- 3DMark (2013) eredmények
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- OLED monitor topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magany
tag
Sziasztok,hogyan tudom berakni a barakból a az átképzett legénységet a masik tankba amit legénység nélkül vettem?
-
mtade
aktív tag
Lehet, hogy csak nekem új, de van olyan, hogy WOT: 8 bit tales
Van pár nagyon jó... -
Djuree
félisten
válasz
anatman09 #14194 üzenetére
hali!
hagy ajánljam magam!
[link]
a srácok szoktak szakaszozni látom a cseten, talán ahogy szokik össze a banda egyre többet. sajnos nekem nincs időm rá. fent vagyok elég sokat, de nem ülök a gép előtt csak be vagyok lépve, aztán ha van épp időm akkor 2-3 csata lemegy, aztán megint csinálom a dolgom otthon. -
anatman09
csendes tag
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy ti melyik Klánt javasoljátok nekem?
Leírom a szempontokat:
- Fő szempont nálam, hogy jó fej srácok legyenek, és tudjak szakaszozni velük. Egyedül nem olyan izgalmas játszani. Néha kiábrándító...
- Sajnos csak hétvégén tudok játszani jelenleg, úgyhogy ha lehet ne legyen a Klánnak nagy elvárása
- Most a legmagasabb tankom tier 8as, és főleg TD vonalon húzom az ágakat, de tervezem a medeket is nyomni.
- Van TS a gépemen, a kommunikáció nem akadály.Itt vannak a statjaim: http://www.noobmeter.com/player/eu/anatman09/514127432
Sajnos nem régóta vagyok benne a játékban, nem nagyon ismerem még a pályákat meg mikor hova kell menni, de gyorsan tanulok.Köszi a segítséget!
-
Tomi0703
addikt
válasz
Dobi 562 #14170 üzenetére
Nekünk 3-munknak sem sikerült lehozni...
(#14175) Stigma.HC: Szép.
Én biztos nem tudtam volna megállni, hogy ne lőjek, többet.
(#14185) Mister_X: A szemétládák... Nekem még nem küldtek, remélem fognak. Amúgy milyen az igénye? A telómon (LG Optimus L7II) nem hinném, hogy elfutna rendesen, bár tabon játszanék vele (Waqteq 79qci) azon lazán futnia kell.
-
Mister_X
nagyúr
Bazzeg, van Isten
Lehet így engesztelnek a mai napi szopóágért
na, most aztán komoly bétálás következik.
-
Bingisz
addikt
G*cc ez még viccesebb, mint az arty
[link]
Nah, ha nem akarok égi áldást, akkor a WT-ben sem fogom megtalálni a helyem... -
Mister_X
nagyúr
Én néha azon is csodálkozom, hogy a W-t nyomják az S helyett... valamiért engem is a WoT-ilag fogyatéskosokkal rakott össze, mentem is teszt szerverre, ott legalább elkönyvelem, hogy sok még nekem a T10 vagy nem ismerem eléggé a T7/8-as prémeket (bár a Maus egy vicces jószág
).
-
KisApám
addikt
Engem is elkapott ma a retardáltak csapata... Néha ez is beesik.
Az elmúlt 5 napban szinte majd mindig 53-60% között volt a WinRate-m, most örülök, ha 40% lesz.
Nagy számok törvényeSzóval nincs miért sírni másnak sem ilyenkor.
Viszont tényleg félelmetesen jó reklámot csinált a WoT... ennyi idióta noob-ot 4-8000 csatával és 5-600 WN8-al összegyűjteni...
És még mindig nem elég nekik az a több ezer meccs, hogy pl. a fehér zászló (bázis) foglalásnál, Ne már az ellenfél kiinduló pontját rohamozzák már, valamint a visszaszámláló és a sziréna nem poénból megy.
2-val magasabb TIERben ma jó párszor sikerült első lenni...Még mindig fenntartom:
a WoT "kiképzésnél" egy alap angol szókincset is jó lenne elsajátítaniuk a kezdőknek.
(Pl: go, move, back, stupid, idiot, retard, capture, NO capture...) -
Stigma.HC
senior tag
Csak az erdőben kellett állnom, de még így sem ki, hogy ne lőjek az ellenfélre. 13.000 spot még így is összejött.
-
Dobi 562
addikt
Na, eddig bírtam idegekkel, újra letöröltem a játékot. Jöhet a következő fél éves szünet. Vagy egy jobb tankos játék (értelmesebb játékosállománnyal).
-
-
Dobi 562
addikt
Gyerekek hihetetlen ami ma megy. Már csak röhögök kínomban. 5 perces csaták, a paradicsompalántáknak a túlélési ideje 1-2 perc. Mindegy mivel megyek csak bukok. Legalább ha szorosak lennének a csaták, de semmi.
Az E-75 viszont rohadt jó még mindig. Nem tudom hozzányúltak-e mióta nem játszottam vele. Ha be van forgatva az eleje, akkor a hülye gold ammo-sok is pattognak róla.
-
Egyszerűen néha a "játékos állomány" minden képzeletet és tapasztalatot alul tud múlni!
Ma hihetetlen mit műveltek Himmelsdorfon! Normál random csata, mi délen. Rögtön tudtam, hogy szinte tuti végünk.... Az egész csapat kelet felé ment, nyugatra a vasút felé csak én és egy bajtárs indult.
A kollégát gyakorlatilag azonnal kilőtték én pedig a gyilkosát. A mapon látom, hogy a mieink "bedugulva keleten, közel az ellenfél bázisához, a másik oldalon pedig zavartalanul rohan felénk öt piros. Visszanyargaltam a bázisra és az öt támadóbol kiszedtem még hármat, mire végeztek velem. A két maradék piros azonnal foglalni kezd. Felnézek ... és egy pillanatra felvidultam. Hiszem megvan a meccs! Közben ugyanis a lemmingek kilőtték a maradék pirosakat és ott nyüzsögtek az ellenfél bázisánál, kettő (pár másodperc késéssel) tőlunk is foglal.
Ami ezután történt azt csak nyugtatóval tudom leírni.
Egy ideig semmi változás, kb. 4-5 tankunk a bázis körül, kettő foglal. Így sima döntetlen. Ha még egy agyhalott arrébb araszol két métert a bázisig győztünk. Ha a foglalás pillanatában visszaindul két-három tank és egyet reszetel, győztünk. DE NEM! Telik az idő, én a chaton üvöltök, hogy foglaljanak. Mikor már csak annyi idő van vissza, hogy tuti nem érnek le a bázisunkig elindulnak! AZ A KETTŐ IS AKIK ADDIG FOGLALTAK! Sima vereség.
Szerintem a két piros foglaló lefordult a székről a röhögéstől.
Na ezt űberelje valaki! -
Mister_X
nagyúr
válasz
Flayer #14165 üzenetére
- Fiam, kész van a lecke?
- Aha, persze apa, ez csak természetes.
- Tényleg? Nagyszerű hír, akkor mutasd meg!
- Ööö, amúgy ma nem is volt házi...
- Ejnye, ennyire romlik az oktatás színvonala! Bezzeg az én időmben rengeteg házit adnak. De ne félj, itt ez a szép matematikai gyakorlókönyv, amit megvetetett velünk az iskola, csináld meg a 105. oldalt most! -
Flayer
senior tag
Sziasztok,sziasztok!
Remélem mindenki jól van kicsit kevés az idő a fórumra és a wot-ra a gyerek elbitorolja tőlem a gépet mindig és minecraft-ozik.Az őrületbe kerget az kocka játék!
Ha rám hallgatok akinek van gyereke ne engedje a közelébe vége a wot-os pállyafutásnak! -
Dobi 562
addikt
válasz
Dobi 562 #14163 üzenetére
Ehh... Egész nap ez megy... A csata 2. percére a csapat nagy része oda van, 4-5. percre már el is fogytunk teljesen.
Mondjuk arty nézetből láthat az ember érdekességeket:
-M103 nem bírt el az IS-el (a 7-essel)
-Két 8-as nehéztankunk nem boldogult egy magányos T29-essel
-IS-7 nem tudta sebezni a Conquerort, 500 HP-ban hagyta az IS-t mire ment egy med és megmentette...Elképesztő...
-
Dobi 562
addikt
Ma visszavettem a GW pancsert. Elég jól elvagyok vele azokban az esetekben ha van csapat. Ha elhullik a csapat fele 2 perc alatt akkor viszont kit támogassak arty-val?
-
troad
csendes tag
Sziasztok. Az utolsó frissítés számomra egy katasztrófa. Ki lehet azt valahogyan törölni és anélkül játszani?
-
Midway
senior tag
Na ez a 6. érzék is xar bugos. Nem jelez aztán hárman lőnek rám.
-
-
mrszitya
senior tag
válasz
KisApám #14149 üzenetére
Valószínű a stat mod egyik script fájljával van probléma. Tegyél fel külön egy másik stat modot, nézd meg azzal. Melyik modpack van fenn nálad, illetve azon belül melyik stat mod, mert azt viszont ki kéne szedni belőle előtte. AcélFal Session Stat Exel Mod
-
KisApám
addikt
Ki melyik MOD pack-ot használja???
Én akármit teszek fel, a jobb oldalon lent ahol a csatáim utáni "adatlapokat" illetve a WN8 értéket lehet nézni, nem tudom megnézni.
Villog sárgán (az az új infó van), ráklikkelek, és semmi nem történik.
Újra kell indítanom a játékot hozzá, hogy felnyissa. Majd a következő csata után megint ugyan az... -
Patrick76496
őstag
válasz
Mister_X #14121 üzenetére
Bocs, de az egy KV-2 152 mm-es BL-10 skinnel.
Egyébként szerintem legénységhúzáson kívül másra nem kell prém tank, nekem a játék amúgy is fossa a kreditet prém nélkül is. Csak az xp-vel vannak gondok..
(#14122) Enzolord: Csak mert modolni jó.
(#14137) AMD Power: Nekem 500 megát töltött le az a szar. Szétkúrta a tweaker-t, úgyhogy újra kellett rakni, meg a csata indulásánál élmény volt meghallani azt a meleg amerikai legénység hangot.
-
AMD Power
titán
Jött valami frissítés. Amit nem tud a kliens feltelepíteni. Kritikus hibát ír ki.
Most végre jó lett.
-
bullseye
addikt
Nyilván nem ment jól a csata (pl. én is elég béna voltam), de azért ha kb. a felénél sebzéssel (és lövéssel) hal meg valaki, akkor ő sem tett hozzá. Sőt, ez még a scumbag artynak is a minősített esete.
Másrészt arra azért volt ideje/energiája, hogy a végéig maradjon beszólogatni.
@Bingisz
Annyit nem ér, hogy regeljek még egy helyre -
Dobi 562
addikt
Egyszerűen vannak olyan napok, amikor mindegy mennyit teszel a győzelemért, akkor is folyamatos bukta van.
Most én is éppen egy ilyenben vagyok.
10 kör csak JPZ-vel, valami 4K körüli átlagsebzéssel, 3 win - 1 draw - 6 lose. Az utolsó 3 körben mintha a pályán se lettem volna. Beállt mellém egy T71 és szarrá lőtt, IS-4 kempelt tőlem 30 méterre full hp-val és nem segített.
-
KisApám
addikt
Kedvenc VIDEO.
-
Dobi 562
addikt
Ma is kényeztet az MM.
-
emre
veterán
-
Djuree
félisten
válasz
Dobi 562 #14124 üzenetére
ez hányszor de hányszor van.
tegnap is:
előttem ellen e-100 1000hp körül, én t-54-el 500hp körül, egy lövés lennék az e-100-nak. mögöttem haver e-100 full hp-val és nem mer kimenni?! írom is neki hogy te barom mire vársz én menjek ki az 500hp-mal??
utána már kigurult és kiszedte az e-100-at. de erre 2 percet kellett várnom, sztem ha nem írok neki még most is ott állnánk.és erre nem jönnek rá maguktól...szörnyű retardáltak vannak.
-
Dobi 562
addikt
Én csak azt nem értem, hogy miért játszanak jó páran gyáván. Full hp-s tankkal bújik és nem mer odamenni kivégezni egy 3-400 életes tankot, mert be kéne vállalnia egy lövést. Helyzetfelismerő képesség amúgy is zéró.
Csak a csordaszellemet ismerik vagy a kempet. Marha élvezetes lehet úgy játszani. -
emre
veterán
válasz
bullseye #14119 üzenetére
Tényleg nem rossz játékos, és ha a csapat egy agyatlan birkacsorda módjára viselkedik én is ki szoktam lépni, vagy csak közlöm, hogy akkor mostantól nélkülem játszanak. Esetleg a saját hp-mat még lesebzem, de amúgy beleszarok. Nem segítek senkinek, nem védek és nem támadok, ha ennyire tudják mit kell tenni akkor oldják meg.
Azt azért észben kell tartani hogy a jelenlegi játékos állomány mellett ha egy 1500 wn7-el rendelkező játékos kiszáll azzal közel 10%-al csökken az esély a győzelemre. Természetesen ha az egész csapat zöld akkor ez az érték kisebb. Szóval igen is törekedni kell a csapatjátékra. De ugyanakkor vannak olyan helyzetek is amikor én is azt kérdezem hogy mi a francnak mentél oda.
-
Enzolord
addikt
válasz
Patrick76496 #14120 üzenetére
Ráhegggesztetted az ojjekt ágyúját a kvra?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Patrick76496 #14120 üzenetére
Látom megvan a SU-100Y, live szerón milyen? Teszten két kört tudtam menni vele, elég priceless, amikor odanyal a T6-osoknak (hát még ha kisebbek is vannak). Mennyire hozza a kreditet? Még a Dicker Maxot vettem meg teszten, de csak nagyobb tierrel dobta össze eddig (plusz az a 6vs6 normal battle), ott nem annyira élvezetes, pattog. Type 64 viszont elnyerte a tetszėsemet, sajnálom, hogy az akcióban nem vettem meg. Szerintem egy ideig nem veszek T8-as tankot, funolásra valamelyik hatos + WT Ground Forces béta.
-
Patrick76496
őstag
válasz
scyllarus #14013 üzenetére
Érdekes lesz, én biztos kipróbálom.
(#14058) mcwolf79: Ezzel arra (is) akarok kilyukadni, hogy sok jó meg rossz gép van a játékban, de a legjobb/legszarabb díjjal egyiket sem lehet kitüntetni.
(#14095) KisApám: Nem akarok beleszólni a skilleidbe/perkjeidbe, csak annyit szeretnék hozzáfűzni a témához, hogy ha 2 kört mész a JT-ddel, akkor már le tudod resetelni mind a 4 ember skilljeit. Plusz még ha feláras is a skill wipe, akkor tényleg nincs mit sajnálni rajta. Ráadásul még prémiumod is van, és még ráadásként mostanában az akciók eszetlenül fossák a kreditet, úgyhogy tényleg nem értem, mire spórolsz annyira.
Pl. én prém nélkül játszok, T5-től felfele mégis minden tankomon van legalább 2 db golddal leszedhető felszerelés (amiből legalább 1 db 500 vagy 600 ezres), a PzII-n 3 van.
Amúgy tök jó az ikon modod (csak ki kellett benne cserélni pár képet, mert a készítő lusta volt néhány tankra rákeresni).(#14119) bullseye: Én még mindig a WN6-ot használom csatában (csak a menüben nem tudom, hogy kéne megcsinálni), patch után az egyik első dolgom volt, hogy visszaállítsam az xvm-et.
- - - - - - - - - - - -
- Fogadjunk, hogy ilyen már mindenkivel történt
- Valami nem stimmel.. -
bullseye
addikt
Közel 2000 WN8 (oké, wn8 egyre furább, lehet, hogy visszaállok wn7-re, de abból is vagy 1700 volt neki), a csata felénél öngyilkos lett, majd kicsit még anyázott. 0 leadott lövéssel.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Dr_Syrex #14112 üzenetére
Dr_Syrex + mefistofeles koszonom.
Bar mar csak az itteni forumot fogom kovetni, mivel mar gyakorlatilag kb 3 honapja ? (az IS6 akcio utan) nem igazan jatszom, csak nagyon hebe-hoba, de jol jon egy + hely ha visszaterek majd valamikor.
Szoval akkor csak ugy talalomra dobaljak a kodokat ? Azt hittem van valami rendszer, ezert kerdeztem ra, mert innen elcsiptem 3 kodot es az viszonylag elegge egymas utan volt. -
válasz
Antonius1978 #14110 üzenetére
Elvileg még hat kód lesz április 6.-ig. Tehát úgy kb. kétnaponta egy. Persze random az egész....
-
Tomi0703
addikt
válasz
KisApám #14095 üzenetére
GOLD-ot meg nem akarok költetni, a SKILLek "átváltásakor",
creditet sem, mert akkor mehetek megint min. 100-200 csatát,
hogy az átváltáskor elvesztett %-okat visszatornázzam, ezt NEM akarom.Hát pedig a parancsnokon át kell majd váltani, ahhoz hogy érjen valamit a BIA, akkor hogy is van ez a dolog, hogy nem váltogatok?
Amúgy a BIA venti nélkül full haszontalan szerintem.
De aztán, hogy mit csinálsz a skillekkel az mondjuk nem érdekel, annál könnyebb lesz téged kilőni ha szembe kerülünk egymással. -
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Antonius1978 #14110 üzenetére
Teljesen random dobálják a kódokat. Talán a kapcsolódó fórumot és érdemes gyakran figyelni
-
Tomi0703
addikt
Engem is kiosztott tegnap egy magyar Indien Pz (természetesen vörös színű). M103-mal voltam Prokhorovkán. Bementem középre és lőttem azokat akik mentek a hegyre valamint a túloldalt az "erdőből" jövőket. Kiosztottam 4000 sebzést, ő csata vége felé meghalt 200 sebzéssel (tudott volna többet is mert 3 9-es volt oldalanként. Meccs után rá is írtam és kiosztottam rendesen...
-
emre
veterán
válasz
Antonius1978 #14108 üzenetére
nem véletlen, csak a választ cenzúráztam.....
-
Djuree
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged