- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hővezető paszták
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
mcwolf79 #13597 üzenetére
Ha lehülyéznek, arra én is válaszolok a magam mérsékelt módján. De ebben az esetben én nem véltem felfedezni semmi bántó utalást.
Én is költöttem a wot-ra, nem is olyan keveset, mégsem ülök fel minden gyanús mondatnak. Persze ha kerek perec valaki a játékra költött pénzem miatt akar b@szogatni, akkor hajrá, próbálkozzon csakSajnos valóban léteznek hülyék, akik nulla játékintelligenciával bírnak, ellenben kitartóak és tömik pénzzel a WG-t
(#13598) Djuree
Akkor te nagyon jól jártál az nvidia kódokkal. Később dúrván felment az ára 9-10K-ra. Két nagyot meg talán 1 kicsit én is beszereztem viszonylag kedvezőbb áron. -
Djuree
félisten
válasz
Tomi0703 #13596 üzenetére
én meg anno angliából rendeltem dobozos wot-okat (10-esével), amihez arany, kredit, kis prem tank, garázshely meg ki tudja mi minden kutyapöcse járt, itthon meg 2x áron eladtam, amit nem tudtam már eladni meg felhasználtam.
meg mikor nagy nvidia kódokat (7500 gold + 1 hó prem) vettem 3000-4000ft-okért. na azok voltak a szép idők.
okosba is lehet ezt csinálni. kb. 100k ft-om van a játékban, bár én ezt kb. 40k-ból kihoztam...egy fillért nem sajnálok erre, lassan már 1000 órám van benne... -
mcwolf79
veterán
-
Tomi0703
addikt
válasz
Midway #13589 üzenetére
+ ott az alienware. En mar 2-3 alkalommal szereztem onnan kodot, ami ugye goldot ad. Innen van kb 5-6 garazshelyem +ba, meg ugye par ajandek tankot eladtam. Prem csak akkor volt ha a wg adott. Egy fillerembe nem kerult a jatek. Ha meg nem fernek el a legenyek a barakkban veszek valami low tier olcso tankot es belerakom abba. Siman el lehet lenni, csak egy kis esz, meg figyelmesseg kell hozza...
-
emre
veterán
Nem gondoltam volna hogy ezzel a szarral is meg lesz az ászom replay
Győzelem!
Murovanka 2014.03.08. 13:37:32
Churchill VII
Bevétel: 5 695 (x3) 226 667
Mérleg: 226 667
Nagy kaliber, Top Gun, Kiváló Lövész, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Felszerelés hozzáadva: Távcső (x1) -
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Midway #13584 üzenetére
Az inkább az ON topicban jellemző néha
A másik meg, hogy szerintem nem mondtál semmi különöset azzal a pénzt bele tolós mondattal, sőt azt is elmondtad hogy nem a rosszindulat vezérelt.
Nem elég erre annyi válasz, hogy igen költöttem rá bőven, hisz nincs abban semmi kivetnivaló; vagy éppen néha 1-2 ingame tartalmat megvettem, vagy bármilyen egyéb válasz.Azt sem értem, miért kell ugrani minden ilyen mondatra és főleg ezen a kioktató módon. Nekem aztán biztosan nincs bajom senkivel itt, de szerintem most kicsit elszaladt veletek a ló.
nyugalom, békesség, szeretet... -
Stigma.HC
senior tag
válasz
virkir #13592 üzenetére
+ ott vannak a különböző versenyek, gondolok itt az esl-re. Ide meg csak 8-as tankok kellenek javarészt szóval nem tudom hol itt a probléma az aranyszerzésnél.
Én is összelapátoltam pár nvidia kupont, plusz a garázsos akció anno. Most esl-el csordogál a gold.
Csak egy kicsit kell figyelnie az embernek és vígan el van a játékban. -
virkir
veterán
válasz
Midway #13589 üzenetére
Rendszeresen van garázs és barakk leárazás ha ésszel vásárol valaki fillérekért lehet bővíteni.
Konkrétan én egyszer vettem jó régen garázshelyet klán aranyból utána meg kihasználtam a mélygarázs akciót és az ágbővítéseket. Így jelenleg 39 helyem van,ebből üresen áll négy.
