Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
Aktív témák
-
Thome
veterán
Rendben, végülis te tudod!
Én már csak a Forza3 miatt sem fogok, sőt, tulajdonképp csak azért veszek egy ilyen konzolt. Na meg ráérősen utána lehet ócsóé én is beújítok egy flashelt gépet, olyan játékokért, amiket nem éri meg megvenni (multi lehetőségének hiánya, pl: Metro2033), de ezt még nem tudom...
-
csdm
senior tag
Ha tényleg veszek, akkor is valami használt jasperest flashelve, és úgyis csak offline gémeket tolnám, live-ba nemigazán csinálnék akármit is. Egyik ismerősöm is így tolja, ő mondta hogy xboxon nem multizik, MW2 is gépre van meg neki Nem vagyok nagy multizós. Majd ha a COD csak konzolra lesz elérhető (mert elképzelhető) akkor fogok max konzolon multizni
Amikérdekelnek, azok eredetibe pc-n olcsóbbak, és PC-n ott a steam a mostani leárazások se semmik. Lehet 8k-ból megveszem az egész cod-sorozatot 
-
-
csdm
senior tag
Azt hiszem maradok a Pc-nél

Pontosabban ha multiznék. Pc-re úgyis olcsóbbak az eredeti új játékok.
Amik nem eredetibe vannak meg azokat tudom tolni egy chippelt xboxon is.
Más:
1440x900-as monitoromat rá tudom kötni xbox-ra? (HDMI nincs) -
Morden24
nagyúr
válasz
woodbear
üzenetére
Én is ezt hittem (26-os FullHD monitorral), ameddig nem kezdtem el a 40'-es LED-en tolni. Ég és föld. Persze nem kötekedni akarok, de szerintem a tévés élmény messze veri a monitoros megoldást. Arról nem is beszélve, hogy 24'-be már nem fér bele, hogy körbeépíted magad valami normálisabb hangrendszerrel (persze ha van rá szándék).
-
Djuree
félisten
ha eredeti lemezzel tolod live-en, akkor sokáig nem bannolnak. sok ismim évekig nyomta így mielőtt bannolták, sőt van akit máig nem bannoltak
de persze az is lehetséges hogy már másnap bannolnak
persze csak ha eredeti lemez van bent ,akkor dugd be a netkábelt, más esetben be se dugd a kábelt, így nagy eséllyel sokáig el lehet kerülni a bannt 
de warezről ennyit, ez nem az a topik, itt ez nem játszik.... -
nofi
addikt
válasz
woodbear
üzenetére
"Maximálisan szuper a kép szebb sokkal, mint ugyan ekkora felbontás másfélszer ekkora képátlón."
De nem is két-három méterről játszol vele
A nagy képátló akkor jó ha valaki tervez haverokkal játszani egy boxon (split-screen). De egy fifa meccs is elég látványos kanapéról 2en vagy 4en

-
csdm
senior tag
Nem igazán értem. ITT azt írják :
"A flashelés után lehetőséged van írott lemezeket (u.n. backupokat) futtatni az Xbox360 konzolodon. E művelet során csupán a dvd olvasóhoz "nyúlunk hozzá", ezáltal a konzol minden egyéb tulajdonsága megmarad. Ugyan úgy futtathatók rajta eredeti lemezekkel a játékok és ugyan úgy feltelepíthető a winchesterre a játék. Az Xbox Live használata eredeti lemezzel ugyan úgy működik továbbra is." -
nofi
addikt
Ez az anyagi duma már ne haragúdj de szerintem elég kamu. Nézz fel bátran pár használt játékos oldalra és látni fogod, hogy még az új játékok is elég kedvező áron kelnek el, nem is beszélve milyen forgalom megy ott. Nekem a box vétele óta is jelenleg 4 játékom van, persze mind már sokadik csere után. Megveszel egy új játékot 11 körül és egy hónap múlva még mindig minimum! 8ért meg tudsz válni tőle. A régebbi játékokról nem is beszélek mert ott sokkal értékállóbb árak vannak (5-6ezer), tehát eladod és még nagyjából ugyanannyiért el is adod.
Ha nem gyűjtő vagy (márpedig a warez nem gyűjtés) akkor csak azt érdemes megtartanod amivel esetleg multiznál...
Csináld azt h megveszed a boxot és veszel használtan 1-2 játékot (ami így elsőre bőven kijön a flashelés árából). Meg fogod látni, hogy rendesen végigjátszani, esetleg acsikat kiszedni (na nem az elvetemülteket) is leköt egy jó játéknál annyira, h ne írnád már ki a héten az ötödik másolt lemezed. -
Thome
veterán
Ne flasheld, inkább bírd ki, és gyűjts az áhított játékra pénzt, mert óriási hátrányba kerülnél ha flasheled. Vagy szerezz be mégegy X360-at, ami butított (flashelt), és azt csak offline használd. Többre mész vele, mint hogy egy jó Xboxot tönkre vágj a flasheltetéssel. Nem éri meg hidd el, tapasztalatból beszélek!

-
csdm
senior tag
válasz
woodbear
üzenetére
Laptopom most is van, de a gépem mellett csak akkor használom, ha valami film kell róla. Mostanra már egész megbarátkoztam a gondolattal, hogy gyengébb gépre cserélem a mostanit.
Hogy ne csak off legyek.
Ismerőseöm HD monitort vett és úgy játszik xbox-on nem drága HD tv-n. Van valami egyéb hátránya, a monitornak a tv-vel szemben (xbox felhasználás szempontjából) ?
Tényleg, sajnos nem állok úgy anyagilag, hogy minden játékot megvehessek, szóval flashelni fogom az xboxot. Akkor mellette nem tudok eredeti játékokkal pl multizni? Hogyisvanez? -
-
Lacazr93
senior tag
na jöttem az újabb hülye kérdéseimmel

Szóval.. Ha van egy gépem, ami flashelt(nem lesz warez
), és rákötöm a netre, és azon akarnék msnezni, akkor ugyanúgy bannolni fognak, vagy nem?
A második kérdés: ugye van a gép(flashelt), de én megveszem rá azt az eredeti játékot, amivel multizni szeretnék, akkor is fennáll a bannolás veszélye? -
Thome
veterán
Wazze, ne termeljétek már ennyire a hsz-t!

-
Bencus88
nagyúr
Lenne egy olyan kérdésem, hogy itt miért írják, hogy használt?Ki lett próbálva vagy valaki vissza vitte, de attól még tökéletesen működik?
Szerk:Természetesen a játékokra gondolok

-
Morden24
nagyúr
válasz
Tomics
üzenetére
Kár ezen offolni, és én sem csípem az Apple kommunikációját, de biztos vagyok benne, hogy ha a Google jött volna egy ilyennel elő az Android kapcsán, akkor menne a sztárolás, hogy ezazzz, tudni kell az árral szemben is úszni, tapstapstaps.
Egyébként mobil böngészés közben annyira sem hiányzik a Flash, mint púp a hátamra. Jutúbra meg külön app van.
Flash kapcsán kivételesen egyetértek garbós apánkkal: akkor jöjjenek ki mobil Flash-el, amikor színvonalasan működő appot tudnak csinálni. Mivel ez desktopra sem akar sikerülni, ezért hejjráérünkarramég.(#48661) csdm: Lassan nekem is meg kéne ejtenem, csak lusta vagyok összeválogatni, hogy mihez mennyi garancia tartozik még, márpedig enélkül kár árat kérni. Meg most amúgy is elég sok kiadásom lesz (nyaralás, Kinect, szeptemberben valszeg szifon, de ha az nem, akkor meg valami WP7-es masina), szóval nem most fogok gépvásárlásba beleugrani.
Egyébként szívem szerint valami 22-24'-es slim desktopot (monitorba épített gép) vennék érintőkijelzővel

(#48665) Mr.Grincs: Szerintem ő a szifonra gondolt, nem a kekszboxra.
-
nofi
addikt
válasz
Crazyman33
üzenetére
Igen így, hogy mondod logikus. Nem próbáltam volna ki magamtól, de jó tudni

-
Morden24
nagyúr
válasz
Djuree
üzenetére
Ebben a kategóriában már nem feltétlenül a teljesítmény vagy a dizájn billenti a mérleg nyelvét, hanem a support. Ez nyilván sokaknak nem számít, de azok pontosan ezért nem is abban az árkategóriába néznek számítógépet.
Egyébként meg gémereknek nyilvánvalóan rossz opció a brand gép, mert nem lehet buherálni, nem lehet upgrade-elni, tehát pont a flexibilitás veszik el. Ha viszont minőség és megbízhatóság kell, akkor egyértelműen brand gép, nem hómdzsunka.
Szerintem pont munkánál aztán tökmindegy, mert ott megadott szoftvereket használsz. Nyilván vannak specifikus esetek, de ha vennék Mac-et, akkor nem azért, mert azon jobb netezni vagy ppt-t csinálni

Egyébként mint mondtam, a Mac szerintem is drága, de azért, mert az árhoz nem tartozik 2-3+ év garancia.(#48657) csdm: Még megvan, de az Xboxom alig múlt fél éves, és több beruházás mellett nem lett volna pénzem arra, hogy a gép eladása után vehessek valami igényes brand cuccot, ezért még jegelve van a téma. Ellenben játékidő gyakorlatilag nullára degradálódott box óta - ezt csak az alkalmi Civ partik törték/törik meg, illetve némi Dragon Age, de a második részt abból is kekszboxra fogom megvenni.
szerk.: Egyébként nekem pont abból lett elegem, hogy magam szerelgessek-vadásszak alkatrész, konfigurálgassak bios-t meg szarakodjak, ha valami bekrepál, hogy na most aztán melyik boltba vigyek milyen alkatrészt. Megvolt ez a korszak, de hasonlóan a bakancsos-hosszúhajashoz, szépen elkopott

-
csdm
senior tag
válasz
Morden24
üzenetére
Most megvan még a géped?
Eladni most még nem szeretném, mindent én csináltam a gépen, a házat én alakítgattam, a hardvereket hónapokon át vadászva vettem, és tettem össze. Nyilván sokat takarítanék meg egy xbox-on, de eladni a gépemet nem szeretném. Aztán ha xbox mellett szükségem nem lesz rá, akkor eladom. Mondjuk lehet hogy akkora már késő lesz, nem kapok érte annyit amenynit szeretnék. Hmm nagy dilemma. -
Morden24
nagyúr
válasz
szpal17
üzenetére
Igen, ki van írva, amivel semmi gond nincsen, mert a listaárat változtathatják.
Ellenben egy megrendelés az egy szerződés, amitől mindkét fél csak megadott határok között állhat el (pl. ameddig nem igazolják vissza stb.).
Tehát pl. jelen esetben én egy rendelést adtam le 64990 forintos értékben. Nem sokat számít, hogy a rendelés és a kifizetés között két perc, egy nap vagy 3 hét telik el.Egyébként meg az ő bajuk, ha nagyot változtatnak rajta, mert akkor azt mondom, hogy nem fizetek, és viheti vissza a futár. Ha rossz kedvemben vagyok, még egy fogyvédes bejelentést is megér a dolog.
-
szpal17
őstag
válasz
Morden24
üzenetére
Az a baj, hogy mindenhol nagybetűkkel ki van ez írva, hogy az árváltozás jogát fenntartjuk és még változhat... És korábban itt a fórumon is volt már vita ebből :S Nem minősül szerződésnek szerintem és sajnos lehet az több is... Én még várok, bár úgyis megveszem mivel eladtam az előzőt

-
Morden24
nagyúr
válasz
szpal17
üzenetére
Hát ha már megrendelted, akkor sok árváltozást nem csinálhatnak.
A rendelés is szerződés.
A listaár természetesen változhat, de ezért jó dolog az előrendelés.(#48652) Mr.Grincs: Apple cuccokkal sosem az áruk volt a bajom, mert kategórián belül a konkurencia is hasonló pozíciót foglal el (itt nem valami fusimisi játéklaptopra vagy valami neonos desktopra gondolok, hanem minőségi brand-ekre), viszont van egy bazi nagy különbség: a konkurencia minimum 2, de inkább 3+ év garanciát vállal ilyen árak mellett, míg az Apple csak 1-et, és ez maxigáz, főleg fél milkás cuccoknál.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Morden24
üzenetére
Én sokat használtam Apple gépet és nagyon megetetszett az egyszerűsége, de főleg a gyorsasága. Aztán 2009 decemberében megvettem az Iphone 3GS-t és imádom, egyszerű mégis nagyszerű. Igaz ez a 2. példány mert az előző letérdelt de a Tré mobile gariba adott egy zsír újat.
Djuree: Hát játékokra hurka az kétségtelen de nekem nem játékra kell. Nyílván aki játékra akar ilyet az bolond. És igen 310K ért sokkal jobb notit lehet kapni jáékra.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Nyugi, tudom miről van szó, használtam már Mac-et (nem sokat persze).
A gépek dizájnja lenyűgöz, viszont az OS annyira nem, hogy kifizessem a felárat.Apró lépések. Most megteszem az elsőt szerintem egy iPhone4-el szeptemberben

szerk.: Ja, és a legfontosabb: még nem tudni, megy-e a Civ5 OSX alatt

-
Morden24
nagyúr
Én is így gondoltam, de mióta megvettem a boxot, kb. ez van. És én ezt egy 4890-el meg Phenom II 955-el mondom

Nyilván nem általános igazság, de azt tudom mondani, hogy (most már) jobban szeretek konzolon játszani, mint PC-n.Egyébként az eladásra: én pont ezt tervezem. Eladom az asztali gépet, és veszek valami márkás slim desktopot, vagy iMac-et (bár ez utóbbi nem különösebben vonz jelenleg). Netezni, dolgozni, kapcsolattartani kiváló, na meg Civilization-re. Másra nem kell

-
Mr.Grincs
veterán
Pedig szerintem ha spórloni akarsz akkaor add el a gépet cseréld le egy kissebbre. És vegyél mellé boxot. Mellesleg nagyon élvezetes kontrollerrel fps-t játszni, de nem csak azt..Kérdezz meg másokat is. Jobb mint a székben ülni a gép előtt. Én az ágyra ledőlök vagy a kanapéra fejenállva, hason vagy akárhogy lehet játszani. Csupán csak fantázia kérdése.
-
Mr.Grincs
veterán
Aztat nem tudhatni így előre, de én reménykedem benne hogy nem fogják majd tudni kiherélni.
Olcsóbb kissebb slim nem lesz. Csak ez az egyfajta 250GB-s vinyóval és beépített wifivel.
Ennél jobb spórolás nincs hogyha valaki konzolt vesz.Én már két éve nem költök gépre egy fillért sem. Marad így ahogy van. Meg közben áttérek MAC re. Gyorsabb, hosszabb távon jobban megéri, nincsen kínlódás, nyavajgás, szenvedés, stb. A kiszemeltem egy Macbook, vagy egy Macbook PRO.
-
csdm
senior tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Igazából én nem játszok sokat. Most is a gépemen csak MW 2 GTA 4 meg GRID. Meg ha végre kijön Mafia II. Ami nem tetszik, az hogy redesen segít pl MW2-ben xboxon hogy van aim. Ez nem zavaró, mert számomra az. Gépen sokkal jobb FPS játékokat játszani, és én FPS-sel játszok, amikor éppen játszok. Crysis 2-höz is kel majd rendesen hardver, áh nem tom hogy vegyek-e xbox-ot.
Tehát spórolás miatt vennék max gépet, meg érdekelne a Kinect.
Olcsóbb kisebb HDD-s slim verzió nem fog kijönni?
Az új xbox-ot is lehet majd chippeltetni, vagy majd várni kell egy keveset mire ki tudják chippelni? -
Morden24
nagyúr
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Többi cuccból csak a DLC-k lennének érdekesek, de végülis annyira nem számít.
Ha formázom a boxot, akkor gondolom alapállapotra áll vissza, tehát mintha szűz bekapcsolás lenne, nem igaz?Csupán azért kérdeztem a PlatinumShop-ot, mert ingyenes házhozszállítással 65K az új doboz, ami nem rossz, rendeltem is egyet

-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Morden24
üzenetére
Jó a platinum shop csak drága. 4500 ért adtak el egy 64 es memkarit. S.O.S ban kellett egy, de sehol msáhol nem volt egy darab sem pesten. Mástól venni meg nem volt időm.
4500 ért 256osat kaptam volna pedig.Menteni max csak a mentéseket tudod szerintem, azt is gyári MS memkarira vagy Pendrivera, max 16GB-s re. Meg kell próbálni a többi cuccot is rámásolni. Bár hátha a többiek többet tudnak erről.
-
Morden24
nagyúr
Sziasztok!
Két kérdésem lenne

Az első, hogy a PlatinumShop mennyire megbízható? Nincsenek rossz tapasztalatok, problémák?
A második az lenne, hogy ha egy Xboxról le akarom menteni a vinyó tartalmát, akkor az úgy történik, hogy összekötöm teszem azt a gépemmel, lementem az anyagot (az Xboxot formázom), aztán egy másik gépet szintén bedugok, és importálom? Vagy mégis mi a pontos menet?Köszönöm előre is

-
törölt tag
Azért nem játszanak sokan billel, mert az átalakító 21k vagy valami ilyesmi, és a kontrollert amúgy is meg lehet szokni!
Teljesítményben semmi különbség a szériák között, csak a meghibásodási arány javulása.
A Valhalla alaplap a Slim-be lesz benne, ami állítólag júni. 16-tól kapható nálunk, olyan 65k az átlagos előrendelési ár.
A Kinect minden Xbox 360 rendszerrel megy majd.
Ezeket a sok teljesítményen belüli különbségeket nem tudom honnan vetted!
Update: Látom már Grincs felvilágosított!

-
Mr.Grincs
veterán
Én is antikonzolos voltam addig a napig, amíg meg nem vettem az első xbox 360am. Aztán jött a többi. És most majd jön az új.
Fölösleges venni hozzá billentyűzetet meg egeret. Én inkább megtanultam játszani a kontrollerrel, minthogy pénzt adjak a billért és az egérért. Nem nehéz megtanulni az fps játékokat kontrollerrel, csak idő kell hozzá. Pl ha a COD 3 at kiviszed alap szinten joyyal, akkor jó vagy. Én is így kezdetm aztán már veteránon toltam ki a COD 4 et meg a COD 5-t.
Akkor ott van még a Gears of War is ami más kategória, de azzal is lehet könnyen tanulni az irányítást. Akkor az autós jűátékok is sokat löknek a dolgon. Meg ott van a GTA 4 is.teljesítményben nincs köztük különbség japeres is ugyanazt tudja mint a falconos csak az alap típusa változott. A jasperes a legújabb az nem is lesz 3 ledes és nem is melegszik, éás kevesebb áramot kajál.
Az új box júli 16.án fog megjelenni az eu-ba 63-64-65 ezer Ft közötti árakon. Persze ez boltfüggű.Minden boxal működik majd a Natal illetve az új nevén Kinect. Az új slim xboxy 360 az Kinect ready lesz. Az idézőjeles régiek is csak ott külön tápról kell majd kapja az áramot, míg az új USB ről fogja adni a Kinectnek.
-
csdm
senior tag
Hali!
Nekem most egy mondhati nagyon erős gépem van, viszont tudom, hogy ez nem sokáig fog így maradni. Szeretek vele foglalkozni, de mostantól nem szeretném minden pénzemet hardverre ölni. (így is mindig a legolcsóbb / használt cuccokat tudtam csak megvenni bele)
Tehát szeretnék venni egy konzolt. Mindig is antikonzolos voltam, egyáltalán nem fekszik az irányítás, tehát első kérdésem, hogy bill-t és egeret láttam, hogy lehet rákötni xbox-ra, de szerintem nagyon kevesen játszanak így, és nem értem miért? Ennyire hozzá vannak szokva a kontrollerhez az emberek? Vagy nem minden játékkal kompatibilis az xbox+bill meg egér?
A másik kérdésem, hogy különböző verzióban létezik ugye az xbox (nem az arcade meg elitere gondolok). Teljesítményben van-e különbség pl egy Falcon és Jasperes között? Vagy csak fogyasztás és melegedés? Vagy ami Falcon-on szaggat, az Jasperen nagyon jól megy?
Wikipédián olvasom, hogy lesz Valhalla ami 45 nm, egy chip alatt a gpu és cpu, fogyasztása is kisebb, és 2010 nyarán lesz elérhető. Erről mit tudni? Ez teljesítmény szempontjából erősebb lesz az előzőekhez képest? Mikor fog megjelenni, milyen áron?
Az utolsó kérdésem pedig már a Natalhoz, vagy minek hivják mostanában, kapcsolódik. Ha jól tudom lehet majd külön is venni ilyen Natalt és úgy kötni a konzolhoz. Lesz valami hardveres elvárása, hogy csak Jasperessel fog működni, vagy hasonló?
Köszönöm a válaszokat. -
Rotor82
aktív tag
Pendrive-ot hogy kell megformázni boxon? (témákat szeretnék készíteni rá)
-
Att1la.
őstag
Prince of Persia: The Forgotten Sands-hoz kell Internet ugyanúgy mint a PC-s verzióhoz vagy nem?
-
Lacazr93
senior tag
Egy külső winchestert rátudok kötni a boxomra? 1. szériás
Ha igen akkor hogyan? -
ToBeY
nagyúr
Hello
A Prince of Persia: The Sands of Time jó game?
-
g4mer
senior tag
Köszi, akkor szerintem benevezek egyre

Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Nintendo Switch 2 - Mario Kart - Gyári tok - Gyárli fólia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Amikérdekelnek, azok eredetibe pc-n olcsóbbak, és PC-n ott a steam a mostani leárazások se semmik. Lehet 8k-ból megveszem az egész cod-sorozatot 

de persze az is lehetséges hogy már másnap bannolnak
persze csak ha eredeti lemez van bent ,akkor dugd be a netkábelt, más esetben be se dugd a kábelt, így nagy eséllyel sokáig el lehet kerülni a bannt 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)