Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
sch_a
addikt
Ezek közül nekem az AI difficulty van feljebb, a handling model ugye, meg a steering assist off és a damage effect full. Egyelőre nekem is sikerült minden csillag, de ha este bekapcsolom, ki fogom próbálni így is! Köszi!
Úgy tűnik mindenki Porschet választott, én is azt vettem a TIER 2-re, de én BMW-vel kezdtem
Elég gyorsan adogatja a Tiereket, én egyelőre sorba megyek a versenyekkel. De most a dirt 2 élvez nagyobb prioritást nálam. Nagyon tetszik, lehet azért, mert az eggyel nem játszottam. 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elég gyorsan adogatja a Tiereket, én egyelőre sorba megyek a versenyekkel. De most a dirt 2 élvez nagyobb prioritást nálam. Nagyon tetszik, lehet azért, mert az eggyel nem játszottam.