Hirdetés
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joshua7
veterán
Mi a célegyenes végén voltunk, ott már reggel 8.15 körül sok ember volt és nagyon jó volt végig a hangulat. Valamelyik verseny után, mikor elment a fehért 1er BMW, a sofőr megállt a tribün előtt. Integetett, jó fej volt, aztán el akart indulni és lefullasztotta a Bömöst. Röhögtünk sokan.
Aztán sokan tapsolták a pályát tisztító jobbkormányos Unimogot(?) is.
Annak is jófej volt a sofőrje. A szériák közül az Abarth meg az olasz F3 szódával elment, viszont ez az AutoGP baromi komoly volt. Téptek nagyon és azok a hangok...
Norbinak természetesen hatalmas grat, a második verseny nagyon jó sikerült (az 1. sem volt rossz, és örültök Wéber 10. helyének is). Utána meg nekem is belerepült valami a szemembe a Himnusz alatt... -
MaTTeS
senior tag
-
rocket
nagyúr
Silver 3, a celegyenes rafordito kanyar kozepe, eleg nagy reszt latni onnan.
Sajnos kivetito nem volt, igy sokszor a "sotetben tapogatoztunk" az eredmenyek kapcsan, de erdekesebb volt mint az egyenesben nezni ahogy elhuznak.Eloszor a Gold4-hez akartunk ulni, de ott nagyon kicsi a belathato terulet, igy "felaldoztuk" a jo nezoteri hangulatot a nagyobb belathato teruletert.
#1896: Sok nezo volt, de ez a 3000ft-os jegyarral se fedezte a koltsegeket, es sajnos a Hungaroring Zrt. nem jotekonysagi intezmeny, a kormany megha nem az F1-rol van szo, nem fizet a nep szorakoztatasaert.
Persze emelhetnek az arakat, de akkor meg a nezoszam megtovabb csokkene, amivel nem biztos none a bevetel, sot valoszinuleg inkabb csokkene.
-
SaNyEe
aktív tag
válasz
mephi666 #1894 üzenetére
Nem tudom a nézőket a TV-ben hogy mutatták, a Célegyenes tömve volt, máshol meg seholsemmi, szval némi kapacitás még volt, hogy fogadjon a pálya nézőket, de sajnos így sincs akkora érdeklődés, hogy megtömődjön teljesen a Ring
10 millás országhoz nézve viszont egész sokan voltunkAz mondjuk persze csak az én szuperszubjektív véleményem, hogy a célegyenes csak 2 dologra jó: rajt előtt nézni a grid-et, megnézni a díjkiosztót azt kalap-kabát.
Első futamot a 10-11es kanyar közti egyenesből, a másodikat pedig a célegyenesre ráfordító (első vagy utolsó) gold-ról néztük meg, onnan más is látszott mintsem, hogy elment előttem 2kilóval valami hö-hö
. ugyanez a célegyenes végi gold .. Na mondjuk ott legalább van egy előzési pont, de a susnya miatt csak az látszik.
Ki honnan nézte a versenyeket, aki a helyszínen volt?
-
mephi666
nagyúr
ez valami eszméletlen 2 futam volt: sajnos csak tv-ben tudtam követni és az első futamon elszállt az 5. hely esélye, viszont a 2. mindenért kárpótolt... a rajt valami hihetetlenül jól sikerült, aztán szerencsére a kiépített előny kitartott a végéig... menu előzései után végigremegtem azt a pár kört és imádkoztam, nehogy valami balszerencse beüssön, de szerencsére NEM... egy élmény volt... remélem jövőre is lesz itthon futam, mert 100%, hogy rábeszélek pár embert és kimegyünk
szerintem nagyon jó a pályánk: van több előzési pont és izgalmas versenyeket lehet rajta rendezni... nem is érteném, ha nem rendeznék meg itt (arról nem is beszélve, hogy azért szurkolókból sem volt hiány)
-
capulet75
addikt
válasz
Motion_Blur #1890 üzenetére
Jó volt hogy a kommentátorok Norbinak szurkoltak. Azt olvastam hogy a német kommentátorok szintén.
-
Motion_Blur
félisten
ruti: én eddig akárhányszor kint voltam Ringen mindig sz*rrá égve jöttem haza, akkor is ha nem sütött a nap
-
ruti
Közösségépítő
válasz
Motion_Blur #1890 üzenetére
most érek haza a Ringről, látom pörög a topic, HELYES!, majd később belefogok visszaolvasni
NAGYON NAGY VOLT EZ A NAP, szénnné égtem a Gold 4-en, de MEGÉRTE
-
Motion_Blur
félisten
Megnéztem a futamot angol Eurosportos kommentárral, javaslom mindenkinek
-
-
rocket
nagyúr
Gratula Norbinak, nagyon jo volt kint a hangulat, sajnos hogy fizetni kellett Magyar penztarcahoz merten se sokat, igy joval kevesebben voltak mint tavaly, dehat mostmar banhatja aki nem jott ki
MOL buszjarat nagyon jol szervezett volt, kifele, es visszafele is csak annyit kellett tenni felszallni a buszra es leulni.
Hangban az Auto GP verte magasan a mezonyt, iszonyat jo volt.
-
törölt tag
-
Motion_Blur
félisten
válasz
[CS]Blade2 #1880 üzenetére
Meg a végén a magyar madár, magyar rigó, magyar galambos "eszmefuttatás"... tényleg nem százas a faszi...
-
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur #1878 üzenetére
Állami versus kereskedelmi, ebben minden benne van szerintem, hol milyen erények számítanak. Persze ellenpéldának ott az f1, félpéldaként, hiszen láttuk kik ültek ott.
Gratula Norbinak és a csapatnak, első futamon Gábor is jól nyomta. Jó érzés látni hogy nemcsak nekünk, de az egész WTCC közegnek milyen szimpatikus a csapat és Norbi, remélhetőleg a BMW is realizálja ezt és hogy a legjobb BMW eredményeket idén magasan Norbi tudja elérni, csak volt galamb meg lökdösődés ami hátráltatta.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
[CS]Blade2 #1880 üzenetére
ezért nézem angolul, ha tehetem
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
A rajt egy vicc volt lelkesedésben, aztán lemaradt Gabi büntetéséről, ráadásul nem tudta, hogy az övé a 27-es rajtszám. Amikor 4,5-ről 3,5-re csökkent Norbi előnye, akkor szemre megállapította, hogy nőt egy kicsit.
Ez így nagyon gáz volt, főleg az eurosportos után. Így nagyon durván kijött a minőségbeli eltérés, nem is tudom, hogy Gyulám ettől jobb, vagy rosszabb lett volna. -
capulet75
addikt
válasz
Nézem én is megint, és pont azon gondolkoztam hogy mennyire vérszegény ez a kommentár.
-
Motion_Blur
félisten
zárójeles megjegyzés:
amit az M2-n Mezei kommentálás néven művel, az már komolyan szégyellni való... főleg ahhoz képest amit Csuti Laciék csináltak az Eurosporton, mert valahogy úgy kell ezt csinálni
-
- = Zk = -
félisten
úú, de b+ hogy nem voltam kint -.-
-
capulet75
addikt
Párom nagymamája (87 éves, forma1 fanatik) végigszurkolta az egész versenyt. Annyira aranyos, vágja a szakkifejezéseket, tiszta mániákus.
-
Motion_Blur
félisten
M2-n most ismétlik a futamokat, ha valaki lemaradt volna róluk.
-
Lokids
addikt
Ez nagyon szép volt.
A rajtnál kicsit aggódtam, hogy esetleg előbb indult a kelleténél. De nem, tényleg ilyen szépet rajtolt. -
torcsrent
tag
válasz
- = Zk = - #1865 üzenetére
Szabad könnyezni is.
Ezért lökdösik ki folyamatosan, mert féltik az öregek az első helyeiket a fiatal magyartól, aki pedig némán tűri mindezt. Ilyen sportszerű választ ad, utcahosszal nyer
Grat NorbiÍgy már nagyon bánom, hogy nem mentem el szurkolni
-
z00li
senior tag
Így tévén át is óriási élmény volt, akkor milyen lehetett élőben?
Grat a fantasztikus eredményhez!
-
Sundesz
addikt
Szép volt Norbi!!! Szép volt Gabi, Zengő Team! Olyan jó tehetséges magyar versenyzőknek és csapatnak szurkolni.
-
capulet75
addikt
válasz
- = Zk = - #1865 üzenetére
Én már túl vagyok rajta.
-
Chosen
addikt
Hihetetlen!!!
Grat Norbi
Gyönyörű győzelem!
-
ß3NC33
tag
Megérte megnéznem életem első WTCC futamát!
Hihetetlen.. jó érzés volt látni Norbit és Gabit! Grat Zengő team!- = Zk = -:
-
capulet75
addikt
Istenem, de jó ilyenkor magyarnak lenni...
-
Tomics
addikt
Michelisz 4 President !
-
Fortissimus
őstag
Alig hiszem el!
Gyonyoru rajt es sima gyozelem!!
Mint a meseben...BRAVO NORBI!!
-
capulet75
addikt
Az a rajt, az valami elképesztő volt!
-
Templomegere
senior tag
-
Ezazzzzzz! Gyönyörű volt!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Motion_Blur #1855 üzenetére
hazai pályán!
-
capulet75
addikt
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORBBBBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #1855 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
És megcsináltaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
ß3NC33
tag
válasz
- = Zk = - #1852 üzenetére
Meg lesz ez!!
Gyönyörű rajt volt
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #1851 üzenetére
körönként 1 mpercet ver Menu Norbira... fck
utolsó kör...plsplspls
MEGNYERTEEEEEE!!!!!
-
Motion_Blur
félisten
A barmok elengedték Menu-t Norbira
-
ß3NC33
tag
válasz
- = Zk = - #1848 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Motion_Blur #1847 üzenetére
én sem!... mi lenne ha ott lennék?!... sikítanék, mint szűzkislány egy gangbang partyn
-
Motion_Blur
félisten
Nem bírom idegekkel ezt!!
-
capulet75
addikt
NOOOOOOOOOOORBIIII!!!!!!
-
Templomegere
senior tag
ígértem hogy legközelebb nem írok semmit , hát nem is írok !!!!
-
- = Zk = -
félisten
az a rajt
.....
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Fortissimus #1842 üzenetére
-
Fortissimus
őstag
-
capulet75
addikt
válasz
- = Zk = - #1839 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Overlocker #1838 üzenetére
hát remélem a stream is azt adja majd
a TV-m halott... -
válasz
- = Zk = - #1837 üzenetére
TV, eurosport.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Overlocker #1836 üzenetére
TV-n nézed, vagy stream?
-
válasz
Overlocker #1834 üzenetére
Áhh, most mondták hogy ha beértek a célba, elveszik a képet és WTCC 2. futam, yess
-
capulet75
addikt
Gondolom ilyenkor megy a telefon.
-
válasz
Motion_Blur #1832 üzenetére
Jaja, 3. , de a WTCC-ről nem akarok lemaradni!!
-
KrAt
veterán
válasz
Overlocker #1831 üzenetére
Elvileg a WSBK után lesz, de ott most eléggé csúszás van, nem tudom, mi lesz..
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Overlocker #1831 üzenetére
Az eső miatt ugye csúszott a SBK, ezért a Supersport verseny is. Nem tudom mi lesz így, de Imi elég jól húzza most a gázt
-
Most nem adja az Eurosport a 2. futamot, vagy mi lesz??
Mert a motorverseny csúszott az eső miatt..
-
z00li
senior tag
Az első futam nincs fenn valahol? Lemaradtam róla!
-
capulet75
addikt
válasz
- = Zk = - #1824 üzenetére
Basszusfanatikvagy-e?
-
capulet75
addikt
14.15
-
capulet75
addikt
Titkon reménykedem az első helyben, a BMW jó, Norbi jó, összejöhet.
-
capulet75
addikt
válasz
- = Zk = - #1816 üzenetére
Zsír.
-
zoo8800
veterán
Ez most Coronel versenye volt. A mezőny végéről a 6. hely nem rossz...
Motion_Blur
[link] -
Motion_Blur
félisten
2. futamra a Q2 első 8 helyezettjét fordítják ugye?
Ebben az esetben:
1. O'Young
2. Monteiro
3. Norbi
4. Bennani
5. Tarquini
utánuk a Chevis armada... -
capulet75
addikt
válasz
- = Zk = - #1814 üzenetére
Milyen mélyet vettél?
-
capulet75
addikt
válasz
- = Zk = - #1812 üzenetére
Anyák napjára kaptál egy hangfalszettet vagy egy fülest?
-
Sundesz
addikt
Jól nyomta Norbi, le a kalappal, egy rossz szavunk sem lehet rá. És hogy elment Coronel, egye fene, ő is remekül csinálta. Norbit masszívan feltartotta Monteiro a védekezésével, ezért volt ekkora tempókülönbség abban a kanyarban a két BMW között.
Titkon reménykedem egy dobogós helyezésen a 2. futamon, ami nem is lenne lehetetlen, a 2-3 SEAT-ot csak lenyomja maga előtt a rajtnál.
-
capulet75
addikt
Coronel már csak ezért is a szívem csücske:
["Tom Coronel barátunk is hozzátette a magáét: a szurkolók közé beugorva kezdte el ordítani a jól ismert Nóóóbiiii-t"
] -
Arkar
aktív tag
Okosan csinálta Coronel, de Norbi szvsz inkább Montit hajtotta, és sokat kivehetett belőle Oriola gyilkolása is , nyílván így védekezésre nehéz figyelni, főleg úgy hogy Monti húzta középre ne hogy ki tudjon gyorsítani, hátulról ezt látta Coronel is és le is csapott erre, már mér ne tenné!
-
capulet75
addikt
válasz
- = Zk = - #1807 üzenetére
Nesze neked anyák napja...
-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur #1804 üzenetére
Nagyon rutinos Coronel, ahogy berakta Michelisz mellé. Max játékokban csinálnék ilyet. Egyébként Wéber kicsit lebontotta Nash hátulját a célegyenes ráfordítóban, ezért tudta úgy lenyomni.
-
capulet75
addikt
Coronel szuper, Norbiék elött neki szurkoltam. Az hogy kilökte kocsi farát Menu, csak a szokásos mocskos chevy metodus. Persze őket nem büntetik.
-
Motion_Blur
félisten
Le a kalappal Coronel előtt komolyan... mondjuk ahogy legyorsulta Wébert egyenesben, az mutatta hogy nem ugyanaz a két technika.. Norbi is nagyot küzdött
-
Gergello
addikt
válasz
Motion_Blur #1801 üzenetére
nem telik el úgy verseny, hogy ne löknék meg/ki
-
capulet75
addikt
válasz
Motion_Blur #1801 üzenetére
Min?
-
Motion_Blur
félisten
Miért nem lepődik már ezen senki..
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)