- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ughhh
senior tag
válasz
Midway #52951 üzenetére
Ezzel játszani LOL
Faszjancsit kirúgták a klánból mert csoportosan voltak befizetve aimbotra azzal a kikötéssel, hogy tilos publikálni a játékból
[https://www.youtube.com/watch?v=5i3UHVp7yZ0] -
e-newsee
addikt
válasz
Midway #52899 üzenetére
Szegény szerencsétlen 13 játékos, akiket a két nem fizető mellé sorsol a szopóágra...
Fizetnek, és mégsem jár nekik a pontosabb löveg.Amúgy én mindig is legyekkel ismertem. Na azok tényleg lesznek, amíg sz@r is lesz.
Valahol olyat is hallottam, hogy két állat mindig lesz a világon: moszkitó és coyote. -
ughhh
senior tag
válasz
Midway #52895 üzenetére
Az armored warfare EU/NA fenyítésben van, nem költünk.
Egyből tolták a kérdőívet mi a baj?
Elkezdtek javítanihttps://aw.my.games/en/news/general/development-ghost-field-improvements
A wotnál lenne egy kis költekezés megvonás egyből nem de kettőből már átgondolnák mire van igény
ooloo kolléga megmondta, illetve köztudott HEROIN
Kis önfegyelem pár hónapig és lesz jó MM. -
ooloo
őstag
válasz
Midway #52879 üzenetére
Nem mondanám .... tegyék zsebre a profitot , hiszen megdolgoztak érte . Maga a játék egy unikum és azért a részéért - grafika , összkép - megérdemlik a zsetont . A játékmenet már más lapra tartozik , abban gennyládák . De , ha nagyon őszinte akarok lenni , akkor nekem sem lenne jobb ötletem arra vonatkozólag , hogy hogyan lehetne minél több játékost megtartani . Itt már régen nem a "terjeszkedésről" van szó ... a megmaradt játékosokat szeretnék minél hosszabb időre marasztalni .
-
ooloo
őstag
válasz
Midway #52748 üzenetére
Addig a gondolatig el sem jutsz (?) ... ha ezek az emberek nem költenének ennyit a játékra - akár úgy is vehetjük , hogy helyetted is - , akkor nem lenne tankos játék . Tudom , hogy ezt nehéz elfogadni , de ez attól még így van . Én nem becsmérelném azokat , akik költenek a játékra ... inkább elismerésem , hogy ezáltal lehetőségem van kvázi ingyen tolni a tankos játékot .
-
ooloo
őstag
válasz
Midway #52743 üzenetére
Ahhoz , hogy kellemes szórakozás legyen a tankos játék , ahhoz minden esetben elengedhetetlen a jó statisztikai mutató ? Aligha .... A belinkelt játékos minden bizonnyal megteheti , hogy költ a játékra . Ez nem bűn , sőt . Gondolj bele ... ha mától senki nem vásárolna a végétől , akkor rövid időn belül mi történne ? Bezárna a bazár ....
-
e-newsee
addikt
válasz
Midway #51701 üzenetére
Azzal a tankkal kb 3-4 map közül tesz be valahova. Mines, Himmelsdorf, Abbey az alap alsó szintű mapok, de én, amikor csináltam a referral programot, ezzel a tankkal még néha megforultam más pályákon is, talán Ruinbergen is, de csak akkor, ha teljesen low tier voltam, tehát voltak 5-ösök is. Ha volt egy tier 2-es, akkor amiatt csak a fenti 3 térképet rotálja.
-
törölt tag
válasz
Midway #49771 üzenetére
Nekem igazából alapon egyik pályával sincs bajom - van viszont néhány, amit csak adott fajtával szeretek. Olyan is van (ez ritka
), amin mindhárom általam játszott fajtával feltalálom magamat.
Malinovka pl. éppen olyan, ahol legyek akár med, td vagy heavy, szívesen játszom. De Himmelsdorfon csak heavy vagy med szeretek lenni stb.
-
-
Papooo
senior tag
válasz
Midway #49702 üzenetére
Ha ingyen játszol, akkor viszont nem nyafogj azért, hogy a fizetős játékosok vesznek prém napot, prém tankot, esetleg drága lőszert lőnek rád, elvégre az ő pénzükből készül a játék.
