-
PROHARDVER!
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
válasz
MinionFlasH #38599 üzenetére
Az 50b jó lesz majd megint, de az 50-120 egy hulladék
-
MinionFlasH
senior tag
Tegnap, és ma is olyan jó köröket futottam, feljavítottam az ActionX-el 53%-ra a winratem.
Tényleg iszonyat jó lett, dimbesdombos közegben nagyon jól lehet vele érvényesülni.
Viszont az 50 120-al egyáltalán nem tudok játszani, ami azért furcsa mert 50100-al meg "jó" vagyok. Nincs még rajta a nagy löveg, de szerintem nem ez a bibi, egyszerűen nem fekszik.
-
emre
veterán
válasz
Linkin #38587 üzenetére
Nem az a gond hogy ellentmondasz, hanem hogy megint magyarázod a bizonyítványod.
Ja, nem akarsz topikgazda lenni?
Kellene valaki akinek megkérdőjelezhetetlen a szakmai hozzáértése. -
szbalogh
addikt
-
Linkin
senior tag
Na akkor még mindig tudok magamnak ellent mondani ez fenomenális.
Mivel ezt nem akartam leírni de mivel csodálatosan ellent mondtam magamnak így muszáj
Van egy támogatóm aki szokott nekem adományozni. Mivel vele más kapcsolatban vagyok baráti viszony.Aki álja önként a nyereményjátékokat amit én nem tudnék lényegében ennyi.
Magyarán szponzor.
Amit a nézőim kapnak szóval ők jól járnak -
Linkin
senior tag
válasz
grizlisandor #38584 üzenetére
Nekem az 5-6 ezer is jó fizetség
Bár ez nézőpont kérdése néha jön egy kis donate mint akárki másnál de ammenyi időt elcseszek rá néha belefér -
grizlisandor
veterán
válasz
rlazol #38581 üzenetére
Obj907-tel 2db 1k dmg-es kör, ha jól emlékszem meg pár gyors csata, ahol a mester nem tudott kibontakozni. Ráadás a tier IX-es tankkal nem volt top tier, de bezzeg aki ott volt vele egy szobában ts-en az folyamatosan az volt.
Valami még biztos volt, csak sajnos nem jegyeztem meg mindent.
Trollkodás on: Linkin még 2 hete olyat mondtál, hogy: "És a bohócot jól meg is fizetik
" off
-
Linkin
senior tag
Bírom ezeket az összeesküvés elméleteket de úgy, hogy itt súlyos tévedések vannak.
Felbaszott a játék ennyi ez szerintem mással is előfurdult már.
Ezen a donate dolgon meg jót nevettem. Látszik, hogy a magyar társadalomi helyzettel nincsen tisztában pár ember
Az havi 5-6 ezer forint bevétel a yt-ből az tényleg óriási. Főleg úgy hogy, hogy semmilyen donate nincs kitől is lenne? -
rlazol
veterán
válasz
grizlisandor #38571 üzenetére
mi történt a közvetítésben? ekézték? vagy nem ment neki a játék?
-
Tarill
őstag
arty menyország
-
emre
veterán
-
sith7
félisten
válasz
jaj istenem ... nem volt elég az only gold sem a lila színhez ?
-
emre
veterán
válasz
Akkor most üresedés lesz a cvakkban?
-
grizlisandor
veterán
World Of Tanks:Linkin1994
1 órája ·
A csodás World Of Tanks nevű játékot letöröltem ennyi volt.Linkin facebookjáról.
Csóró kicsit kiakadt a mai live-on.
-
Bingisz
addikt
Ennyi. Megtaláltak minket.
-
FJancsi
csendes tag
válasz
TESCO-Zsömle #38559 üzenetére
Mondja mindezt az aki önállóan,még csak odatalálni sem képes.
Gratulálok! -
szbalogh
addikt
Na jó, én abba is hagytam mára
Hajnalban felkeltem, hogy lesz SH, erre kiderült, hogy a V4D-ről bezséltek... Na nem baj, mentem pár kört. Egy másodpercen múlt az obj260-am
replay
Valamiért nem írja ki az adatokat de volt egy vakon lőtt találat is. ~250 sebzés hiányzott. -
válasz
szbalogh #38561 üzenetére
Miután kimosod, utána hagyod jó sokáig száradni, mert sokkal többször teszik úgy tönkre az emberek az elázott dolgokat, hogy a zárlat akkor keletkezik, amikor még egy kis folyadék van az eszközben. Várd meg, amíg tutira kiszárad, és akkor jó eséllyel nem lesz baja, amikor bekapcsolod.
-
szbalogh
addikt
MOst komolyan.. megint kihagytam 180 hozzászólást ugyan arra jövök vissza... Ez most puszta véletlen vagy azóta ez megy?
Tegnap a fiam beleöntötte a szörpikét a modembe... Kimostam a csap alatt erős vizsugárral de nem lett jó, sőt egyre kevesebb led villant fel, a végén meg totál sötét maradt. Ma bevittem UPC-nek ahol a néni felvilágosított, hogy kár volt, mert így nem tudja lecsekkolni a kis számítógépén. Na nem baj, hazaérve még kipróbáltam, mert kerekmese és WoT nélkül az egész család elvonási tüneteket mutat
Úgy látszik végre kiszáradt, mert most hajlandó volt bekapcsolni
Van most valami cw kampány amiről lemaradtam? -
Enzolord
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #38559 üzenetére
Az biztos.. Igazi kikapcsolódásra alkalmas gyöngyszemek vannak benne..
-
Enzolord
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #38557 üzenetére
Átdobtam privátban..
-
Enzolord
addikt
Mivel itt Emre tiszteletére leállt az utolsó buli is, átugrottam az SG topicjába.
Hát, frenetikus ismét, ami ott megy.. -
zsolthee
senior tag
Emelem fejfedelem remek "e"-vel tele versek felett...de Emre mester lett? Merre tettem fejem? Mert elment mellettem felemelt szerepe. Merre lelem?
-
Emre mindig is szimpatikus pali volt, de most mi történt?
Nem mintha bajom lenne vele, csak kicsit lemaradtam. Egy Loltrakiban ülve legyőzte az ontopik trolljait?
-
Enzolord
addikt
válasz
jozefgucci1 #38549 üzenetére
SzEMRE remek eme remek, elve egy ezermester teljes esze, mert Emre merte, ezzel kele, ebbe remeg rengeteg megye!!
-
jozefgucci1
addikt
válasz
MinionFlasH #38548 üzenetére
Emre keze nem remeg, esze fergeteg, de Te rettenet kened Minonflash gyerek! Sajnos tegnap nem lehettem veletek !
-
galervin93
addikt
Egy nulla véennyócas kör: [link] Korrekt, első meccsre beadta lighttal Prokhorovkát. :-) Kár hogy a T55-ös küldetésekhez már nem jó az ELC, nem sokhoz kellene magasabb szintű tank. Múltkor tesztszerveren T10-be bevittem Malinovkára, 10000+ szpot...
-
kchryss
veterán
Nyertem 250 goldot az End of Year Contestsen. Legközelebb a Type 59 is meglesz remélem.
Van medálgyűjtő nyereményjáték prém tankokért ha érdekel vkit: [link]
-
Simi37
őstag
válasz
MinionFlasH #38519 üzenetére
Nem is tudom...
-
Bingisz
addikt
Na látom nem kellett sokat várni az első hittérítőre az on-ban.
-
lacibacsi
addikt
Ha ekkora sikerem lenne a játékban, én lehetnék Diegho 2.0!
-
emre
veterán
Pedig már kezdtem reménykedni, hogy tegnap mindent megittatok ami a kezetek ügyébe került.
-
Enzolord
addikt
Nem tudom, hogy azt a szuperteszterek megkapták e már...
Mert én még nem találkoztam vele csatákban..(#38528) lacibacsi nem tudni, hogy lesz e kárpótlás a pórnépnek
De valami biztos lesz, hogy ne legyen hiszti..(#38529) zolika15 Ne is mondd, ezért vettem vissza az Action Xet
-
sith7
félisten
válasz
Enzolord #38523 üzenetére
Ez ok, ennyit én is tudtam, azt hittem esetleg van valami frissebb dolog már ... bát lehet megvárják amíg vége az újévi eventnek /01.24/, és aztán indul ... ha indul
Volt szó még arról a Panther58 , vagy mi a neve, azt is meg lehet szerezni valami maratoni küldetéssel ... arról is nagy csend van.
-
sith7
félisten
Erről az elvileg 19.- én induló angol prémtank eventről van valami friss infó ?
-
zolika15
tag
Eladtam az 59-16-ot soha tobbet nem akarok latni, viszon johet a wz 131 remelem nagyobb sikerekkel. Milyen felszereles menjen ra, toltesgyorsito, venti, periszkop?
-
emre
veterán
válasz
jozefgucci1 #38515 üzenetére
Te és a karrierépítés.
-
Simi37
őstag
Látom készek vagytok
-
fradi81
veterán
válasz
galervin93 #38509 üzenetére
nekem is magas már tegnap is ilyen volt 100ms körül, állítólag t-home gond.
-
galervin93
addikt
válasz
grizlisandor #38508 üzenetére
Én minden csatában ledobom.
Nem tapasztaltok túl nagy pinget, nekem mindkét szerveren 100-500 ms? Játszhatatlan... ...kivéve artyval, első meccsre összejött a 300 sebzés G.W. Pantherrel.Speedtesten mérve 30-40 ms pingem van, szóval a nettel elvileg nincs gond.
-
grizlisandor
veterán
válasz
galervin93 #38504 üzenetére
Ledobta a láncot!
-
rlazol
veterán
válasz
galervin93 #38504 üzenetére
-
galervin93
addikt
Innentől kezdve nézzétek a csata végéig... [link]
-
Szepi1979
senior tag
Kipróbáltam a feltett 2 modot kis tierben, ott nem lehet nagyot bukni ha szar valami. Pzs35 tier3-ban, egy kis fókavadászat. 10 kill, 1808 sebzés, 2 arty maradt csak hátra. Elmentem a szokásos arty helyre erre befoglalnak. 100%-on volt a foglalás amikor megsebeztem. Meglehetett volna a 12 kill, annyi még sose volt. Most ideges vagyok picit, lám így járnak a seal clubber-ek.
-
emre
veterán
válasz
MinionFlasH #38500 üzenetére
Nem csodálkozok, ha az elmúlt egy nap tartalma oda került volna be is visznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- fűnyíró traktor
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- További aktív témák...
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest