Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
válasz
echterion
üzenetére
Van egy achievement is, ha megnyered
Szinte nem is játszom már wow-ot, de a Plunderstorm most teljesen beszippantott, kár, hogy pár nap és vége
Jóval egyszerűbb, mint a wow pvp, mert abban nagyon béna vagyok, itt viszont szinte mindig top 5-10-ben végzek 5-10 killel, és sokszor meg is nyertem már. Az utóbbi 2 hétben már szinte senkit nem látok, aki a plunderért játszana, ezért jobbak is a meccsek, viszont aki most kezdni, annak gyorsan ki kell tanulnia, mert sokkal jobb lett mindenki. De szerintem egy rém egyszerű és fun pvp mód. -
Plata
félisten
válasz
echterion
üzenetére
Teljesen kihagytam,a cuccok amiket meg lehet szerezni csak újra szinezett cuccok,már megvannak más színben.
Vagy béna.
Ilyen újra skinezett vacakért nem szenvedek ebben az idegesítő módban.
Semmi szórakoztató nincs benne,néztem asszem twitchen hogy más játszik vele,de az is unalmas volt.
Ha még értelmes és új jutalmat lehetne szerezni akkor ok elmennék.
De minek szerezzek még egy madarat más színben.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Xiaomi 13 256/8GB 2024
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast Black RGB XMP/EXPO - 2 év gari!
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR5 5200MHz CL40 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Szinte nem is játszom már wow-ot, de a Plunderstorm most teljesen beszippantott, kár, hogy pár nap és vége
Jóval egyszerűbb, mint a wow pvp, mert abban nagyon béna vagyok, itt viszont szinte mindig top 5-10-ben végzek 5-10 killel, és sokszor meg is nyertem már. Az utóbbi 2 hétben már szinte senkit nem látok, aki a plunderért játszana, ezért jobbak is a meccsek, viszont aki most kezdni, annak gyorsan ki kell tanulnia, mert sokkal jobb lett mindenki. De szerintem egy rém egyszerű és fun pvp mód.