Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
Csak egyet nem értek, hogy egy jól működő rendszert miért kellett megbolygatni? Persze nem volt tökéletes, de hogy feje tetejére állítjuk egy valaki miatt jogtalanul az már nevetséges. 20 ember(most mondtam valamit) be tudta tartani egy meg nem... Persze a szabályok a hülyék.
-
-
Stigma.HC
senior tag
Ah kedvem sincs hozzászólni, minek?
Elég off lett ez
-
kchryss
veterán
válasz
lacibacsi #38351 üzenetére
A lövegpajzs nem lőhető prém ammoval sem. A lövegpajzs mellett van egy vékony sáv ahol löhető, ott viszont alap lőszerrel is.
Itt (katt) ha a Live modellt kiválasztod a bal oldalon, akkor láthatod, hogy hol milyen eséllyel lőhető a Löwe a JT88 ágyújával az adott szögben. JT88-ra ha kattintasz választhatsz a lőszertípusai között is.
-
kchryss
veterán
Már megint lemaradtam minden veszekedésről.
Valaki ha elmentette az on topikban történteket elküldhetné nekem privátban. -
Because
őstag
válasz
jozefgucci1 #38384 üzenetére
kár, hogy lemondtál a topikgazdaságról... te a munkád lehetett értékelni!
eléggé zárt csoport alakult itt ki itt a wot-os topikban és bárki más véleményen mert lenni marták minden oldalról (ugye saját bőrömön érezhettem), de remélem talán változik innentől az ON, elég ha csak egy kicsit nyitottabb és elfogadottabb lesz mások nézőpontja is
-
sith7
félisten
ok, értem, köszönöm a válaszokat
Akkor itt minden mehet tovább, ahogy eddig - kultúrált környezetben -, és az ON - ban is mehetnek ezentúl a képek/rep - ek, amik eddig nem, ugye ?
-
Itt bármi lehet. Azért mert egy topik OFF topik, még nem jelenti azt, hogy ne lehetne ON tartalom benne. A probléma az volt, hogy a szabályokkal ON tartalom volt kényszerítve az OFF topikba. Fogjátok fel úgy, hogy az ON, az OFF halmaz részhalmaza. Vagyis az OFF-ban minden lehet, ami az ON-ban megengedett, de fordítva ez nem igaz.
-
diegho
nagyúr
Ezek szerint az offba nem küldhetek replayt? Nem írhatom le a véleményem a tankokról, mert annak az on a helye?
-
-
szbalogh
addikt
Menjünk inkább játszani ... na jó... sörözni
-
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
lacibacsi #38380 üzenetére
"Itt pedig arra kérlek benneteket, hogy ne folytassátok azt ami az ON-ban ment.""
A veszekedésre, személyeskedésre értettem bocs ha félreérthető volt javítom.
"Ezek után egyes személyek, történések, társadalmi pillanatképek, stb. kitárgyalása miért nem fér bele az OFF topikba?"
Tökéletesen beleférnek, ezért van.
-
lacibacsi
addikt
válasz
CoolMan #38375 üzenetére
Bocsánat, ha mezei fórumozóként beleszólok, de szeretnék kérdezni valamit:
Azt mondod, hogy:
"Itt pedig arra kérlek benneteket, hogy ne folytassátok azt ami az ON-ban ment."
Ugyanakkor a kollégád azt írta korábban:
(#108055) CoolMan81:
"Az OFF azt jelenti, hogy olyan téma, ami nem tartozik a játékhoz. Azért OFF. A játékból készült képek, a játékkal kapcsolatos tartalmak, vélemények mind ONtopiknak számítanak. Az OFF topikok azért lettek kitalálva, hogy szabadon társaloghasson egy-egy játék közössége olyan dolgokról, melyek nem tartoznak a témához."
Ezek után egyes személyek, történések, társadalmi pillanatképek, stb. kitárgyalása miért nem fér bele az OFF topikba?
Nem kötözködök, tényleg csak értetlenül állok a kérdés előtt...
-
Követem Bingisz példáját :
Szeretnék lemondani a topikgazdai pozícióról ! Maradok csendes fórumozó . Köszi mindenkinek a támogatást és nagyon sajnálom , hogy ide jutottunk ! -
-
CoolMan
MODERÁTOR
Az a helyzet, hogy nagyon túl lett szabályozva az egész. Teljesen felesleges olyan szabályokat hozni, ami a játékkal kapcsolatos tartalmakat zárja ki a topicból,- meg lehet nézni pl. egy BF4 topicot, hogy mi megy ott - hiszen pont azért van a topic.
Szóval úgy döntöttünk, hogy töröljük/enyhítünk a szabályokon. E mögött semmi személyes nincs, és felesleges belegondolni bárki hatását a történtekre, mert már egy ideje terítéken volt az ügy. Ezek a szabályok amúgy is állandó konfliktusforrások voltak.Itt pedig arra kérlek benneteket, hogy ne folytassátok azt ami az ON-ban ment. (Gondolok itt a veszekedésre, személyeskedésre.)
Köszönöm.
-
válasz
proci985 #38372 üzenetére
Azokat a szabályokat nem mi hoztuk és szerkesztettük csak a szerint jártunk el , valamint a fórumozók , döntő többsége is e mellett állt ki .Az , hogy pár ember miatt ezt felrúgjátok és emiatt romlik a morál , úgy gondolom nem a mi hibánk .A privát levelezésről pedig
"A Szolgáltatásban Felhasználóknak küldhető úgynevezett „privát üzenetek” magánlevelezésnek minősülnek, azokat a levéltitok védi és csak a küldő és a címzett Felhasználó ismerheti meg.
Így ebben a formában "bármit leírhatok privátként a fórumtársamnak és ha ő úgy dönt akkor letilt !
-
proci985
MODERÁTOR
Komolyan úgy gondoljátok, hogy miután két moderátor is szólt az ON topikban, hogy talán le kéne nyugodni, ezek után ugyanazt kell folytatni az offban?
Az ONtopik egyszerűen túl van szabályozva. A szabályok egy részét a moderátori gárdához kötik, de a gyakorlatban egy csomó olyan téma is OFFba került, ami szervesen a játékhoz kapcsolódik.
A WOT topikot már hetek / hónapok óta figyeljük, illetve korábban is bőven voltak problémák. Szóval nem konkrét fórumozó miatt nézzük át a topik szabályzatát. Viszont privátban másik fórumozók ellen áskálódni nem oké és mellesleg szembemegy a fórum szabályzatával.
-
válasz
lacibacsi #38369 üzenetére
Az egész abból indult ki , hogy én a magam részéről többször is törtem a jelenlegi szabályok szerint kicsit sem odaillő posztot ,de felhívtam a figyelmet rá , hogy itt megteheti ! Valamint linkeltem is az ON azon részét amit nem mi írtunk bele hanem a modik ! Ez nem egyszeri eset volt és ezért folyamodtak a moderátorokhoz aminek az lett az eredménye , hogy a szabályokat enyhítik , változtatnak rajta . Ugyan ezt ma már kétszer leírtam odaát ebben a formában és törölték , tehát már arra sincs lehetőség , hogy leírd amit gondolsz ezzel kapcsolatban !
A legviccesebb indok arra , hogy miért lehet képet berakni az ON-ba bármilyet a következő volt : Minden kép a játékból van , tehát a játékkal foglalkozik !
Most akkor melyik modinak van igaza ?
Jah a név az nem publikus ,de nyilván kitalálod majd !
-
lacibacsi
addikt
válasz
jozefgucci1 #38362 üzenetére
Hozzá nem értőként csak azt szeretném megkérdezni, hogy ha te vagy a topikgazda (és Bingisz), akkor a ti szavatok, vagy véleményetek miért nem számít a moderátoroknál? A szabályok megalkotása többé-kevésbé demokratikus úton került kialakításra. Akkor miért is bírálja ezt felül egy moderátor? Egy sértődött topiklakónak miért lehet erősebb a szava, mint annak, akik a topik felett "gazdáskodnak". Ha nekem nem tetszik a rendszer, akkor felnyomom a moderátornál és megváltoztatják miattam? Nekem kinek kell szólnom, hogy megváltoztassák ezt a nyomorult szabályt, ami szerint 8 óra a napi munkaidő? Nevetséges...
Kérdéseim költőiek voltak, tudom, hogy ti mindent megtettetek (tesztek) az ON rendjéért, de az erősebb (érdekérvényesítésben erősebb) kutya ba....
Azt lehet tudni, hogy konkrétan ki volt, aki felbolygatta a rendszert? Tudom, "személyiségi jog", de akkkor is...
-
sith7
félisten
Hihetetlen ...
-
válasz
MinionFlasH #38363 üzenetére
Kicsit sem önkényes ami ott megy ! Úgy törölnek posztokat , hogy arról nincs háttérinfó és semmi tájékoztatás !
-
MinionFlasH
senior tag
Az on topic belépett Észak Korea színvonalára...
(#38364) jozefgucci1
Ha enigxxxa artys 3 osztályú csatáit akarom olvasgatni ránézek az onra...
-
-
jr1994
addikt
Akkor legyen egy mélyvíz topik a szakmai dolgokkal és leszarom én is az "on" topikot
WTF
-
Bingisz
addikt
Viszont így át kell írni az on és az off topic összefoglalóját is, hisz mostantól az off nem úgy fog funkcionálni, mint ahogy azt a modik anno kitalálták. Minden esetre ez engem már nem fog érinteni, mert kivonulok az on topicból, és lemondok a topicgazdaságról.
-
válasz
jr1994 #38358 üzenetére
Az van az ON-ban , hogy pár ember elsírta magát a modkerben , mert az oda nem illő képeit töröltem és kértem , hogy ide rakja be és leírtam a véleményemet ezzel kapcsolatban oda , amit töröltek . Úgy látom fontosabb az oldalnak két-három ember önérzete mint a többiek szakmaisága !
-
jr1994
addikt
Most mi van az ON-ban?
-
lacibacsi
addikt
válasz
MinionFlasH #38355 üzenetére
Teljesen igazad van, de bevallom őszintén, hogy a pénz nálam (is) nagy úr. Kredit farmolásra pedig nekem még csak a JT alkalmas (nincs más T8-as prémem). Azért a kis pénzért meg muszáj
néhagyakran menni, még ha egy Löwe jön is szembe... (Az ilyen "mindig-valami-akciós" időszakban csak úgy folyik ki a kredit az ember kezei közül.) -
lacibacsi
addikt
válasz
rlazol #38353 üzenetére
(és (#38352) galervin93)
Az utóbbi időben kikapcsoltam a replay mentést, ezzel nem tudok szolgálni (ha valami hiper szuper kört megyek, akkor azt rögtön feltöltöm a wotreplays-re).
Hát igen. Látszólag jól hátra volt billenve, valószínűleg kihasználta a teljes lövegsüllyedését. Kicsit utánanéztem közben a Löwe páncélfelépítésének. Tényleg nem nehéz "elérni", hogy az effektív páncél duplája legyen az eredetinek.
Azt hiszem, hogy néznem kellene valami "Hogyan lőjük ki szemből az oroszlánt" témájú "Klíverlend" videót...
(Amúgy valószínűleg azért viselt meg a dolog, mert mondjuk egy IS-3-nak azért szemből is tízből kilencszer finom falat szokott lenni a Löwe tornya)
-
rlazol
veterán
válasz
lacibacsi #38351 üzenetére
sok függ a szögeléstől, jó lenne egy replay.
ha jól értem, pontosan szemből lőtted az oroszlán kobakját, ráadásul, ahogy írod, kissé alulról. Így simán 250 mm+ körüli páncélt kellett volna átlőnöd, szögtől és pontos becsapodástól függően akár 300at is. Ha egészen a szélét lövöd, ott vékonyabb, de onnan meg a gömbölyű szögellés miatt pattansz. Nem tudom, mi lett volna a jó megoldás, de sajnos a Löwe tornya szemből gonosz. -
lacibacsi
addikt
Üdv! A profik segítségét/véleméynét kérem! Tegnap a teljes kétségbeesés szélére kerültem, mert nem tudtam meglőni egy Löwe-t. Na jó. Nem igaz, hogy kétségbeestem, de "idegállapotban" voltam...
A szituáció: Arctic region map. JT88-al voltam. Az alsó bázisról indultunk és jobb híján beálltam a J6-ban lévő szikla mögé, hogy a 9-es vonalon jövőket kezelésbe tudjam venni. Az érkezők és a saját nehéz tankjaink jól el voltak egymással, egészen addig, hogy kettesben maradtam egy Löwe-vel. Ő beállt H8-9 környékén egy kisebb hepe-hupába úgy, hogy csak a tornya látszódott. Az érzés kölcsönös lehetett, mert ő sem látott belőlem sokkal többet, mint a tornyom. Sem neki, sem nekem nem jött segítség. Csak a tornyát láttam, ráadásul a búvónyílás fedelet nem is lehetett látni, mivel kicsit "hanyattesve" állt. Így a toronygyűrű és maga a torony maradt lőhető elemnek. Kaptam tőle a lövéseket, de mind lepattant vagy nem sebzett. Hasonlóan nekem sem...
Kb. 10-10 lövés után kaptam az első gold-ot, ami sebzett is rendesen. Ha már korán halok, legalább sebezzek elven én is átváltottam gold lőszerre. Csakhogy akárhogyan próbálkoztam egyik sem sebzett semmit. (Egy critical volt talán) Nem úgy az ő lövései, amelyek hiába a tank riszálás, a szögbe állítás, a fekete mágia, mind-mind betaláltak és rövid úton véget vetettek szenvedéseimnek.
A kérdés: én voltam (vagyok) ennyire béna, vagy nem lehet belőni a Löwe 120 mm-es tornyát 237 pen-nel? Esetleg van olyan, hogy az RNG permanensen a farok rossz oldalára tesz és csupán ennek voltam elszenvedője? Több mint 600 csatát mentem már ezzel a TD-vel, de nem emlékszem, hogy bármilyen tank ennyire kifogott volna rajtam...
Bocsánat a kisregényért, köszönöm a türelmet.
-
jr1994
addikt
válasz
zolika15 #38346 üzenetére
Én valami elcseszett perverz módon még szerettem is azt a tankot anno
Táras ágyúval használd, ha sikerül ráérezni és beletörődsz hogy az ellenfelek harmadát-felét egyáltalán nem tudod sebezni, kimondottan jó lesz.
Én is vagy 30-40 csatán át szenvedtem vele (a legnagyobb átütésű sima ágyúval) aztán felraktam a tárasat és valahogy elkezdett működni a cucc. Anno írtam is róla itt valamelyik fórumban.
-
zolika15
tag
Ekkora egy szarrakás tankot mint az 59-16 nem hiszem hogy találok még egyet a játékban... valaki tanítson meg lightal játszani lehet hogy a med ágon megyek tovább inkább....
-
lacibacsi
addikt
Köszi a választ mindenkinek! Akkor egyelőre a szerencsére bízom a dolgot és csak akkor Bélázok, ha lesz anyagi keretem a nagy lövegre is. T-10-zel volt már 5k környéki pattintásom. Csak tudjátok, hogy van: amikor kell, akkor nincs ilyen mákja az embernek. A Stug LT-15-tel szenvedtem a legtöbbet. Azóta többször megcsináltam a T55A szintet is. Na, majd ha elérek most a T28-nál oda, akkor lesz-e szerencsém??
-
zodo
nagyúr
Valaki tudja hogy milyen célzót használ TR1SS ?
Kellerman hasonló ugyan de nagyon sok plusz infóval szolgál amire nincs szükségem, viszont annak van páncélátütés jelzője ami jó lenne de nem tudtam konfigolni.
-
Greentea
senior tag
válasz
Szepi1979 #38329 üzenetére
T-29el próbáltam ugyan ezt a küldit, sajna nekem nem jött össze hiába volt artymentes a csata.
9-es Waffent kellett volna pattintanom, de akkora már az átütése, hogy 3/3x belőtte a tornyomat fedezék mögött. (Malinovka, házak)
t32 itt jobban muzsikálna.Amúgy a legnagyobb sebzésem vele 4300, legtöbb pattintásom is 4000 felett volt, így matematikailag összejöhetett volna vele nekem is csak ezt 1 csatában produkálni nem kis szerencse kell.
-
kchryss
veterán
válasz
lacibacsi #38326 üzenetére
Én WZ-111-gyel csináltam meg ami rosszabb, mint az IS-3 szóval meg lehet, de tényleg kell hozzá szerencse. T29-cel is próbálkoztam és 2x nagyon közel voltam hozzá, ha kilőttem volna a maradék csapattársat meg is lett volna, de így lelopták előlem a végét.
Ezek közül amúgy nyilván a T-10-zel próbálkoznék. -
válasz
zsolthee #38324 üzenetére
Az Indientől én hidegrázást kapok, az a célzási idő... mint valami heavy, a mozgékonysága is hasonló, csak nincs páncélja. Igaz hogy nem atomtudósok ülnek benne, de nem hiszem hogy sokat fog dobni rajta a fejlődés. De legalább a nagy motor meglett vele a Ru251-hez.
(#38326) lacibacsi : minél magasabb szintű a tank, annál jobb. Én a T-10-zel próbálkoznék, bár nekem sincs meg ez a küldetés, várom az E5-öt
-
lacibacsi
addikt
T28HTC HT-15 küldetésnél járok.
Techinaki adottságok: T-10, IS-3, KV-3, Tiger P, O-I, T29. Kb. Ezek jöhetnek elméletileg számításba. A baromi nagy szerencsén kívül ezekkel van esélyem megcsinálni vajon? Vagy másképpen kérdezem: valaki ezek közül valamelyikkel megcsinálta? (Diegho-nak nem ér válaszolni
)
Lőtávolságban van az O-Ni, ez pár napon belül meg lehet, illetve minden free XP-m feláldozásával át tudnám ugrani Aladárt és ki tudnám fejleszteni a Bélát, de nem maradna több free-m a modulok fejlesztésére, tehát stock állapotban tudnám használni.
Szerintetek legyek türelmes és bízzak a szerencsében, vagy próbáljam meg a stcok Béla segítségét a küldihez?
-
szbalogh
addikt
-
zsolthee
senior tag
válasz
Szepi1979 #38314 üzenetére
Nekem az Indien jön be inkább. A top löveg kifejlesztése előtt 1 csatával meg is lett az Ász (+ replay)
Ha kihúzom vele a Leo-t akkor a RU-ból nyomom át rögtön a legénységet mert valahogy nekem sem tetszik vele a játék.
Egyébként grat! Szép!
-
zodo
nagyúr
válasz
MinionFlasH #38321 üzenetére
Gyors vagy grat.
Tegnap még csak T1 Heavy volt free xp-ből ma már M6.
Honnan generáltok ennyi free xp-t? -
MinionFlasH
senior tag
Na megvan az M6, az első 0dmg köröm után free xpből kifulloztam, raktam rá célzás-töltésgyorsítót, nagyon faja tank, szerintem megtartós.
-
zolika15
tag
válasz
MinionFlasH #38310 üzenetére
Nekem a végére bejött az M103 nincs gond ha nem tolod az első sorban vele!!
-
zodo
nagyúr
válasz
MinionFlasH #38307 üzenetére
Nem rossz az a T1 még nálam is szépen szerepelt, jelenleg az M6 várja a nagy lövegét hogy kimerészkedjek vele a garázsból.
(#38308) grizlisandor
Úgy úgy, itt minden témára van találat pl Legszebb nők! Persze, itt is adott a "kinek mi" jön be.
-
grizlisandor
veterán
válasz
MinionFlasH #38307 üzenetére
Na hajrá nem feladni miattuk az ágat.
Én megrekedtem az M103nál, mert nincs bele legénységem. A T32 megtartós, és idő mire lesz egy 3 skilles legénység az SP-ben...Szerintem biztos van olyan topik itt PH-n, ami kielégíti az igényeidet!
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
grizlisandor #38306 üzenetére
A lányos téma jobban bejött.
Tegnap elkezdtem az E5 vonalat, annyit dicsértétek, és van még rajta néhány jó tank (pl T29). Freeből átugrottam a T1 heavyiig, de szanaszéjjel lövöldöztek a clicckerek, iszonyat idegesítőek, megértem a Frédit, bár nem lőttem/ném ki a csapattársam akármilyen torzszülött is.
-
grizlisandor
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #38305 üzenetére
Én nem kételkedek benne!
Más: Tegnap nézte valaki a YaMaaaan srác Twitch(katt) közvetítését?
Ment a TierVIII-as cseh szupertankkal kivágta az arty full hp-ról. Következő csatában artyzott, a Ferdinand csapattársa kilőtte és annyit mondott, hogy f*ck*ng clicker!Volt rage rendesen.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
grizlisandor #38304 üzenetére
Én meg ismerek jó nőket.
-
grizlisandor
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #38303 üzenetére
Megakadtam a Photoshop-nál...
Túrd te is egy kicsit a netet, én meguntam. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
grizlisandor #38302 üzenetére
Mondom smink nélkül.
-
grizlisandor
veterán
válasz
MinionFlasH #38297 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest