Hirdetés
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Healbacsi
őstag
válasz
ldave
üzenetére
"Szinte minden játékban, ahol lehet pénzért is venni cosmetic cuccot, ott előbb-utóbb a legjobb, legérdekesebb darabok a pénzes botba fognak bekerülni"
Oke. Nezzuk a korabban a shopba levo AH mountot (allitolag ujra berakjak). Az ara 90 dollar. Kerdesem: Akinek nincs az nem is ember? Akinek nincs meg az kevesebb? Akinek nincs meg az rosszabbul teljesit M+-ban, raiden vagy barhol? Akinek nincs meg azt kikozositi a guildje/kozossege?
A valaszom: NEM. Semmi sem tortenik ha valaki nem birtokolja azt a mountot. Pontosan ugyanez lesz lesz a housing megveheto cuccaival. Ki nem szarja le, hogy ha valakinek nincs premium ablaka (amin mondjuk jegviragok vannak). Senkit sem izgat. Nem ez alapjan foglak megitelni az adott jatekost.
Nezd, en ingame rendelkezek Scarab Lord titulussal es a hozza tartozo mount(okkal), es oszinten mondhatom, hogy senkit se izgat. Kb. fel evente valaki ram whisperel, hogy tok jo nekem, de kb ennyi. Az uj jatekosok azt se tudjak mi az a Scarab Lord. Ugyanez a helyzet a housing dolgaival. Egy kulon eldugott helyen lesz a hazad. Valaki csak ugy nem fog a hazadba menni, valszeg oda kell hivni oket. Innentol kezdve mar mindenkinek a sajat EGO-ja a merce, hogy abbol szerezzen onbizalmat, hogy masok dicsergetik, hogy milyen szuper a haz amit felepitett.
Ez lenne a jatek jovoje? Nem hinnem. Erre tok folosleges valos penzt aldozni. Aki megis megteszi, annak biztosan telik ra, hat koltse csak a penzet. -
ripla
addikt
válasz
ldave
üzenetére
Ennyi erővel mindenki hibás, a kaparós sorsjegy árusoktól a vegyél jobb autót mert modernebben át, egészen az ezt kóstolja meg, sokkal finomabbig.
Továbbra sem kötelező megvenni, az hogy valakinek viszket a tenyere a szebb páncél miatt, ami semmi extrát nem ad a kinézetén kívül, az egyéni szoc probléma.
Én pl. 20 év után jelen állás szerint kompletten elengedem a játékot, mert a War Within számomra irgalmatlan nagy csalódás, és a Midnight is tartalmilag 60-70%-ban újrafelhasznált alapokból építkezik. Erre meg nem vagyok hajlandó pénzt költeni. Így oldottam meg a Blizzard pénzlehúzását. -
echterion
nagyúr
válasz
ldave
üzenetére
Szerintem meg mindenkinek a saját felelőssége, hogy mire költi a saját pénzét. Itt nem kapsz extra teljesítményt, perket vagy bármit ezekért, csak kinézet, kozmetika, így nem lehet arra fogni a költést, hogy ez erősebb, mint amit meg lehet a játékban szerezni. Az más kérdés, hogy ha nekem az jobban tetszik, akkor így jártam, de ekkor lehet dönteni arról, hogy megéri-e ez nekem, vagy keresek másik játékot magamnak.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Egyedi ékszerdobozka
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő