Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• BeZol

őstag

válasz malacka87 #84425 üzenetére

Inkább tolnátok meg azt a mythic progresst. Már Nightholdban sem tetszett, hogy Guldannal feladtátok.
    Azért nem felejtem el az Elisande kill-t, amelyben először voltam úgy top dps, h progress kill volt (ami pár hét gyakorlás után first pull-ra meglett :DDD )
    Mostani guildben most fetid ment le ugyan így :U

Én pl. most átmásztam ranged dps-re, mert mindig melee heavy volt az új guild (souls of damnation), de én pl. mythic+-t csak annyira láttam, hogy 4-5ször ha letoltam a heti ládára valót, elmúlt 2 hétben már azt se, előtte pedig még shadow priesterkedtem, csak az most dps-ként trágya mythicre. A gear-em így is rendben van, hogy 4-5mythic hétnek a gearje elmaradt, mythic+ sem igazán pörgött, tehát kb csak a mechanikákat kell begyakorolni minden bossra, időben pedig ugyan úgy heti 4x3 óra raid van, mint nálatok, és most lesz első extend mythraxx miatt (meg már nálunk is kicsit elment a kedv ettől a mythic raidtől, legalábbis tünedeznek el az emberek). Én is kb. csak kötelességből tolom fel a pofám raidekre (meg egyben a játékba), amúgy kövi patchet várom, mert ebből ennyi elég volt.

Új hozzászólás Aktív témák