Barakkra még egy darab aranyat nem használtam mivel ha fogy a hely visszaveszek 1-2-es tankokat aztán elvannak ott a legények.
Goldvásárlás.
Talán ha háromszor utaltam közvetlenül 5-6k-t a többi lejmolt pcguru meg legutóbb egy jutányos nvidia kód volt illetve vannak egyéb más kódos lehetőségek rendszeresen amiket aki akar ki tud használni.
Szerinted ez három év alatt olyan rengeteg pénz amit nem tud bárki megengedni magának ha van jövedelme?
Ésszel simán elvan az ember ebben a játékban gyakorlatilag egy fillér elköltése nélkül.
Ja mielőtt de nincs tízes tankod, de van, jelenleg kettő is, hármat meg már eladtam hármat meg még nem vettem meg és az átlagtier a garázsban valahol 7+ lehet. -
Midway
senior tag
De bírom a kritikát. (úgy tűnik más nem bírja)
virkir Mi volt abban a rossz indulatú??
-
Midway
senior tag
Az a baj ezzel a topikkal , hogy ha valaki nem vér profi vagy nem WOT fun, esetleg más véleménye is van a játékról, akkor azt mindenki lehurrogja, lenézi itt.
-
törölt tag
válasz
Midway #13571 üzenetére
Az alecto simán érthető, ha nemrég kezdte el a valaki a brit TD ágat.
Amikor bejött a japán ág, az első csatámban a 2-es szintű tankban, a játékosok átlag csataszáma valahol 15000 csata fölött volt.Én is toltam pénzt a játékba.
Mivel megdolgoztam a pénzemért, ezért én döntöm el hogy mire költöm. -
unravel
őstag
ideges_az_arty.jpg -
Dobi 562
addikt
válasz
Midway #13571 üzenetére
Én például azért, mert szeretem a Tetrarchot, T1E6-ot és Micromaust. És csak azért mert van 10-es tankom, nem fogom megvonni magamtól az élvezetet, hogy a kedvenceimmel játsszak.
Van akinek meg csak itt akad sikerélménye és azért jár "pedótanker" -kedni vagy statot javítani. Ez utóbbit általában T18-al szokták elkövetni.
-
Midway
senior tag
Mondja meg valaki : minek erölködik ez a sok
noobjátékos aki tier 10-ben is játszott már sokat egy alecto-val vagy egy LTP-vel ? -
-
Dobi 562
addikt
-
AMD Power
titán
Ez meg mi?
-
emre
veterán
Egy bot IS7-es volt a top tankunk, az utolsó 5 perc csak erős idegzetűeknek.replay
-
Dobi 562
addikt
És van aki ezért regisztrál egy acc.-ot.
Baconoskifli (16:47:02) hejjj megvagy te büdös kecske
Baconoskifli (16:47:08) hogy merészeltél kilőni?
Baconoskifli (16:47:18) nem láttad, hogy magyar vagyok? bazároskulcs
Baconoskifli (16:47:44) dobilaci
Baconoskifli (16:48:00) dobi- harry potterbe a kis háziszolga manó XDDdddd loooool
Baconoskifli (16:48:19) de kajakra mé kell magyarnak magyart kilőni?
dobilaci (16:51:34) te ugye a bocs_Normen srác vagy?
dobilaci (16:51:40) rég nem írtál
dobilaci (16:51:50) használd ki mert 3 hét múlva lelépek
Baconoskifli (16:52:26) ?
dobilaci (16:52:28) A Harry Potteres poén nagyon ütött sosem hallottam még!
Baconoskifli (16:52:38) másik accomba kilőttél
dobilaci (16:52:38) van még valami a tarsolyodban?
Baconoskifli (16:52:54) de mé lövöl kio ha magyar vagyok?
dobilaci (16:52:55) azt hittem a kedvemért csináltál egy accot...
dobilaci (16:53:15) nem nézem a nemzetiséget, ne haragudj
dobilaci (16:53:36) legközelebb csörögj már rám ha látod hogy egy csatában vagyunk
Baconoskifli (16:53:38) jó nem haragszok csak szaru esett
dobilaci (16:53:43) majd nem lövök rád
Baconoskifli (16:53:50) kac kac -
emre
veterán
válasz
Bingisz #13562 üzenetére
Kedves tőled, de én csak felhívtam rá a figyelmet, mert nagyon sokan megfeledkeztek róla hogy miért is van ez a topik.
Egyébként úgy döntöttem nem fogok óvónénit játszani, ha a postolóknak nincs annyi önkritikájuk hogy eldöntsék mi hova való, akkor engem sem érdekel, moderátori állásra meg nem pályázok.
-
Bingisz
addikt
Emre külön kérésére, csak az offtopicba:
A HUNS klán felvételt hirdet.
Amit ajánlunk:
Csudijó csapatok (dat alliteráció)
CW minden nap
Zsoldosztás aktivitástól függően
Hírnév (a HUNS top 30-as klán volt mindkét CW kampányban).Felvételi követelmények:
Minimum 1600 WN7 rating
A Tier 10 közül minimum 5 a garázsban, 2K+ átlagsebzéssel.
Autoloaderes tankok előnyben.Ha a tüzéreket favorizálod:
Minimum 1600 wn7 rating
Obj 261 a garázsban, 2K+ sebzéssel
Legalább egy arty más nemzetektől a garázsban
A tier 10 tankok közül legalább 2 a garázsban, 2K+ átlagsebzéssel.Ami nekünk kell:
Aktivitás
TS3 használat (legalább CW idején) mikrofonnal
Parancsok követése
A klánhoz méltó viselkedésHa megfelelsz az ÖSSZES feltételnek, akkor jelentkezz az alábbiak közül legszimpatikusabb (vagy épp elérhető) játékosnál:
Szuper
Kampokez
Szpecnyaz
Kacsa1
EpicskillHa nem vagy biztos a dologban, akkor tőlem is lehet kérdezni nyugodtan.
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
mcwolf79 #13560 üzenetére
Szép eredmény
Nekem még 40k xp kell az E-50-hez, de egyáltalán szenvedős a Panther II-vel a játék. Egyedül randomban azért eléggé rá vagyunk utalva a csapattársakra, és az elmúlt egy hétben bőven volt alkalmam megtapasztalni a "csapategységet". Pl. T10-es csatában 1000 kiosztott sebzéssel is megelőztem 4 tizes és 2 kilences tankot; az egyéb harctéri mutatványokről nem is beszélve
De ilyenkor persze duplázásra is a leghitványabb kört adja be. Annyira elment a kedvem az egésztől, hogy szakaszba sem volt hangulatom menni. Szerencsére tegnap már 50% fölött zártam és ma is tudom ezt tartani, akkor lassan helyreáll majd a lelki nyugalmam -
mcwolf79
veterán
Eldurrogtattam majdnem az összes gold ammo-t, de fincsi volt. Különösen az a több mint 4k benyelt ,de nem sebzett találat :-)
-
-
mcwolf79
veterán
ÚÚÚÚR ISTEN!!
Ez a Panther II köszönő viszonyban sincs az előd hatákonyságával.
Mire ezt kivégzem,asszem lesz egy pár ősz hajszálam
Top tier-ben még el lehet vele lenni úgy ahogy, de low tier-ben max. gold ammo-val, az meg nem túl gazdaságos. -
jimmy74
őstag
Sziasztok.Nem lehet a wot oldalán vagy máshol visszakeresgélni cikkeket pl.top of the tree irások ahol bemutatnak egyadott tankot.nem találtam arcivumot a wot eu-n.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Gaz 78 #13543 üzenetére
És Maus ellen a legjobb taktika.
Felvéve a channel a kedvencek közé
-
Mister_X
nagyúr
-
bullseye
addikt
válasz
Antonius1978 #13539 üzenetére
Pedig kb. ugyanolyan a páncélzatuk, a mozgékonyságuk, és a fegyverzetük is...
-
Dobi 562
addikt
válasz
Antonius1978 #13539 üzenetére
Sehol sincs leírva, hogy valósághű II. VH-s tankszimulátort akarnak készíteni. Szerintem a WoT-ban nagyon jól eltalált páncélvadász a Hellcat és a JT is.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Magany #13538 üzenetére
Azert kicsitt rohejes a WG hogy a Hellcatnek van pl 20 alcaja, a JT-nek meg pl 5, annak ellenere, hogy csak egyetlenegy arasszal magasabb a Hellcatnel, igaz hogy viszont 3 arasszal szelesebb...Ami gondolom egy olyan pancelvadasznal ami erdoben allt + alcafestes, nem sokat szamitott...Koszonjuk WG az egyenlo mercet...Ugyanezt mar megfigyeltem az SU85-nel is, a JT csak 35 centivel magasabb nala, igaz 60 centivel szelesebb...Remek ez a kiegyensulyozas...
-
Djuree
félisten
válasz
kicsitrash #13534 üzenetére
golddal van rendes átütése is, nem sok kreditet vitt el mert lassan tölt és így csatánként 7-8 gold ha elment. 2 nap alatt kihúztam az isu-t, baromi élvezetes volt, még t9-es gépeket és lőttem vele ki, nem is keveset.
-
Dobi 562
addikt
Na megkaptam a magamét az előbb. Bele mertem lőni egy jó erős 200-as sebzést egy T62-A-ba a full stock T-54-emmel. Annyira felmérgelte magát a pofátlanságomon, hogy dogfightba kezdett velem és belecsúszott a vízbe, megfulladt.
Aztán a "camper gold ammo noob" címmel ruházott fel. Szeretem mikor az ügyfél is elégedett.
-
Djuree
félisten
válasz
kicsitrash #13527 üzenetére
su-152 golddal verhetetlen abban a tierben.
-
scyllarus
veterán
válasz
Patrick76496 #13524 üzenetére
Amivel nekem nagyon jól megy, az tényleg OP
A 100 milissel? Én nagyon pontosságmániás vagyok, az IS-nél, KV-3-nál is filóztam, hogy inkább a 100-assal használom (sőt használtam is egy ideig), de a SU-100-on valamiért nagyon jól működik a 122 mm-es. -
kicsitrash
aktív tag
Próbálok belépni a játékba, aszondja: tervezett karbantartás miatt nem elérhető (modok nincsenek fent, tegnap még minden flottul ment). Hol lehet az ilyen "tervezett" karbantartásokról olvasni?
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #13514 üzenetére
Na jó, egy azért tényleg kell, de annál több már ne legyen. Néha vannak olyan gondolataim is, hogy de jó lenne, ha most egy arty kilőné azt a nagy böhöm szart.
(#13515) jahrn:
"Amugy nem veletlenul Su-100 a neve"A SU-100-on kívül rengeteg tank egybe van vonva a játékban. Pl a KV-1S és a KV-122 sincs külön (meg ha emlékszel, régen a KV-1 - KV-2 is egy tank volt), javarészt németek sincsenek A-Z változatig szétválasztva.
Ugyanakkor pl a Valentine és a Centurion is a két angol gép különböző változatainak moduljait használja. Pl Centurion Mk. I-IX, stb.
Az amcsiknál pedig a 2 Patton képvisel több tankot, a T9-es kis toronnyal M46 Patton, a naggyal már M47. A T10-es a 90 milis csővel M48A3 Patton, viszont a nagy 105 milissel már az M48A5 változat.
Itt ezért SU-100 a neve, mivel a hull ugyan az, csak a cső változik, ezért fölösleges lett volna külön tankként behozni a játékba..A többi részét meg te tudod, nem tudom hogy bírod azzal a célzásidővel meg pontossággal.. Szerintem a D-25 lövegek a játék legrosszabbjai közé tartoznak.
(#13517) scyllarus: De attól még hogy jól megy vele a játék, nem lesz egy tank OP.
Amúgy én is gondolkodtam, hogy visszaveszem (csak a 100 mm-es csővel), de végül nem lett belőle semmi.
- - - - - - - - - - - - - - - - -
- Ezt a képet nem kommentálom
- KT 12000 potenciális sebzés
- KT 5286 sebzés + Ace Tanker
És egy KT 6400 sebzés + Ace Tanker:
Kb szökőévente sikerül ennyit sebezni, de akkor sem T10-essel. -
Magany
tag
-
emre
veterán
válasz
Bingisz #13520 üzenetére
Azért néha átnézem a dolgokat, hogy a háttér is biztosítva legyen, meg egy csomó embert is már átképeztem a majdani tankokba. Most már csak az arl-ét kell átképeznem az 50B-be ha el nem felejtem a következő akciókor. Mer erősen gondolkodok hogy a csitó-t eladjam-e. Mert ha az lesz a full japán tech tree amit találtam akkor lehet még kelleni fog.
-
emre
veterán
höhöhö, csak most vettem észre hogy az IS6-os akciókor a 12T-ből kifejlesztettem az amx 13F3 artyt, csak a 12T legénységét nem találom, lehet azokat is elküldtem a francba. Hihetetlen, néha azt sem tudom mit csinálok.
mod: Közben rájöttem, a 13-90-es legénységét képeztem át az akció erejéig, és utána mentek vissza a helyükre. Asszem rámférne egy hosszabb pihenés.....
-
scyllarus
veterán
válasz
Patrick76496 #13513 üzenetére
A SU-100-at én is OP-nak érzem. És ezt tulajdonosként mondom, nem ellenfélként
Mindkét utódját ripsz-ropsz kifejlesztettem belőle, mégis megtartottam, imádom. Valahogy élvezetes vele játszani, még az én korlátozott képességeimmel is 58%-os a WR-em vele, 170 csata után (az nálam soknak számít, rengeteg ágat húzok mindig).
-
jimmy74
őstag
Sziasztok.
amx foch 155-nek melyik 3 képességet adnátok a személyzetnek? -
jahrn
senior tag
válasz
Nagyon sokat zuztam az Su-100at (az IS-6hoz szukseges 100k xp-t is azzal szedtem ossze, a Hellcat mellett ezzel jott ossze a legkonnyebben) es ugy erzem h tul tap az a 122mm egy ilyen lapos, jol rejtozkodo es egesz jol mozgo TD-n.
Amugy nem veletlenul Su-100 a neve (ahogy te is irtad, Su-122 volt szerelve 122mm-el).
Persze ha szetvalik a Kv-1sport akkor ugyis valszeg csinal valamit vele is a WG, elvegre mar semmi nem fogja megmagyarazni mit keres rajta a tier legerosebb agyuja.
A KV-1S szerintem nem lenne szar egy gundepression nerf utan, max jobban oda kellene tenni ahhoz h hasonlo teljesitmenyt erjenek el vele mint most. -
Dobi 562
addikt
válasz
Szerintem jó ha van pár arty, olyan jó olvasni a közös cseten mikor sírnak a nagy böhöm TD-k tulajdonosai.
-
Patrick76496
őstag
válasz
#43783936 #13483 üzenetére
Eleinte én sem csíptem a Comet-et, de később rájöttem, hogy talán még jobb is, mint a Cromwell. A gun depression, view range és célzásidő sokkal jobb, mint az elődnél. Az más dolog, hogy a nagyobbik tesót berakja nagyok közé is, viszont nekem még így is megvan vele 1749 sebzés átlagban.
(#13484) Enzolord: Tartogatom az 1 nap prémiumot a nagy accon olyan napokra, amikor jól ki tudom használni.
(#13497) Dobi 562: Régen nem volt az, manapság viszont már az is sok. 0 vagy 1 szvsz bőven elég. Néha megfeledkezem róluk, de ha valamelyik lő belém egy nagyot, akkor általában szép napot kívánok neki..
(#13498) jahrn: Ez jó ötlet, a SU-101-en is marha nagy szopás a 2-es gun depression. Ha emellé még az is jön, hogy 3,4 sec alatt céloz a Sport KV, 0,46 a pontossága, és 330 a látóhatára akkor szerencsére tényleg hulladék tankot sikerülne belőle csinálni.
A Hellcat nerfet is támogatom, a SU-100 viszont nem értem miért OP. Amúgy SU-100-on tényleg volt D-2-5S, csak éppen SU-122P néven létezett.
-
Dobi 562
addikt
-
scyllarus
veterán
Pár nap nekem most kimaradt, tegnap aggódtam is, hogy engem sem fog beengedni (azért olvastam előtte a megoldásról), de simán beengedett. Viszont frissített a kliens, valami keveset töltött le, nem tudjátok, mit?
-
kirjak
aktív tag
Sziasztok!
Karbantartás van? Nekem nem indul el a játék valami miatt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged