Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolthee
senior tag
Gondoltam gurulok a teszt szerveren néhány tankkal mielőtt megveszem
Sorozatban lőnek a csapattársaim hátulról3 csatában egymás után!!!!
Rajtam tesztelik a nagy lövegeket: ISU, T95 ...
Mi folyik itt Gyöngyösön????
Miért ilyen frusztrált mindenki? Egyszerűen nem tudom kipróbálni a vasat, mert elfogy a HP-m még az ellenféllel történő találkozás előtt. -
fradi81
veterán
.
-
pintyesz
senior tag
válasz
fradi81 #36781 üzenetére
Az a hsz. inkább jószándékú volt,mint érdembeni segítség.
Ugyanis nem az volt a kérdés,milyen konfigon megy el tutira a WOT.
Érdekes módon,mindenki átsiklott a "minimum" szón.
A milyen konfigot vegyek topikból,sztem kétlábbal rugdostak volna ide,vagy be másoltak volna egy World of Tanks system requirements adatot.
Én meg kis naívan azt hittem ebben a topikban tudják milyen minimum konfiggal lehet,FHD-ban maxon játszani.
Így utólag inkább azt kellett volna megkérdeznem ki játszik itt a leggagyibb konfiggal FHDban,maxon.PS-os hókuszpók meg nem én vagyok,a gépet csak összeraktam a saját videókártyámmal.
A kép mobillal készült,az fps-t meg kénytelenek vagytok elhinni. -
grizlisandor
veterán
Lehet ő nyerte meg a nyereményjátékot, amit csináltak, hogy a kampány idejére bevesznek valakit.
Más: Mostantól nem csak "ebay account"tal lehet beszólni a másiknak, hanem a PH account(katt) is alkalmas rá.
-
emre
veterán
válasz
grizlisandor #36785 üzenetére
Ja, itt nem hinném hogy erről van szó.
-
emre
veterán
válasz
grizlisandor #36785 üzenetére
Ennyire nem lehettek megszorulva.
-
törölt tag
-
emre
veterán
Kinek kellett mennie hogy Linkin megint cvakkos lett?
-
zodo
nagyúr
MI van ma a szovjet lövegekkel, becélzom sniper modban és a tank mellé lő vagy a földbe.
(#36779) jagada
Arról meg szoktam feledkezni ha top tier vagyok
pláne ha előtte 2/9 a győzelmi arányom amiből 9-szer haltam.
Tudom, ismerem őket ( KV-1, KV-85) hogy nem Német precizitás de ma felülien rosszak még a 0.38 szórású 100 mm S-34 löveg is.
-
kchryss
veterán
válasz
Bingisz #36769 üzenetére
Ha kevesen szerzik csak meg a t22-t akkor nyilván csökkenteték volna a küldetések nehézségét, mint ahogy a sima személyes küldetésekét is csökkentették többször is. Ezzel hogy csalással szerzitek meg azoknak tettetek volna keresztbe akik nem csalnak, mert mondhatta volna a wg, hogy ha ennyi embernek sikerült megcsinálni akkor minek könnyíteni.
Így viszont hogy lebuktatok és mindenki panaszkodik a küldetések nehézségére biztos vagyok benne, hogy komoly könnyítések lesznek. A mód népszerűsítéséhez meg majd emelik a kredit és xp hozamát. -
Bingisz
addikt
válasz
joergie #36757 üzenetére
Eddig még nem volt olyan kampány, amin nem kaptunk bannt, szóval annyira nem meglepő.
Most nyilván a rampage riggelés miatt, mint mindenki más. 2 hetet kaptunk amúgy, de nem érdekel különösebben. Meg most nem csak mi kapjuk, hanem kb. minden top klán. Lehet amúgy, hogy teljesíthető küldiket kellett volna berakni, és akkor nem gondolta volna azt az összes top klán, hogy ezt "közös erővel" kell megcsinálni. Főleg azért furcsa, mert a 260-nál sikerült nagyjából olyan küldiket készíteni, amiket a jó játékosok meg tudnak csinálni maguktól, azoknál a küldiknél azért is nem lett nagyobb botrány.Amúgy meg az a legviccesebb, hogy egyébként is kevesen játszanak a móddal, éjfél után meg szinte akármit csinálsz úgy is egy csatába dob a többiekkel, még összeszámolás nélkül is. Volt olyan, hogy egymás után négy csatában írt egy srác nekünk, hogy felnyom minket riggelésért, pedig hiába magyaráztuk neki, hogy ennyi erővel őt is fel lehetne nyomni, hisz 4 csata óta folyamatosan együtt játszunk, pedig nem is számoltunk össze. Persze ilyenkor csak a hőbörgés ment.
Sz*r ez a mód így, pedig amúgy jó is lehetne, akár sokkal több, de megcsinálható küldetésekkel, meg a ledobható cuccok kisebb random faktorával. Mert az nem túl vicces, hogy egyszer kilő full hp-ról valamit az arty, másik esetben, pedig egy 200 hp-s tankot nem képes kiszedni.
-
kchryss
veterán
Végre! -
zodo
nagyúr
Akartam már kérdezni hogy a SD és HD kliens közt mi a legfőbb különbség?
Gondolom a hd tank modellek egyértelmű része a kliensnek de ugye egyre több típus kapja meg a hd modellt.
Pályákról is írtak hogy lesz minőségi de van ami még sem érkezett meg.
Innen nézve talán lassan hd lesz az sd is vagy rosszul gondolom?
Szóval grafikában mennyire tér el egymástól a két kliens pláne fps értékek végett kérdezem.
Jelenleg az SD klienset használva majdnem közepes grafikai részletesség mellett, full hd felbontásban ~ 60 fps-t produkál. -
szbalogh
addikt
válasz
grizlisandor #36761 üzenetére
Előtte vagy utána biztos tolták rendesen
Vagy megint a kampányban nyomta fel őket valami másik klán.
Biztos nem randomban tkztak -
-
joergie
őstag
Na mi történt? egy raklap zwack tag bant kapott. Köztünk Bingisz
-
zolika15
tag
Tegnap sikerult a 2db eggyel magasabb heavy kiszedese m103-al, ha olyan nap van jo ez a tank, de jobb lenne mar az e5.
-
Eddig 11 bukott csata a mai (tegnapi)Type 61 duplázási kísérlet eredménye
-
Akarja látni Himmelsdorfot?
Üljön artyba! Minnél nagyobb, annál nagyobbszopöröm!Viszont meglett a gyújtogatós küldetés, az ARL olyan szépen égett, hogy karácsonyi hangulatom lett tőle
-
jano_77
nagyúr
válasz
Szepi1979 #36728 üzenetére
én tegnap láttam eddigi legnagyobb WN8 értékű játékost - 6300+ volt, de új acc vagy nullázott acc volt. Viszont a 10K az nagyon soknak tűnik szerintem is.
(#36731) galervin93: én a HT küldetéseket tartom elég nehéznek a többihez képest.
(#36734) Mogyesz75: sajnos ezt jól látod, rengetegszer van a küldetéseknél, hogy amint bekapcsolsz mondjuk ölj meg 3 artyt küldit, akkor onnantól vagy nem lesz 3 arty vagy esélytelen vagy mindet leölni. Ugyan ez igaz persze TD-re vagy mondjuk egyel nagyobb HT-t ölj. Mióta ez van bekapcsolva vhogy mindig top tier leszek a hevaykkel! Előtte persze volt 2-el nagyobb is belőlük. THX WG
(#36735) szbalogh: ez a WZ ennyire király spotter!? Mégis csak el kell akkor induljak a Kínai light-okon.
(#36745) zolika15: nem rossz tank a Centi I, de azért annyira, hogy 3 csík!? hmmm....gratula
-
zolika15
tag
válasz
grizlisandor #36744 üzenetére
Grat!! Nagyon szerettem meg is lett a 3 csik az agyura, haszbalhato kis gep, de most a 7/1 szenvedos meg!
-
szbalogh
addikt
válasz
jozefgucci1 #36740 üzenetére
Vt3ps-be vettek fel tegnap. Hétfőn léphetek be a toborzó szerint. Obi-ba is írtam de nem szóltak még vissza. Azért jó lenne még a kampányban is menni. Még mindig nincs német nehéz prémtankom
-
jozefgucci1
addikt
válasz
szbalogh #36716 üzenetére
Néztem is , hogy gyakrabban váltasz klánt mostanában mint utcalány alsót
Akkor így gondolom le is mondtál a nyereménytankokról ? Nekünk még talán van esélyünk .Tegnap végre nyertünk is nem csak buktunk .Viszont így az állandó CW-k miatt nincs időm randomra vagy már nincs kedvem hozzá.
-
zolika15
tag
válasz
#43783936 #36734 üzenetére
Meglett nekem a multkor ez, de sajnos nem eltem tul es vesztettunk, ugy hogy masodlagos igy bukott egybol, szivok a tobbi kuldetessel(heavy,light,td), de lassan-lassan haladok elore a t55a eleg jonak tunik szivesen latnam a garazsba.
szbalogh: Ugyes, ezt a tankot ki kene huznom nagyon tetszik.
-
szbalogh
addikt
2 küldetésre vagyok az obj 260-tól
Semmi különös, csak beálltam a bokorba -
törölt tag
válasz
Greentea #36732 üzenetére
"T55a sem annyira bonyolult " - perszte, csak ha engedi az mm.
A két magasabb szintű TD kilövésére várok már kb. 800-900 csata óta.
Vagy nincs összesen kettő, vagy a másodikat lelopják.
Amikor persze nyolc TD volt az ellennél, a csapattársam véletlenül lekevert egy tockost a csata elején ISUval. -
válasz
galervin93 #36731 üzenetére
Én is a gyújtós küldetésnél járok, azonos tierű már legalább háromszor gyulladt, de nagyobb még nem
Igaz, én a Chi-Nu Kai-jal 3in1 nyomom, fejlesztem a Type 61 legénységét, próbálkozom a küldetéssel és küzben némi creditet is keresek. De lehet váltanom kellene valami másra, az agyamra megy néha ez a megbízhatatlan ágyú -
Greentea
senior tag
válasz
galervin93 #36731 üzenetére
grat!
T55a sem annyira bonyolult kivéve persze a 2x gyújtós küldit ami már 1 hónapja be van kapcsolva. -
galervin93
addikt
Vááá, végre meglett a T28 meddel-gyújtós küldetése, CDC-vel T-54-et.
Mennyit szenvedtem ezzel a f*ssal... Bontok is egy Pilsnert, ezek az RNG- meg MM-küldetések (fedezz fel/ölj meg X artyt, gyújtás stb.) megőszítenek.
Végre elérhető közelségben a T28, igazából csak önmagamnak akarom bizonyítani, hogy megtudom csinálni, nem nagy vasziszt maga a küldetéssorozata, de a két med küldetés (2 arty kill, eggyel nagyobb tierű gyújtás) hetekre megakasztott. Végre majd mehetek tovább a T55A-ra is, ott a tank már nem cél, csak a küldetések után járó kis jutalmak.
Öröm off. -
Greentea
senior tag
Király az új patch javítása.. Tegnap semmi probléma nem volt, ma meg folyamatosan, délután óta ugrál a pingem mintha az öreg Mario lenne.. Természetesen mindkét szerveren (bár inkább az EU1-en) 300-500ms között..
Tudtommal nincs hétvége sem pedig valamilyen ünnepnap..Semmi nem fut a háttérben, és netem jön rendesen..
-
Macka
veterán
-
nyunyu
félisten
válasz
szbalogh #36719 üzenetére
T37-ekkel, amiken mellesleg nem táras ágyú volt
T37-re melyik agyu a jobb?
Ahogy neztem a nem tarasnak nagyobb a penje, illetve masfelszer annyi sebzest bir kiosztani egy perc alatt.
Taras viszont 2 masodpercenkent tud loni 3.3 helyett, de amint kiurul a tar, maris megszivta. -
szbalogh
addikt
Az angol gyakorlás miatt mentem nemzetközi klánokba. Az OC jó is volt de szétmentek. Az RGT-ben primitív bunkók vannak, pöcsöket rajzolnak a maptactic-on meg mindenkinek káromkodás a megszólítás, viszont nagyon jól nyomják a kampányt. A PTS-ben meg nincsenek irányítók, ilyen 700wn8-as félholtaktól kaptunk ki 0:7-re, mert russolni szeret az irányító és bementünk 7 nehéztank közé cromwellekkel meg T37-ekkel, amiken mellesleg nem táras ágyú volt, direkt kérte....
Jó lenne valami értelmes bandát találni végre... akár magyar is jó most már -
emre
veterán
válasz
kchryss #36710 üzenetére
Köszi, de továbbra sem használom modpackot. Magában a fájlban szeretném megtalálni csak úgy tűnik másképpen hívja ezt a funkciót.
A packommal is csak ma készültem el, igaz még nem végleges, de ma már élesben is ki mertem próbálni, nem csak repayekkel teszteltem. Lassan jobban szeretek ezzel vacakolni mint játszani, bár ma nem volt annyira szar napom.
-
szbalogh
addikt
Hú gyerekek ez a PTS klán de gáz.... Nehogy oda menjetek! Két napig bírtam... 2/15 a cw győzelmi arány a kampányban....
-
Departed
őstag
válasz
zolika15 #36711 üzenetére
T10 gun? Ha az megvan ezek az előnyei:
Highly sloped frontal armor and strong mantlet
Fast turret rotation speed
Good accuracy, aim time, penetration, and rate of fire on top 120mm
Large tracks can absorb most shells when sidescraping
Nice gun depressionHa még nincs meg akkor nagy eséllyel megszereted vele.
-
zolika15
tag
Nem tudom megszeretni az M103-at egyenesen utálom azt a tankot talán az E5-ért érdemes szenvedni.
-
zolika15
tag
Jaaa ertem mar, kicsit beneztem bocsi.
-
Tomi0703
addikt
Nah, végre bekerültem ilyen acélvadászatos random teambe. De bár ne kerültem volna... 50B, E100, E5 full he-vel is nekem lett a legtöbb sebzésem a csapatomban...
-
Szepi1979
senior tag
válasz
szallasi007 #36536 üzenetére
Tizesből csak arty és mindját kettő. Ez nem jelent jót az álmoskönyv szerint.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #36696 üzenetére
mindig is tudtam, hogy egy nagy Cheater vagy!
-
emre
veterán
Tudja valaki hogy mi ez a kis célkereszt a tank neve felett az otm-ben?
Ki szeretném kapcsolni, és jó lenne tudnom mit keressek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest