Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Dewri

aktív tag

válasz Shiro #43 üzenetére

Ezek szerint a nem mindig működő dodge nem csak nálam van így? Ennek örülök, akkor nem arról van szó, hogy én bénázok. Bár nem igazán lehet bénázni, mert konkrétan egyetlen gombot kell nyomni hozzá, nem egy hatkezes kombót... Végtelenül idegesítő, hogy simán mellel veszem le a csapásokat, miközben csépelem a 'jobbgombot mindhiába...

Az autofókuszt ki kell kapcsolni, utána az egérgörgővel manuálisan lehet rakosgatni a fókuszt, sokkal hatékonyabb úgy. A kamerakezelésen mondjuk nem mindig segít ez sem...

Szerintem a karakterváltás jól működik, kifejezetten jobban megy a harc, mióta sűrűn váltogatok, mert elég jó hatásfokkal kapja el pont a megfelelő pillanatban és ad be blokkolást amikor már izzik az "aranykör". Megfelelően gyors karakterekkel nagyon szépen lehet aprítani ilyen módon szerintem.

Az echok használata kicsit macera. Van most az az event, ahol be kell menni a kapun és ott lehet harcolni mindenféle boostert felvéve egy echot kiválasztva. Na ott az echo nagyon durva, simán szétcsap mindenkit feltápolva. Ehhez képest a sima harcoknál alig számít, mert nagyon rövid ideig vannak meg és nem sebeznek annyira sokat...

Ha esetleg még nem ismeritek ezt a tippet: ha healer karaktert használtok, érdemes kifarmolni rá egy, a karakter képességéhez illő (pl healing bonus, hp, def, stb) harangos-óriásteknős echot, mert az ad egy olyan aktiválható páncélt (Q skill), ami elég jól megfogja a bejövő sebződést. 2-3 komoly csapást is kellemesen letompít amíg aktív és minden karakterre érvényes, nem csak arra aki aktiválja. Sokszor életmentő tud lenni. Sőt, a segítségével még akár healer nélkül is lehet nyomulni, én is így megyek éppen. És extrán hasznos, mert pl amikor megcsapnak, akkor kondul egyet, onnan lehet tudni, hogy hopp, ez most bement volna...

Új hozzászólás Aktív témák