A lehetőség mindenki számára adott
Már egy kicsit szánalmas, hogy csak azért jársz ide, hogy fikázd a játékot, azokat akik költenek a játékra, és sírj, hogy milyen sanyarú sorsod van ingyenes játékosként.
-
Papooo
senior tag
válasz
Midway #49697 üzenetére
Én attól vagyok ledöbbenve, amikor a potyautas az utazás színvonalára panaszkodik, mert nem megy a légkondi a buszon, nincs elég ülőhely, és mindenféle jegy nélküli csóringerekkel kell együtt utaznia.
Természetesen, büszkén hangoztatja, hogy ő ezért nem hajlandó egy fillért sem adni. -
KisApám
addikt
-
sebijani1982
senior tag
válasz
Midway #49690 üzenetére
Meddig és meddig és meddig és .................. Meddig kell minden egyes hozzászólásodban leírni, hogy mikor lőtt ki a drágább lőszerrel valaki? Ahelyett, hogy büszkén kihúznád magad, hogy
1HP = 5000 ezüst arányban váltod az örömöt számára!Valószínűleg nem a kis Bulldogra volt betöltve, de ha arra jártál, amerre nézelődött, nem várta meg az újabb 20-25 sec-es töltés időt. Miért fáj ez neked? Vagy free fraget szerezni olyan nagy dicsőség számodra? Kilőni úgy egy ellenfelet, hogy ő a veled szembeni "fair play" szellemében mindenképp neki áll tölteni az "óóóóócsób" lőszert, hogy ne tiporjon a lelkedbe? Ugye a Bulldogot Te is úgy használod, a "fair play" szellemében, hogy ha táras löveged van megvárod, amíg az ellen betölt, addig csak futkározol körülötte. Aztán lősz egyet 150 HP, utána hiába töltött be 2-3 sec alatt a tárban a következő, becsületes és "Fair" játékosként vársz, amíg az ellen 10-25 sec múlva (járműtípustól függően) EGYENLŐ eséllyel viszonozhatja a jókívánságaid.
Igazad van, anno a Counter Strike-ba is lehetett a botoknak csak kést adni, amíg az ember Kalashnyikovval rohant velük szembe....
-
e-newsee
addikt
válasz
Midway #49651 üzenetére
Tulajdonképpen publikus. Csak az XVM-nek kellene összesíteni a damage log alapján. Csakhogy ez senkit sem érdekel, mert ettől senki sem lesz jobb, vagy rosszabb játékos, nem ösztönöz senkit semmire, max többet sebzel, mert több megy át. Aki bot az bot is marad, ha nekimegy egy Pz I C-vel golddal egy KV1-nek, és belelövi a tárat, hogy aztán az összes lepattogjon. Tök mindegy, hogy amellett más tankokba többet sebzett a golddal, mint anélkül. Saját tapasztalat. Én voltam a KV1-el, ő meg körözött körülöttem. De az első full lepattanó gold tár után még egyszer betöltött, hátha majd abból egy-kettő átüt, és sebez rajtam 17-et. Aztán én meg jó Toldi Miklós módjára egyszer csak rátettem a malomkövet, amint a csövem elé került.
Ui.: Toldi, 3. ének, 6. versszak.
-
Papooo
senior tag
válasz
Midway #49576 üzenetére
Ha megeszel egy zsemlét. az otthon lévő háromból, majd megeszel még egyet, akkor meglepő módon csak egy marad.
Fura mi!?
Hova tűnt az az egy, amikor te egyszerre csak egy darabot ettél ettél?Ha azon nem lepődnél meg, akkor most miért reklamálsz?
Ha jól sejtem, a használt wc papírt se teszed vissza a guriga végére.
-
kdr730
tag
válasz
Midway #49532 üzenetére
Nem tudok róla, hogy ezért automatán járna státusz emelkedés (bármit is jelentsen ez). De részemről ez csak egy szórakozás/kikapcsolódás. Ez előtt vagy 12 évig felhagytam minden számítógépes játékkal, de ez most leköt és ez az 1. online játék amire pénzt áldoztam, némi gyorsabb haladás érdekében...
