Hirdetés
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xalderon
tag
Nincs egyetlen egy human karim sem.

Wowhead szerint van tizen-akarhany napi kuldi, illetve vannak a Dread Wastes terulten is kuldik, amik szinten az Anglers fakciohoz adnak reput. Ez utobbiakat tervezem majd revered elerese utan csinalgatni, ha meglesz a repu bonusz.
Platanak igaza van, sajnos beneztem, MoP Timewalking-hoz tenyleg lvl91 a belepo szint. Szerencsere 4 karakterem ennel mar magasabb szinten van es az 5. epp lvl90-en dekkol, nem lesz nagy munka huzni rajta meg egy szintet.
A water strider-t megszerzeset kovetoen meg Ot lenne jo megszerezni, de egy karakteren mire osszejon 5K badge, az nagy sok ido.
-
Plata
félisten
Nem,a napi küldi 1500 reput ad.
1000 alap 500 bónusz.
Tudom mert ma is csináltam napi küldit.(#83773) Csokishurka
Plata peches ma,huntival első warfrontra akartam elmenni,erre már kétszer bukta,mert közbe jött valami és kivágtak afk miatt.
De nem tudok mit csinálni,féltem hogy valami közbe jön és közbe is jött.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő