation 1 / 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Horgász topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- BMW topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval szerintem igen jó az egyensúly a lopakodás vs rambó üzemmód között. Mondjuk a vége felé kétlem, hogy lehetne lopakodni, de ki tudja.