-
szallasi007
őstag
válasz
Midway #49540 üzenetére
Oké akkor legyen tier 6-7-8? Nekem mindegy nem ez a 3000 ft fog földhöz vágni (természetesen bizonyos anyagi keretek között emelhetjük a fogadás tétjét).
Ja igen és CSA,FAME,KAZNA,DiNG és egyéb "gyenge" klánok játékosai a te álláspontod szerint mennyi pénzt költenek havonta a játékra? Nem kell pontos összeg elég ha megközelitő összeget mondasz.
Mit gondolsz mikor történik meg az unikommá válás statisztikailag? 500-600 euró vagy 50-60 euró környékén / hó?
Minden unikum és szuper unikum játékos rendkívül gazdag ember és évente több ezer eurót költ a játékra? Minden több ezer eurót költő játékos super unikum?
Egy kék wn8-al rendelkező játékos átlagosan mennyivel költ kevesebbet a játékra?
Egy átlag nyugati bért kereső mind legalább kék (régi xvm szerinti értékek szerint nálam 1900-2200 wn8 a kék) besorolású? Minden kék besorolású játékos jobb amyagi körülményekkel rendelkezik?
Ezzel azt akarod mondani a szegény ember nem érhet el ebben a játékban rendkívül jó statot?Aki kicsit is magasabb inteligenciával rendelkezik annak milyen színű az xmv-je? Akinek alacsonyabb az inteligenciája de jobb a taktikai érzéke ezáltal jobban átlátja a helyzetet annak milyen xvm értékkel kell rendelkeznie? Akinek jobbak a reflexei mint az átlagos játékosnak annak rosszabbak vagy jobbak a statisztikai mutatói mint a többi játékosnak?
Az elmúlt egy hétben nem volt prémiumom ezért büntetne a játék?
Írjak még kérdést vagy érted az összefüggést a te kijelentéseid és az én kérdéseim között?
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Midway #49535 üzenetére
Fogadjunk hogy ők sokkal jobban élvezik így is a játékot mint te?
És ebben biztos vagyok mert téged látlak itt erőlködve vergődni és nem őket.
Engem konkrétan nem zavar ha fizet érte milliókat is akár és marad vörös. Hozzájárul a szerverek fenntartásához így élvezhetem tovább a játékot. Mellé nem veszi el előlem a sebzést vagy a túloldalról sem fog gondot okozni egy ilyen vagy magadfajta játékos -
infectedmann
őstag
válasz
Midway #49281 üzenetére
Ott a hivatalos WG fórum, ott lehet sírni a fejlesztőknek, de mi nem tudunk vele mit csinálni és már rohadt unalmas.
"Aki osztogatja a chat bant , szerinted azok nem járnak erre? óóó"
Egy külföldi moderátor mit keresne egy magyar IT magazin WoT-os topikjában? Ne sebezz már nullára komolyan.
-
vJokka
aktív tag
válasz
Midway #49281 üzenetére
Te jó ég, rohadt szemét WG, remélem azért nem szenvedtél maradandó károsulást...
"És ez nem sírás, hogyan publikáljam a wot hibáit"
A WoT fórumán, itt nem hinném hogy sok WG-s olvassa.
Ez nem bug, az MM sajátossága, ha nem tetszik, akkor nem kell a "Csata" gombra kattintani.
-
notika77
senior tag
válasz
Midway #49266 üzenetére
Ezt írtam volna?
A fejlesztési fán T7-ből felmegy T8-ba. Ha a garázsban van akkor marad is. A T49 T8-ból T9-be megy.
Ha a T49 a garázsban van és
a) az M41 Bulldog is, akkor mind a kettő megmarad 1 tierrel feljebb és megkapod a T8-as árának a felét (eladási ár)
b) az M41 Bulldog nincs a garázsban, akkor megkapod és kapsz egy garázshelyet is + 50%-os legénységet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LED világítás a lakásban
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile (ARPG)
- OLED monitor topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest