Hirdetés

Aktív témák

• Dobi 562

addikt

válasz KaLeun #26058 üzenetére

Most van pár új trend születőben, ahogy észrevettem. Azt figyeltem meg, hogy azokon a pályákon, ahol a domb elfoglalása kulcsfontosságú lenne (pl.: Mines, Abbey, Himmelsdorf, etc), egyszerűen nem törődnek vele. Tegnap például 2 csatában egyedül mentem a dombra (Mines, Abbey) Jumbo Sherman-nel, és mindkét esetben sikerült annyi ideig feltartanom az ellent, hogy a lemmingvonatjaink célba értek sűrű "gj" és "gg" csatakiáltások közepette. Abbey-n ott valamivel lassabban gyűrt le a túlerő (IS, KV-1, KV-13 és E8 Sherman) és még kettőt kilőttem közülük (az IS-t és a KV-1-et), de ez nem az én ügyességemet dicséri, hanem az ellenfél bénaságát...

A játékosállomány minősége csak romlik és romlik... Egy időben már olyan szépen megtanulták, hogy melyik tankkal hová célszerű menni, tök jó volt játszani, csatánként csak néhány véglény akadt, aztán a WG elkezdte okádni az új prém tankokat, fejlesztési fákat, meg fizikát, meg kreditért gold ammo-t és ezzel újra meghozta Vér István és cimboráinak kedvét a WoT-hoz.

Aktív témák