Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ithomas
őstag
Def26, kovasz : Köszi!
Akkor már csak annyi kérdésem lenne h mi értelme az ingyenes verziónak?
Vagy ez arra kell, hogyha valaki megveszi a fizetőst, akkor co-opban tud hozzá csatlakozni egy ingyenes DLC-s is? -
kovasz
senior tag
válasz
ithomas #41181 üzenetére
ja kell a fizetős. kapsz 4..5 új küldetést, sok ruhát uj , meg pár kifejezést és legendás fegyvert. a göblyuk sziget nagyon durva, vannak 4 kiegészitős fegyverek meg új kiegészitők, gyak 4 bogyós kováspisztoly 1 lövéssel leszedi a vérfarkast. a másik uj map a tölgyvölgy ami az első már részben szerepel, mit treza szülőfaluja illteve a 2-ben, mint lidércláp.
-
Def26
félisten
-
Gebriel
veterán
Left2Dead 2-vel szokott itt valaki játszani?
-
Sakab
senior tag
Sziasztok lenne egy 1éves box csak nem tudja a gazdája h Jasperos e vagy sem. ez a sorozat száma: 304721463405 vagy honnan lehet megtudni h az új lapos e?
-
Dj Polc
tag
Nem tudom ki hallot már az Uplay-ról(röviden:egy adott játékon belül kevés achievement amiért a kapott pontjaidat beválthatod exlúziv tartalmakra.).Na nekem az lenne a kérdésem hogy megvettem a 1-2 ilyen cuccot le is vonta a pontot de nem találom sehol.
Mi a tosz van? -
Crazyman33
senior tag
válasz
SFONarayan #41157 üzenetére
És te erről hallottál már?
Konzolpontok -
ithomas
őstag
Sziasztok!
Fable 2-höz kellene nekem segítség!
A játékot már végignyomtam,azzal nincs probléma.
Viszont néztem liveon, és láttam hogy van hozzá 2 kieg DLC (Knothole Island,See The Future).
Mindkettőböl van ingyenes, és fizetős változat is.Nem teljesen értem mi a különbség, de ha jól vettem ki akkor csak a co-op kalandokhoz kell a fizetős verzió.
Na a lényeg hogy letöltöttem mindkét ingyenest, de baromira nem változott semmi!
Nincs új küldetés ,nincsenek új helyszínek, semmi!
Mit kéne tennem? Hogyan találom meg ezeket?KÖSZI!
-
hdman
őstag
Na, ma is megvolt a 2,5 óra Lips-ezés
Tavasszal jön az új rész, Lips: Party Classics címmel.
Hol tudom megnézni, hogy milyen számok jöttek ki hozzá DLC-ben? A Wikis link vajon mennyire friss?
Vennék pár számot, de nem akarok nagyon Live-on kolbászolni, mert jön a bannhammer.
Kipróbáltam a Bayonettát, hát gyerekek, nem értem miért vannak érte úgy oda...
Viszont a Harry Potter 6 nagyon adja
Jól megoldották benne a varázslást.
Kedvet is kaptam, hogy újra kiolvassam a könyveket
Szép estét mindenkinek!
-
Tomics
addikt
Basszus kormány mindnehol elfogyott. se az 576a se az MMbe se a saturnba. konzolvilágnál van egyedül 20ért, de ott is rendelésre. onnan meg nem merek
-
-
DonMedve
addikt
Ha külön kell megvenni,akkor ha jól láttam Def26 kollégának van egy eladó!Várom jelentkezését!
-
DonMedve
addikt
Sziasztok!
Srácok megint egy láma kérdés!Veszem az Elite Xbox 260-at abban van olyan csati,amivel a D-SUB-os monitort rá tudom kötni,vagy kell vennem hozzá valami átalakító! -
breetai
aktív tag
Hi! Nem tud valaki egy boltot ahól még árúlnak Xbox (nem X360) játékokat!? Mert igen nagy szükségem lenne egy HALO 2-re!!!!
THX! -
SFONarayan
tag
válasz
SFONarayan #41157 üzenetére
Felismerte...
-
SFONarayan
tag
Hm, ezt az oldalt ismeritek?
jatekcsereCsak az a baj, h nem ismeri fel a Halo 3 + ODST bundle-t, csak a Halo 3 + Halo Wars változatot, így nem tudom elcserélni...
-
SFONarayan
tag
válasz
breetai #41155 üzenetére
Újban én is ilyen, v kicsivel olcsóbb megoldásra gondoltam (nem érdekel az eredete, meg az ÁFA és egyéb sem), használtan meg értelemszerűen kedvezőbbre... De amikor kérdezgettem, meg nézegettem ajánlatokat, a használtakat akarnák 8-9k-ért rámsózni, h az mekkora alkalmi vétel...
DEF!
Ott sem találtam nekem korrekt árfekvést, de lehet, h elsiklottam felette, ha van konkrét linked onnan, akkor várom, a g365-öt is nézem, de ott is elnézhettem 1 jó ajánlat fölött, szóval onnan is jöhet link, ha látsz vmi jót... -
breetai
aktív tag
válasz
SFONarayan #41153 üzenetére
Hi! Itt nézd meg, azt írják, hogy új!!!
[link] -
Def26
félisten
válasz
SFONarayan #41153 üzenetére
jatekaim.hu
-
SFONarayan
tag
válasz
baliii #41152 üzenetére
OFF
Bár írtam a megfelelő helyre, de hátha itt is olvassa vki... HALO WARS-t keresnék korrekt, nem lehúzós, idiótának néző áron... Új, v jó állapotú használt...
Cserénél a géphez kapott HALO 3 + ODST játékokat tudnám adni...
ONBocs BALIII, nem válasznak akartam, csak félrenyomtam...
-
Croft-21
őstag
Hi
HA felakarok venni videót játékból, kell tv tuner. Ezt tudom. Milyet érdemes venni? Illetve mi ennek a menete? Vki tud segíteni? -
HagaNRG
őstag
Azért sajnálom, hogy semmi komolyabb akció nem volt így karácsony előtt.
(persze azért örvendetes, hogy 2990-ért is van már X360-as játék, Corában volt ennyiért Most Wanted és Burnout Paradise, de sajnos a Forza 3 után nekem nincs kedvem ilyenekkel szórakozni. Vagyis minek, ha van jobb)
Meg azért azt sem szabad elfelejteni, hogy megjelenés után nem sokkal MM-ben 10k volt a Fifa és FOrza -
sch_a
addikt
Segítsetek! Olyan játékot keresek, amivel lehet ketten is játszani (splitscreen) és kisebbek is fel tudják fogni (
). Lego-k kilőve.
-
ysoltee85
aktív tag
hi!
kellenne egy kis segitség! most vettem egy VGA kábelt, összedugtam a monitorral és semmi, csak fekete kép majd a monitor elmegy power saving módba! lehet én vagyok a béna, de mit rontok el? esetleg rossz a kábel? a monitor amugy egy LG 2234S LCD..
ha valakinek van ötlete, megköszönném!
-
Tomics
addikt
Sikerült lefagynia a boxnak fifa10 közben. mióta megvan (1 hónap) ez az első. remélem nem túl gyakori jelenség...
-
Mr.Grincs
veterán
Egy hasznos oldal. Nem csak kezdőknek
[link]
-
hdman
őstag
-
kircso13
senior tag
Hát 3 ledes volt nem 4
, csak felülről látszott 4 nek
, szal egy ideig biztos nem lesz xbox
-
Thome
veterán
válasz
Matthewus #41126 üzenetére
Figyelem.
Ami PC verziós vezetékes, az megegyezik a sima xbox360-hoz való vezetékes kontrollerrel.
Ugyanaz a kettő, semmiben sem különbözik, csak a csomagolás.Ami PC verziós vezetéknélküli (wireless), ahhoz jár egy adapter, CSAK azzal tudod a géppel összepárosítani, máshogy nem. Ha sima Wirelesst veszel (nem PC-s verziót), akkor nem kapsz hozzá adaptert, ergó sehogy nem tudod használni a pc-vel.
Döntsd el hogy mit akarsz venni és kész, lezárt az ügy.
-
Matthewus
őstag
Üdv!
A vezetékes xbox 360 kontrollert lehet használni pc-n? -
hdman
őstag
Tegnap 2 órán keresztül Lipseztem tesómmal
Hát nem is kell mondani, be vagyok rekedve, éppen forró pálinkás teával kúrálom magam
Volt minden: Band Hero, GH, Lipsek, végigénekeltem amit láttam, mindent
-
Davzone
senior tag
Aki jönne kicsit multizni vegyen fel friendnek:
Davzone a gamertag-em.
dirt2 forza3 gta episodes from lib. city,ilyen gamekkel tudok menni! -
Z0mbi
senior tag
Sziasztok
Van egy jasper -es boxom es mivel az erositom nem tudja a hdmi-t igy ara gondoltam hogy mi lenne ha a regi VGA kabelt felhasznalva bedugnam azt a boxba es az optikait benyomnam az erolkodobe... Mukodhet ez igy? vagy egyszere csak vagy hdmin vagy optikain van hang? (persze a vga resze nem lenne bedugva.)
Ezt lehet igy csinalni?
udv -
kutyman
aktív tag
válasz
CHIPman #41095 üzenetére
- Ha csak simán rádugod a fülest a box-ra, akkor nagyon halk lesz.
Használni kell valami erősítőt. Én pl. úgy oldottam meg, hogy volt egy mezei
2.0 -ás hangfalam aminek van fejhallgató kimenete, és ebbe dugtam be a fülest.
- Én is D-SUB bemeneten használom a monitort, semmi gond a képminőséggel.
- Nekem is ilyen monitorom (16:10) van, és van alul-felül fekete csík.
A 16:9 -es monitoroknál nincs csík. -
Def26
félisten
válasz
Gebriel #41111 üzenetére
Milyen hóban?
Corollát elvitték, mert másik cég fel lett számolva és nem akartuk megmenteni, mert többet kellett volna fizetni a banknak mint amennyit ért az autó.
Jelenleg egy Yaris/Renault Scénic mocorog nálunk, de ezek nem azok a kimondott sport autók.
Most rendeltem Gears of War 1 és második részét a game -ről.
-
Croft-21
őstag
hogy lenne már rossz a kábel, amikor pénteken vettem?
A HD AV kábelnek iylen a másik fele -
DonMedve
addikt
-
Croft-21
őstag
válasz
CHIPman #41095 üzenetére
Na nekem nem műxik HDMI-DVI átalakítóval a box. A monitor kiírja No Signal Cable!
Úgyhogy kénytelen vagyok ilyet venni HD AV kábel. Mert a pc boltban azt mondták ilyet nem lehet kapni náluk.
Ja meg a jack dugó se teljesen jó, mert állítólag oylan kell ami van piros és fekete lyuk is. Nekem meg ilyet adtak
Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest