Aktív témák
-
Ticsike
tag
Srácok megvan az ASSASSIN'S CREED, nagyon jó játék, bár sokszor zavaros, hogy mit is kell csinálni, meg fura volt az is, hogy az egyes pálya szeletek között bármikor közlekedhetek, tehát ha új helyszínre kerülök akkor vissza tudok menni az elöző helyszínre is. Nem ezzel kapcsolatosan szeretném kérdezni, hogy a játékok mentéseihez nem lehet hozzányúlni valahol, mert én úgy képzeltem el mint pcnél, hogy akkor mentek amikor akarok, és azt töltöm be amelyiket akarom. De gondolom akkor boxnál ez nem így van. Még a játék elején tartok, de valamiért a katonák nagyon haragszanak rám, és amikor loval kellett egy távoli faluba elmenni, állandóan megtámadtad, mindig piros lett az a felső valamilyen jelző, és így pl. nem tudtam megállni, hogy felmásszak az épület tetjére, meg hasonlók.
Minden szépet és jót!
Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hobby rádiós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Update 04.30. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest